featured

Penny Dreadful: City of Angels Konusu ve İlk Bölüm İncelemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekranlara gelen Penny Dreadful City of Angels konusu, Penny Dreadful’un spin off versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Penny Dreadful City of Angels ne zaman sorusu 2020 yılını meşgul ederken 26 Nisan tarihinde ilk bölüm yayınlandı. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin diğer bölümleri de şimdiden merakla bekleniyor. Dizi, hem bir spin off dizisi olarak hem de yepyeni bir konuya ev sahipliği ederek sevenlerini hayran bırakmayı başardı.

Penny Dreadful City of Angels izle seçeneğinden bu yeni diziye ulaşabilirsiniz. Hem sürükleyici hem de gizem dolu hikayesi ile ekranlara dönen dizinin yeni bölümleri haftada bir yayınlanacaktır.

Penny Dreadful ve Spin Off Versiyonu

Yukarıda da Penny Dreadful City of Angels konusu bakımından Penny Dreadful’un devam niteliği taşıyan spin off versiyonu olduğunu söylemiştik. Bir döneme damga vuran korku ve gizem dizisi Penny Dreadful, farklı senaryosu ile de oldukça dikkat çekiyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=_WqFMwMiF3Iİlk olarak 2014 yılında yayınlanan ilk sezonu ile gündeme gelen dizi, 3. Sezonu ile ekranlara veda etmiş bulundu. Dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bu gelişmeye 2020 yılında sevindirici bir haber eklendi. Penny Dreadful’dan sonra spin off dizisi olan City of Angels, Showtime kanalında ekranlara gelmeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=oi2h1Zfr7fs

Penny Dreadful: City of Angels ne zaman çıkacak sorusu da dizinin duyurusunun yapılması ile birlikte en sık sorulan sorulardan biri oldu. En nihayetinde 26 Nisan 2020 tarihi ile birlikte yeni dizinin ilk bölümü de ekranlara geldi. Yeni bölüm, dizinin eski hayranlarını da oldukça fazla tatmin etmişe benziyor.

Penny Dreadful: City of Angels Konusu

https://www.youtube.com/watch?v=ETy8virrvbUPenny Dreadful City of Angels ne zaman soruları soruladursun aynı zamanda dizinin konusu da sıklıkla merak edilmekteydi. Yapımcısı John Logan gibi önemli bir dizi olan Penny Dreadful’da 1938 yılının Los Angeles şehri işleniyor. Hem gizem hem de başarılı bir dönem dizisi olan spin off yapımda yine karşımıza sürükleyici olaylar çıkıyor.

Gizemli ve korkunç bir cinayetin ele alındığı senaryoda başarılı bir dedektifin maceraları anlatılıyor. Dedektif Tiago Vega, bir anda kendisini korkunç bir gerçeğin içerisinde buluyor. Hem Nazi Almanya’sı etkileri hem de evanjelistlerin gizemi işlenen korkunç cinayete paravan olacak.

1938 yılının Amerika’sında yaşanan toplumsal olaylar da zaman zaman dizinin içerisinde yer alıyor olacak. Dünyanın dönüm noktalarından biri olan 1938 yılında II. Dünya Savaşı ve dünyanın yeni düzeni de seyirciye aktarılıyor olacak. Penny Dreadful: City of Angels trailer da diziyi merakla bekleyenlere çeşitli ipuçları sunuyor.

Penny Dreadful: City of Angels Ne Zaman Çıkacak?

Penny Dreadful City of Angels release date olarak ilk etapta 2020 yılı gösterilmişti. Sonrasında da dizinin 2020 yılının Nisan ayında ekranlara geleceği kesinleşmiş oldu. Penny Dreadful’un devam dizisi olarak kabul edilen yapım, 26 Nisan tarihinde ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi.

Dizinin ilk bölümünden sonra yapılan izleyici yorumlarının büyük çoğunluğunun da olumlu olduğu gözlerden kaçmadı. Penny Dreadful: City of Angels IMDb puanı açısından da tatmin eden bir giriş yapmış bulunuyor. Showtime ekranlarında her hafta yayınlanacak olan dizinin başarısını korumaya devam edip etmeyeceğiniz de izleyerek göreceğiz.

Penny Dreadful: City of Angels Oyuncu Kadrosu

Penny Dreadful City of Angels konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri fazlaca çekmişe benziyor. Dizide Game of Thrones serisinden aşina olduğumuz Natalie Dormer başrolde yer alıyor. Ünlü oyuncuya diğer başrolde Daniel Zovatto eşlik ediyor. Dizide ön plana çıkan oyuncular arasında Adriana Barraza, Jessica Garza, Michael Gladis ve Jonathan Nieves bulunuyor.

Aynı zamanda Nathan Lane, Rory Kinnear, Sebastian Chacon ve Dominic Sherwood gibi oyuncuları da dizide bulabilirsiniz. Dizi, ilk sezonu ile toplamda sekiz bölümden oluşurken bazı bölümlerde sürpriz konuk oyuncuları da bulabilirsiniz.

Penny Dreadful City of Angels 1. Sezon izle seçeneğinden faydalanarak dizinin ilk bölümünü izlemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Penny Dreadful City of Angels izle diyerek de diziye başlayabilirsiniz.

Detective Tiago Vega maceraları için diziyi mutlaka izlemelisiniz. Series Penny Dreadful, Eva Green, Kerry Bishe, Lorenza Izzo, Lewis Michener gibi isimlere de ev sahipliği yapıyor. İlk dizide işlenen Santa Muerte ve Grisly Murder konularına benzer konular spin off yapımda da karşımıza çıkıyor. American drama açısından önemli bir yere sahip olan dizinin Jonathan Nieves ve Charlton Townsend edit sahnelerini de izleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!