featured

Online Toplantı Programı Sırasında Ekranda Şık Görünmenin Sırları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karantina döneminde genellikle toplantılar online olarak gerçekleştirildi. Hatta hala toplantıların çoğu online olarak yapılmaya devam ediyor ve daha uzun süre devam edecek gibi de görünüyor. Sadece toplantılar değil bazı kişiler internet üzerinden online yayınlarda yapıyor. Peki, ekran karşısında daha bakımlı ve çok daha şık görünmenin sırları nelerdir, biliyor musunuz? İşte, online toplantı programı sırasında ekran karşısında şık görünmek için birkaç tavsiye!

Yüzünüzü Güneşe Doğru Dönün!

Eğer ki online toplantı programı yapacağınız zaman gündüz saatlerindeyse; Yüzünüzün ekran karşısında aydınlık görünmesi için evinizin en büyük penceresini karşınıza alın ve doğal gün ışığından muhakkak faydalanın. Kameranızı uygun bir yere yerleştirin.

Eğer yapılacak olan online toplantı akşam veya geç saatlerdeyse, ışığın yine karşıdan gelmesini sağlayın. Bunun için bir masa lambası veya okuma ışığı kullanabilirsiniz.

Aksesuarlar Sizi Daha Şık Gösterecek!

Kamera karşısındaki iken genellikle vücudumuzun üst kısmı görünmektedir. Online toplantı yaparken de ekran karşısındaki odak noktamız yüzümüz ve üst kıyafetlerimiz anlamına gelmektedir. Fakat ne kadar şık olursanız olun bazen şıklığınız karşı tarafa yansımayabilir. Oturuşunuz kıyafetinizi buruşuk gösterebilir ya da giyindiğiniz kıyafetinizdeki desenler karmaşık olarak görünebilir.

Düzenlenen online toplantı programı sırasında daha şık görünebilmek için daha dar ve tek renk kıyafetlerden faydalanmalısınız. Ayrıca aksesuar olarak büyük küpeler veya bir fular sizi daha şık gösterecektir.

Kamera Makyajından Faydalanın!

Ekran karşısında şık görünmenin sırları normal makyaj yerine kamera makyajından da geçmektedir. Aslında oldukça profesyonel ve eğitim gerektiren bir teknik olmasına rağmen, fotoğraflar için özel olarak üretilen makyaj malzemeleri satılmaktadır.

Online toplantı sırasında bu makyaj malzemelerinden faydalanabilirsiniz ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Aksi halde kullandığınız bir rujun rengi karşı tarafa belirsiz bir renk olarak yansıyabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!