featured

Örümcek Adam Olmak İstediler Kendilerini Karadul Örümceğine Emanet Ettiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örümcek adam olmak ve efsaneyi gerçekleştirmek isteyen Bolivyalı 3 kardeş kendilerini zehirli karadul örümceğine ısırttılar. Zehir seviyesi yüksek olduğu bilinen örümceğin ısırması ile hayalleri hastanede devam etti. Neyse ki yapılan müdahaleler sonucunda korkulan olmadı ve 3 kardeş 5 gün sonra taburcu edildi.

Geçmişten beri çoğumuz süper kahraman özelliklerine sahip olmak istemişizdir. Kendini pokeman sanarak camdan atanları, pikachu sanarak prize parmak sokanları duymuşsunuzdur. Kimileri ise mutasyon geçirip değişik güçlere sahip olmak için radyasyona maruz kalmayı da düşünmüş olabilir. Bazen de Türk sinemasındaki veya dizilerindeki kahramanlara özenerek mafyacılık oynamak istemiş olabilirsiniz.

İşte tam da bu düşüncelere sahip 3 kardeş kendilerini Örümcek adam olmak için karadul örümceğine ısırttılar. Karadul örümceği kendilerini ısırırsa Marvel karakteri olan Örümcek Adam efsanesinin gerçek olacağına inandılar.

Kardeşlerin yaşları 8, 10, 12 olarak açıklandı fakat isimleri söylenmedi. Örümceğin ısırmasının hemen ardından hastaneye kaldırılan 3 kardeşin durumunun iyi olduğu açıklandı ve kısa sürede taburcu edildi. Bolivya’nın Chayanta kentinde gerçekleşen olayda çocuklar çobanlık yaparken kendilerini örümceğe ısırttılar.

Olayın gerçekleşme anında ormandan dönen anne, çocuklarının ağlamasını gördü ve durumu sordu. Örümceğin kendilerini ısırdığını söyleyen yaramaz Örümcek Adamlar hemen hastaneye götürüldüler. Hastaneye götürülen çocuklara hemen Karadul örümceği zehrine karşı panzehirler yapıldı.

Karadul Örümceğini Kışkırtmışlar

Süper kahraman olmak isteyen 3 yaramaz kardeşin kendilerini böceğe nasıl ısırttıkları ise merak konusu oldu. Çocuklardan alınan bilgilere göre, 3 küçük kardeş önce ellerine aldıkları bir çubuk ile örümceği dürtmeye ve kızdırmaya başladılar. Örümceği kızdırmayı başardılar ve örümcek üçünü de ısırdı. Kısmen emellerine ulaşsalar da istedikleri sonucu alamadılar.

Güçlü zehir vücutlarına işlemeye başladıkça çeşitli semptomlar görülmeye başlandı ve acılar içinde kıvrandılar. Acıdan ağlayan çocuklar hemen sağlık merkezine kaldırıldı. Fakat burada çocukların daha da kötüleşmesinden sonra Bolivya’nın başkenti La Paz’a sevk edildiler.

La Paz çocuk hastanesinde hemen tedaviye alınan çocuklara çeşitli ilaçlar ve serumlar verildi. 5 günlük bir tedavi ardından çocuklar taburcu edildi. Taburcu edilen çocuklar hakkında açıklamayı sağlık bakanlığı yaptı ve aileleri uyardı. Çocuklar için hikayelerin ve filmlerin gerçek olması son derece kolay görünür dikkatli olunması gerekir denildi.

YouTube video

Örümcek adam olmak isteyen çocukların hikayesi sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi bu hayali kendilerinin de kurduğunu iletti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!