featured

Opel Crossland 2021 Özellikleri Nelerdir? Neden Bir Opel Crossland Sahibi Olmalısınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel Crossland 2021 özellikleri ile göz kamaştırıyor. Opel Türkiye tarafından düzenlenen online basın lansmanında yeni çıkardıkları otomobil Opel Crossland 2021 özellikleri Türk medyasında tanıtıldı. İşte, elmas kesim jant tasarımı, arka stop modeli ve ön kasa tasarımı ile göz kamaştıran Opel Crossland 2021 fiyat listesi ve detayları.

Opel Crossland 2021 Özellikleri Nelerdir?

Opel Crossland 2021 özellikleri arasında en dikkat çekici olan dış tasarımıdır. Şık tasarımıyla dikkat çeken, teknolojik donanımları ve kullanım özellikleriyle otomobil severleri mutlu edecek olan Opel Crossland, Yeni Opel’in piyasaya sürülen ilk temsilcisidir. İşte, Opel Crossland 2021 teknik özellikleri:

Model Yılı : 2021Vites Tipi : 6 İleri DüzBeygir Gücü : 130 HpSilindir Hacmi : 1199 cc0-100 Km Hızlanma : 9.9 snŞehir İçi Ortalama Tüketim 5.7 ltŞehir Dışı Ortalama Tüketim : 4.1 ltMaksimum Hız : 201 Km/sMaksimum Tork : 230 NmAraç Uzunluğu : 4217 mmAraç Yüksekliği : 1605 mmAraç Genişliği : 1765 mmYakıt Deposu : 45 ltBagaj Hacmi : 410 lt

1 – Opel Crossland 2021 Tasarım Özellikleri Nelerdir?

YouTube video

Opel Crossland 2021 özellikleri incelendiğinde, firmanın tasarım alanında bazı değişikliklere gittiği anlaşılıyor. Pure Panel ve Vizör gibi sade detaylar, markayı temsil eden daha keskin bir logo, kullandığı yazı tipinde daha sade esintiler tercih edilmiş. Opel’in “marka detoksu” şeklinde tanımladığı bu uygulama markaya yeni bir hava katıyor.

a – Crossland 2021 Etkileşimli Dijital Medya Tasarımı Göz Alıyor!

Pure Panel, sürücüye daha yalın bir sürüş deneyimi sunma hedefiyle tasarlanmış. Geçtiğimiz aylarda Almanya’da tanıtılan yeni Opel Crossland, Aralık ayında Türkiye’de satışa çıkarıldı. Yeni Opel Crossland, ocak ayında segmentinin lideri olarak gösterildi. Elegance donanım, gelişmiş park pilotu ve anahtarsız giriş ile aracı çalıştırma özelliklerine sahip. Aracın en üst donanımı ise Ultimate ismiyle tasarlanmış.

b – Ön Tasarım Özellikleri ile Görenleri Büyülüyor

Opel Vizör, otomobilin ön kısmını enine kaplıyor ve bu sayede daha geniş bir görünüm sağlıyor. Opel’in ünlü şimşek logosunu merkezde daha keskin bir şekilde görebiliyoruz. Geliştirilen bu vizör tasarım, 2020’li yıllarda çıkarılacak yeni Opel marka Opel Crossland X 2021 otomobillerde de kullanılacak gibi görünüyor.

c – Şık Arka Tasarımı Opel Crossland 2021 Özellikleri Arasında Ön Sırada

YouTube video

2021 Opel Crossland özellikleri daha çok tasarım odaklı hazırlanmış. Aracın arka tarafında koyu renkte arka stop lambaları bulunuyor. Lambalar arasında bulunan siyah renkteki şerit, yeni Opel Crossland’a güçlü bir görünüm kazandırıyor.

d – Far Tasarımları ile Eğlenceli ve Şık Sürüşler Sizi Bekliyor

Crossland’ın diğer bütün versiyonlarında olduğu gibi bu modeli de, LED ön farlarıyla Android Auto ve Apple Car ile uyumlu 7 inç renkli dokunmatik ekranı olan bilgi-eğlence sistemi, geliştirilmiş bağlanabilirlik fonksiyonlarına sahip.

e – Rahat ve Şık Koltuklar ile Opel Crossland 2021 Özellikleri Çok Sevildi

YouTube video

Edition donanımının kullanımından beri standart bir şekilde AGR sertifikası bulunan sürücü koltuğu mevcut. Ayrıca sürüş destek sistemleri cephesinde ise ön-geri görüş kamerası, arka park sensörü ve diğer sürüş destek ekipmanları bulunuyor. Daha fazla kolaylık isteyenler ve prestiji önemseyenler için ise Elegance donanımı kullanımı ön planda.

f – Çift Renk Tavan ve Yan Aynalar

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Opel Crosslan 2021 özellikleri arasında tavan tasarımı ve yan ayna tasarımı da dikkat çekiyor. Opel otomotiv tarafından Türkiye pazarına sunulan bu yeni model, Opel Mokka ailesindeki bazı özellikleri de taşıyor. Cargo araçları ile de dikkat çeken Opel markasının bu yeni modeli, otomatik vites tasarımı ile de dikkat çekiyor.

2 – Geniş Bagaj Hacmi Sizi Yolculuklara Sürükleyecek

Opel Crossland yorum paylaşımlarında dikkat çeken bir diğer detay ise bagaj özellikleridir. Otomobilde 60/40 oranında bölünen iki parça halindeki koltuklar, kızaklar üzerinde ileri-geri hareketi yapabiliyor. Bu sayede bagaj kapasitesi 410 litreden 520 litreye kadar arttırılabiliyor. Hatta arka koltukları katlayarak 1.225 litre bagaj hacmine sahip olunabiliyor.

3 – Motor Kalitesi ile Opel Crossland 2021 Özellikleri

YouTube video

Otomobil tercihini Yeni Opel Crossland’dan yana kullanmak isteyen müşteriler 1,5 litre dizel ve 1,2 litre benzinli arasında tercih haklarını kullanabilecekler. Aracın dizel 120 HP ve benzinli 130 HP güç alternatifleri bulunmakta.

4 – Değişen Dünyanın Yenilikçi Otomobili : Opel Crossland 2021 Özellikleri

Opel’in yenilediği kurumsal kimlik ve imajın ilk temsilcilerinden olan Opel Crossland hakkında konuşan Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin,

“Dünyamız değişiyor ve ilerliyor. Kendi hayatlarımızı sadeleştirdiğimiz ve özümüze döndüğümüz bir dönemden geçiyoruz. Biz de daha yalın ve saf bir marka olmaya gidiyoruz ve baştan aşağı yenileniyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz 2021 yılından itibaren karşılarında daha modern bir Alman markası bulacaklar. Günden güne artan müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini, yenilenmekte olan marka kimliği ve yapılacak dijitalizasyonla 2022 yılının sonlarına doğru tüm Opel bayilerinde devreye alacağız. Şu an Türkiye lansmanını gerçekleştirdiğimiz Opel Crossland, Opel’in değişim ve yenilenme sürecinin Türkiye’deki öncüsü olmasıyla büyük bir öneme sahip. Türkiye’de satılacak her iki Opel marka araçtan birinin SUV segmentinde olmasını amaçlıyoruz. Ocak ayında segmentide lider konumuna gelen Opel Crossland, kendimize belirlediğimiz bu hedefi gerçekleştirmede markamızın önemli oyuncularından bir tanesi.”

gibi açıklamalarda bulundu. Alpagut Girgin, 2021 yılında önemli hedefler belirlediklerinin altını çizdi. 2020 yılında uyguladıkları ve başarıya ulaşan stratejilerin neticelerini %6.6 pazar payı ve 50 binin üzerinde satış ile 2021 yılında alacaklarını belirten Girgin, böylelikle marka sıralamasında altıncı sıraya yerleşmeyi amaçladıklarını söyledi.  

5 – Opel Crossland 2021 Fiyat Listesi 

YouTube video

Opel Crossland 2021 fiyat çizelgesi incelendiğinde, motor özellikleri ve sahip olduğu ek özelliklere göre değişen bir tablo görünüyor. 224.900 TL ile başlayan Opel Crossland 2021 fiyat listesi 364.900 TL ile sonlanıyor. 

Opel Crossland 2021 Fiyat Listesi İncele

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!