featured

Pelin Öztekin Kimdir | Rasim Öztekin Kızı Pelin Öztekin Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pelin Öztekin kimdir? Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı skeç programından tanınan Öztekin, şu sıralar verdiği kilolar ile gündemde! İlk tanındığı dönemlerde aşırı kilosu ile eleştirilen Öztekin, şimdilerde kusursuz bizi ile adeta boy gösteriyor. Onu bu denli ünlü yapan ise ne kilo vermesi ne de bu skeç programında yer almasıdır. Ünlü oyuncunun en önemli özelliği, Türk Tiyatrosunun devi olan Rasim Öztekin’in kızı olmasıdır. Peki, Pelin Öztekin kimdir? Pelin Öztekin kaç yaşında? İşte yanıtları…

Pelin Öztekin Kimdir? Pelin Öztekin Kaç Yaşında?

Peki, Pelin Öztekin kaç yaşında? 17 Şubat 1987 doğumlu olan Öztekin, 34 yaşındadır. Tiyatrocu Rasim Öztekin kızı olan ünlü oyuncu, İstanbul’da dünyaya gelmiş olup, halen burada yaşamını sürdürmektedir.

1- Pelin Öztekin Annesi Kimdir? Rasim Öztekin Eşi Kimdir?

Pelin Öztekin hakkında bilgi sahibi olmak isteyen birçok insan, oyuncunun annesini de bir hayli merak ediyor. Oyuncunun annesinin adı, Zeynep Aslıhan İşbay’dır. Ancak Rasim Öztekin eşi, şu sıralar Zeynep Aslıhan İşbay değildir. Yakın zaman öncesinde kaybettiğimiz Rasim Öztekin, ölmeden önce Esra Kazancıbaşı ile evliydi. İşbay ve Öztekin çifti, Pelin Öztekin henüz çok küçük yaşta iken yollarını ayırmıştı.

2- Rasim Öztekin Kızı Pelin Öztekin Oynadığı Diziler Nelerdir?

Pelin Öztekin kimdir sorusu aslında oynadığı skeç programı ve türlü diziler sonrasında araştırılmaya başlanmıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı skeç programında Pelin ile Boğaç karakteri oldukça sevilmişti.

Bu karakterlerden Pelin’i canlandıran oyuncu, sevimliliği ve başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplamıştı. Öncesinde ise Hayat Bilgisi adlı dizide kısa bir dönem rol almıştı. Oyuncu bu skeç programında uzun bir süre yer aldıktan sonra deyim yerinde ortadan kayboldu.

Sonrasında mükemmel bir değişim ile ekranlara geri dönen Pelin Öztekin, sırasıyla Sınıf, Zeyrek ve Çeyrek adlı dizilerde birkaç bölüm rol almıştı. Oyuncunun büyük bir çıkış yakaladığı dizisi ise Hayat Şarkısı olmuştu. Bu dizide Burcu Biricik, Birkan Sokullu gibi ünlü oyuncularla rol alan Pelin Öztekin başarısı ile herkesin gönlünde taht kurabilmişti. Burcu Biricik ve esi Emre Yetkin kimdir yazılarını okumak için tıklayınız

2018 yılında Yuvamdaki Düşman dizisinde Nil karakterine hayat veren güzel oyuncu, aynı yıl Koca Koca Yalanlar projesine dahil oldu. 2019 yılında Aşk Ağlatır dizisinde Nagehan karakterine hayat veren oyuncu, 2020 yılında son projesi olan Çatı Katı aşk filminde yer aldı. Oyuncunun şu sıralar hiçbir projede yer almadığı ve projeleri inceleme aşamasında olduğu belirtiliyor.

3- Pelin Öztekin Nasıl Kilo Verdi? Pelin Öztekin Eski Hali Nasıldı?

Elbette oyuncunun verdiği aşırı kiloda Pelin Öztekin kimdir sorusunun araştırılmasına neden olmuştu. 2014 yılında Pelin Öztekin eski hali 156 kilo olduğu biliniyordu. Sonrasında oyuncu büyük bir karar alarak, mide ameliyatı oldu. Mide küçültme ameliyatı ile 2 yıl içerisinde 93 kiloya veda eden Pelin Öztekin son hali ile adeta büyülüyor.

4- Pelin Öztekin Son Hali Kimdir? Pelin Öztekin Boy Kilo

Pelin Öztekin son hali ile görenleri adeta hayrete düşürmektedir. 93 kilo vererek, büyük bir azim örneği gösteren Pelin Öztekin boy kilo bilgisi ise, 59’a 1.67 olarak paylaşılmıştı. 36 bedene kadar düşmeyi başaran Öztekin, sosyal medya hesabı üzerinden kusursuz fiziğini sergilemekten hiç çekinmiyor.

5- Pelin Öztekin Evli mi? Pelin Öztekin Sevgilisi Kim?

Peki, şimdilerde görünüşü ile büyüleyen Pelin Öztekin evli mi? Evlilik korkusu olduğunu açık bir dille ifade eden oyuncu, bekar olup hiç evlenmemiştir. Birçok ünlü isimle beraber olan oyuncunun son sevgilisi ise, Berk Uğuz’du.

Yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir birlikte olan ikili, yakın zamanda ilişkilerine son vermişti. Oyuncunun şimdilerde bir sevgilisi olup olmadığı ise bilinmemektedir. Pelin Öztekin, sosyal medya hesabı üzerinden bir ilişkisi olmadığı yönünde paylaşımlarda bulunmaktadır.

6- Pelin Öztekin Kimdir? Pelin Öztekin İnstagram Hesabı Nedir?

Yakın zamanda Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin’e veda etti. Kalp yetmezliği bulunan oyuncu, geçirdiği kalp krizi sonrasında 8 Mart 2021’de yaşamını yitirmişti. Derin üzüntüye boğulan güzel oyuncu, yaptığı son paylaşımla babasını güzel cümlelerle uğurlamıştı. Babasının ölümü sonrasında bir süre kabuğuna çekilen oyuncunun yakın zamanda yeniden sektöre dönüş yapması bekleniyor.

YouTube video

Pelin Öztekin İnstagram üzerinden de özel yaşantısı hakkında keyifli paylaşımlarda bulunuyor. Özellikle kusursuz fiziği ile yaptığı cüretkar kombinleri paylaşmaktan çekinmeyen oyuncunun bu mecrada 500 bine yakın takipçisi bulunuyor. Pelin Öztekin İnstagram hesabına ise @pelinioztekin nickname üzerinden ulaşılabilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!