Özbekistan Nakliye Firmalarında Hiper Lojistik Farkı

Özbekistan Nakliye Firmalarında Hiper Lojistik Farkı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbekistan, Orta Asya’da yer alan Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra bağımsızlığını ilan eden ve büyük bir gelişim gösteren ülkeler arasında yerini alıyor. Özellikle Türkiye ve Özbekistan ilişkisine bakıldığında ticari faaliyetlerin durmaksızın devam ettiği görülüyor. Ürün alınıp-satılmasında Özbekistan ile ticari ilişkiler devam ettiği düşünüldüğünde bu köprüyü sağlayan Özbekistan nakliye firmaları bulunmaktadır. İhtiyaç duyulduğu anda Özbekistan’a nakliye hizmeti veren Hiper Lojistik, profesyonel ekibi ve geniş araç filosu sayesinde sektörde öncü markalar arasında yerini alıyor.

Uluslararası Taşımacılık Hizmeti

Özbekistan Nakliye Firmalarında Hiper Lojistik Farkı

Lojistik firmaları standardın dışında özel tenteli tırlar ile ihtiyaca yönelik her türlü oluşan probleme çözüm getiriyor. Özbekistan ve Türkiye arasında ihracat ve yük taşımacılığı sağlanırken karayolları üzerinden özel araç filoları kullanılır. Lojistik hizmeti olarak da adlandırılan ve özel olarak nakliyat ve lojistik hizmeti sunan bu taşıma hizmeti düzenli olarak belirli projeler kapsamında sürdürülmeye devam eder.

Hedef; ticari ürünlerin belirli bir noktadan sağlam ve eksiksiz bir şekilde alınarak kusursuz bir taşımacılık faaliyetinin sunulabilmesidir. Lojistik masraflarını daha aza indirerek nakliye hizmetini avantajlı hâle getiren Hiper Lojistik firması ise ihtiyaç duyduğunuz nakliye hizmetini isteğinize göre yanıtlıyor.

Yurtdışı Ticari Nakliye İşlemlerinde Güvenilir Taşıma Hizmeti

Özbekistan Nakliye Firmalarında Hiper Lojistik Farkı

Uluslararası lojistik hizmeti sunan Özbekistan nakliye firmaları karayolu taşımacılığı ile ülkeler arasında geçiş yaparken belirli bir kotaya takılır. Bu durumda ticari faaliyetlerin aksamaması ve geçişin sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmesi için “dozvola” adı verilen bir belgeye ihtiyaç duyulur. Dozvola nedir? sorusu nakliye firmalarının bilmesi gereken ve lojistikte geçiş belgesi olarak adlandırılan bir kâğıt parçasıdır. Araç, eğer kayıtlı ülke dışında farklı bir ülkeden yük alıp taşıyorsa bu iki ülke arasında uygulanmasına gerek duyulan bir belgedir. Ulaşım faaliyeti sırasında güvenilir bir taşımacılık yapabilmek ise hız sınırına dikkat ederek mümkündür.

Geçerlilik belgesini alan ve karayolları üzerinden nakliye işlemine başlayan bir aracın hız sınırını ve çalışma süresini belirleyebilmesi için “takograf cihazı” kullanılır. Takograf nedir?  dendiğinde basit olarak kişinin yol aldığı süreçte yaptığı sürati ve aldığı mesafeyi detaylı bir şekilde kayıt altına alan cihazdır. Otobüs ve kamyonlar için kullanılan ve özel olarak monte edilen bir yapıdadır. Şehirlerarası taşımacılıkta; tır, kamyon ve kamyonette bulunma zorunluluğu vardır. Takograf cihazı, özellikle ağırlığı 3500 kilogramı geçen araçlarda kullanılması zorunlu bir cihazdır.

Sağlam ve Kusursuz Nakliye Hizmeti

Özbekistan Nakliye Firmalarında Hiper Lojistik Farkı

Uzman ekip çalışanlarının ön plana çıktığı lojistik firmaları tüm güvenlik önlemlerini alarak hareket eder. İçine monte edilen takograf cihazı günlük çalışma süresini de net olarak ortaya koyar. Uluslararası taşımacılıkta yola çıkan bir araç 4 saat 30 dakika durmaksızın hareket edebilir. Ancak 45 dakika dinlenmeye ayrılmalıdır. Bu 45 dakikalık dinlenmeler talep edildiğinde 15’er dakikalara bölümlenebilir. Dinlenme süreleri kesinlikle 15 dakikadan daha az olamaz.

Bir gün içerisinde en fazla uluslararası taşımacılık yapan araç, 9 saat sürebilir. Takograf cihazı bunu ölçmeyi sağlar. Ürünler, güvenilir ve sağlam bir şekilde ticari faaliyetleri yürütebilmek için iletilirken bu sırada kişi güvenliği korunmuş olur.  Uluslararası taşımacılıkta kusursuz hizmet anlayışı ile ön plana çıkan Hiper Lojistik, uluslararası nakliye hizmetinden yararlanabilmeniz için web siteleri üzerinden sizlerin her sorusuna yanıt vermektedir.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!