featured

Prenses Diana’nın Ölümü Kaza mı Yoksa Cinayet mi? İşte Diana’ya Dair Dikkat Çeken Detaylar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prenses Diana’nın şok eden ölümü hakkında ne kadar detay biliyorsunuz? İşte bunlara şok olacaksınız!

Bilindiği üzere Prenses Diana’nın ani ölümü birçok insan üzerinde şok etkisi yaratmıştı. Bugün bile gündemde hala tazeliğini koruyan bu olayın, kaza olabileceğinden ziyade cinayet olabileceği üzerinde de duruluyor. Hatta bazı detaylar var ki, acaba bu bir cinayet mi diye sorgulamamıza neden oluyor. İşte detaylar!

Diana’nın Hayatımıza Girişi

Diana hayatımıza Prens Charles’in eşi olarak girmişti.1981 yılında evlenen çift o dönemin şartlarıyla görkemli bir düğün yapmıştı. Mütevazi ve masum bir güzel olarak tanıdığımız Prenses, halkın hatta dünyanın kalbini kazanabilmeyi başarmıştı.

Diana Hiç Mutlu Olmadı!

Diana Hiç Mutlu Olmadı!

Halkın sevgilisi haline gelen Diana maalesef hiç mutlu değildi. Evliliği büyük bir mutsuzluk üzerine kuruluydu ve Diana bunu açıkça gösteriyordu. Dev şatosunun içinde mutlu olduğu düşünülen Diana, evliliğinin belirsizlikleri altında kafayı yiyecek gibiydi.

Prenses Charles Onu Aldatıyordu

Prenses Charles Onu Aldatıyordu

Prens Charles onu aldatıyordu ve sevgisiz davranıyordu. Varlıklı bir yaşam süren Diana ne yazık ki ilgiye ve sevgiye açtı. Bu sevgi ve ilgili Prens Charles de bulamayacağını anlamıştı.

Bir Gün Bir Röportaj Verdi

Bir Gün Bir Röportaj Verdi

Normal şartlarda Kraliyet ailesinin bazı konular üzerine röportaj vermesi kesinlikle yasaktı. Ancak Prenses Diana bu yasağı deldi ve özel hayatına dair bir röportaj verdi. Verdiği bu röportaj sonrasında Prens Charles ile ayrılma kararı vermişti.

Pakistanlı Kalp Cerrahı ile Aşk Yaşayan Diana, Onunla da Mutluluğu Bulamadı

Pakistanlı Kalp Cerrahı ile Aşk Yaşayan Diana, Onunla da Mutluluğu Bulamadı

Ayrılma sonrasında artık hür bir kadın olan Diana, Pakistanlı Kalp Cerrahı Hasnat Khan ile tanıştı. Kısa zaman sonra bu kişi ile büyük bir aşk yaşasa da bu ilişkide onu mutlu etmeye yetmemişti. Çünkü ünlü doktorun ailesi Diana’nın evlenip boşanmış olmasını kabul etmiyor, bu ilişkinin sürmesini istemiyordu.

Daha Sonra Diana…

Daha Sonra Diana…

Bu aşktan da yüzü gülmeyen Diana, bir süre aşka kapılarını kapattı. Daha sonra Dodi Al Fayed isimli ünlü bir kişi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yıllar sonunda aradığı aşkı ve sevgiyi bulan Prenses Diana medyanın da ilgi odağı haline gelmişti. İkilinin ilişkisi gayet güzel gidiyor, ikili bu ilişkide oldukça mutlu görünüyordu. Bir tatil planı yapan çift Paris gezisi ayarladı. Ancak bu gezi onların ölümüne neden olacaktı

Tünelde Kaza Geçiren Çift Öldürüldü

Tünelde Kaza Geçiren Çift Öldürüldü

Son olarak 31 Ağustos 1997 yılında Ritz otel asansöründe görüntülenen çift, daha sonra ölü olarak bulundu. Ölüm gerekçesi olarak sürücünün sarhoş olması ve bu nedenle kaza yapmış olması gösterildi.

Otelden Çıkış Anında Şoför Sarhoş Görünmüyor

Otelden Çıkış Anında Şoför Sarhoş Görünmüyor

Otelden çıkış anı kameralarla incelendiğinde şoförün gayet aklı başında ve normal yürüdüğü görülüyor. Bunun yanı sıra çıkış esnasında bir şoför değişikliği yapıldığı da açıkça görülüyor. Kaza yeri de işleri karıştıran diğer detaylardan bir tanesi. Çünkü kaza bir tünelde gerçekleşiyor ve bu tünelin içi kamera kayıtlarına ne yazık ki yansımıyor.

Kaza Sonrası Raporda Farklı Bilgilere Yer Veriliyor!

Kaza Sonrası Raporda Farklı Bilgilere Yer Veriliyor!

Kaza sonrası paylaşılan bilgilere göre ikilinin paparazzilerden kaçtığı için kaza yapıldığı belirtiliyor. Ancak bu iddiaların doğru olması imkansız! Çünkü ikili şehrin dışında bir yoldan yolculuk yapıyorlardı. Ve hiçbir paparazzi onların nerede olduğunu bilmiyordu.

Medyada Verilen Demeçte Tek Suçlu Şoför Gösterildi

Medyada Verilen Demeçte Tek Suçlu Şoför Gösterildi

Medyaya verilen demeçlerde tek suçlu olarak şoför gösterilmişti. Konu ile ilgili diğer bilgilerde İngiliz hükümeti tarafından resmi sır olarak belirlendi ve gizlendi. Kaza mı yoksa şaibe mi ne yazık ki hale bilinmiyor.

Sizce Prenses Dianaya Ne Oldu?

Sizce Prenses Dianaya Ne Oldu?

Bir kısım insan bu durumun tamamen kaza olduğuna kendini inandırmış durumda! Bir kısım insan ise Prens Charles’in Diana’nın kendisinden ayrılmasına hazmedemediği için bunu yapmış olabileceğini iddia ediyor. Peki, sizce bu ölümle ilgili büyük sır ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!