promosyon-onerileri

Network Girişimlerinde Kullanılabilecek Promosyon Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Promosyon önerileri ile Network girişimlerinizde paylaşım yapmaya ne dersiniz? Çalışanlarınıza, arkadaşlarınıza ya da müşterilerinize sunabileceğiniz sayısı promosyon hediye fikirleri bulunmaktadır. Ancak bütçeye uygun olması, beraberinde hediye edilecek kişiye de özel olması önem taşır. Bu aşamada network girişimlerinde kişiye özel yaratıcı promosyon fikirleri kullanılmalıdır.

Network Girişimcileri için Promosyon Önerileri

Günümüzde network alanında oluşan gelişme giderek yayılmaya devam etmektedir. Birçok kişi bu alanda çalışma göstererek iş alanına atılmaktadır. Bilgi, ürün paylaşımı yapılması ile meydana gelen network alanında elbette müşteri ve çalışan memnuniyeti önemlidir. Bu aşamada da ortaya promosyon önleri ortaya çıkacaktır. İşte, bu alanda tercih edilebilecek promosyon ürünleri!

promosyon-onerileri-2

1 – Baskılı Bez Çanta

Başta kadınlar olmak üzere erkekler tarafından da gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir üründür. Bu ürünü farklı kılan bezden üretilmiş olması değildir. Bezin üzerine istediğiniz şekli ve rengi basabilmenizdir. Böylece kişiye özgü baskılı promosyon ürünleri elde edilebilmektedir. Bütçeye uygun olması da yüksek sayıda alınabilmesine neden olmaktadır.

Promosyon önerileri arasında bahsedilen bu bez parçaları özellikle yaz aylarında kullanılmaktadır. Hava durumundan etkilenmediğinden dolayı bir problem yaratmayacaktır. Diğer taraftan bezden üretilmiş olması da doğaya zararsız olmasına neden olmaktadır. Kullanışlı, şık, doğa dostu bu ürün şüphesiz en iyi promosyon örnekleri arasındadır.

promosyon-onerileri-4

2 – Kişiye Özel Suni Deri Kapaklı Bloknot

Ofiste, çalışma alanlarında ya da evlerde en yaygın kullanılan şeylerden birisi kağıtlardır. Mini bloknotlar bu aşamada çok etkili olacaktır. Çalışanlarınıza bu aşamada bloknot alabilirsiniz. Ve hatta bunu kişiselleştirebilirsiniz de! Kaliteli baskı ile birlikte network girişiminizin amblemini, ismini ölümsüzleştirebilirsiniz.

promosyon-onerileri-5

3 – Plastik Metal Flash Bellek |Promosyon Önerileri

Flash bellek kullanımı verilerin artış göstermesi ile birlikte yayılmıştır. Fotoğraf, belge, video ya da ses dosyalarını daha güvenli korumak için gerekir. Ancak klasikleşmiş flashlardan sıkılmadınız mı? En ucuz promosyon ürünleri arasında yer alan bu öneriye göz atın! Flash bellek üzerine isim yazarak kişisellik elde edin.

promosyon-onerileri-magnet

4- Magnet

En yayın promosyon önerileri arasında magnetler bulunmaktadır. Üretim ve elde edilmesinin kolaylığı etkilidir. Çünkü tüm bu aşamalar maliyetin de düşmesine neden olmaktadır. Müşteriler bu aşamada satın alarak network çalışmaları arasında promosyon olarak dağıtmaktadır. Dilerseniz magnet üzerine belirlediğiniz bir logoyu, ismi, şekli bastırabilirsiniz.

promosyon-onerileri-3

5 – Çakmak

Promosyon önerileri arasında artık çok uygun görülmese de çakmaklar da bulunmaktadır. Çakmak özellikle tütün kullananlar için etkili promosyon ürünü olacaktır. Ancak herkese hitap etmemesinden dolayı artık tercih edilen bir ürün değildir. Yine bu üründe de renk skalası mevcuttur. Siyah-beyaz başta olmak üzere farklı renkteki çakmaklara baskı yapılabilmektedir.

promosyon-onerileri-mini-kart-flashbellek

6 – Kişiye Özel Mini Kart Flash Bellek

Kurumsal promosyon hediyeler arasında en kullanışlı olacaklardan birisi özel mini flash bellekler olacaktır. Kuruma ait logo baskısı yapılması firmayı değerli hissettirecektir. Diğer taraftan farklı bir yapıya sahip olmasıyla klasik flashlardan ayrılmaktadır. Böylece kurumlar arası promosyon paylaşımı sırasında uygun olarak görülmektedir.

promosyon-onerileri-sekreterlik

7 – Kişiye Özel Sekreterlik

Kişiye özel tasarım hediyeler arasında mutlaka ama mutlaka kişiye özel sekterlik yer alacaktır. Çalışmayı pratik hale getiren, bilgi ve veri toplamayı sağlayan sekreterlikler mevcuttur. Bu sekreterlikler her alanda satışa sunulmaktadır. Ancak kişiselleştirilmesi onu promosyon önerileri arasında bir adım öne taşıyacaktır. Kullanacak bireye özgü hale getirerek daha iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

promosyon-onerileri-kirlangic-bayrak

8 – Kırlangıç Bayrak

Firmalar arası kurumsal promosyon ürünleri arasında kırlangıç bayrak kullanımı yaygındır. Etkili olmasa da düşük maliyete sahip olması önemlidir. Toplantı, çalışma alanları ve sunum sırasında duvarlara asılmak üzere üretilmektedir. Böylece firmaya dair bir belirti ortamda oluşacaktır. Farklı renkte ve boyutta kırlangıç bayraklar mevcuttur.

promosyon-onerileri-metal-acacak-anahtarlik

9 – Metal Açacak Anahtarlık

Yaygın promosyon önerileri arasında açacak ve anahtarlık bulunmaktadır. Bu anahtarlıkların bile kişiye özgü olması sağlanabilmektedir. Kurumu ifade edebileceği gibi kullanacak bireye özgü tasarlanabilir. Tasarlama aşaması da üstelik yorucu ve zor değildir. Sırf bunlar yüzünden diğer promosyon önerileri arasında ciddi anlamda sıyrılmaktadır.

promosyon-onerileri-isme-ozel-kalem

10 – İsme Özel Kalemler

İsme özel kalemler farklı promosyon ürünleri arasında yer almasa da etkili olanlar arasında yer alır. Kullanışlı promosyon önerileri arıyorsanız mutlaka göz atmalısınız. Satın alacağınız kalemin rengine, üzerine yazılacak açıklamaya karar verin. Kısa sürede baskıya girip çıkan kalemi network girişimleriniz de promosyon önerileri olarak sunabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!