featured

PUBG Mobile Nasıl Oynanır – PUBG Nasıl Kurulur

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite dünya üzerinde büyük etkiye sahip Battle Royal oyunlarıdır. Geçtiğimiz yıllarda oyun piyasasına bomba gibi düşen Battle Royale oyunları kısa süre içerisinde dünyayı etkisi altına aldı. Rekabetçi oyun seven oyuncuların vazgeçilmezi olan PUBG, yani Player Unknowns Battleground ise bu oyunların atası diyebiliriz. PUBG ilk çıktığı yıllarda piyasayı kasıp kavuran bir oyun olmasıyla beraber yapılan yeniliklerle bir dönemin zirvesinde yer almıştı.

Daha sonrasında PUBG, yaptığı yeni optimizasyonlar ve getirdiği yenilikler konusunda sönük kaldığı için oyuncular tarafında biraz rafa kaldırılmıştı. Rakibi olan Fortnite, Battle-Royale oyunları arasında tepeye yerleşmişti. Daha sonrasında ise PUBG, PUBG mobile adı altında mobil bir oyun çıkarıp yeniden piyasaya tutunmayı başardı. Herkes PUBG için oyun gereksinimleri kaldıracak bir bilgisayara sahip olmasa da çoğu insanın telefonu mobile PUBG kaldırdığı için oyun kısa bir sürede popüler olmayı başardı.

PUBG Mobile Nasıl Oynanır ?

Bir diğer merak konusu ise PUBG Mobile nasıl oynanır ? PUBG Mobile Play-Store içerisinde indirebileceğiniz First Person Shooter oyunların en popüler olanlarındandır. Oyun yüz kişinin bir alana inip, alanda bulunan silah ve teçhizatları toplayarak son kişi kalana kadar savaşmayı amaçlayan bir oyundur. Oyun klasik modunda, 1e1, 2ye2 ve 3 veya 4 kişilik gruplarla oynanır. FPS oyunlarının zevk verdiği kaçınılmaz bir gerçek olduğu için, bu denli eğlenceli bir oyunun da popüler olması gerçekten işten bile değil. Oyunun zevki eskiden uzun süren maçlarda zaman harcayıp oynadıktan sonra çabuk bir şekilde kesilebiliyordu. Tabi ölüm maçı gibi yeni modlar gelmesiyle birlikte oyun artık daha fazla seçeneği içinde barındırıyor.

PUBG Mobile Android Google Play Store üzerinden kolayca indirilebiliyor ve oynanabiliyor. Tabi ki oyun kalitesi yüksek bir oyun ve platform üzerinde 100 milyon üstünde indirmeye sahip. Bu rakam oyunun ne denli büyük bir kitle ile oynandığına dikkat çekiyor. Oyunu kötü bir performansla oynuyorsanız grafikleri düşüğe çekebilir ya da PUBG Lite indirebilirsiniz.

 PUBG Mobile Lite Nedir ? ( Video)

YouTube video

PUBG Mobile Lite , PUBG Mobile ’ye göre daha sade tutulmuş bir oyundur. Geçtiğimiz senelerde grafik gereksinimleri yüksek olan PUBG için güzel bir alternatif ortaya atıldı. PUBG Lite adı altında gelen yeni PUBG oyunu diğer PUBG oyunları kadar beğeni gördü. Bunun en büyük sebebi ise grafiklerinin daha basitleştirilmiş olması ve oyun kalitesinin artmasıydı. Oyun kalitesi artan ve oyun içerisinde daha fazla FPS alan oyuncular, bu oyundan da en az orijinal Pubg kadar zevk aldılar. Tabii mobile oyunlar konusunda da piyasaya giriş yapmış olan Tencent Games yani Pubg’nin yayımcı firması, PUBG Mobile içinde yeni bir Lite alternatifi ortaya sundu.

PUBG Mobile Lite adı altında piyasaya sürülen bu oyunda yine 50 milyon üzerinde indirme gibi bir rakamla listelerde üst sıralarda yerini aldı. Oyunun daha akıcı ve grafiklerin daha basit olması sebebiyle oyunculara daha fazla keyif verdiğini söyleyebiliriz.

PUBG Mobile Lite Nasıl İndirilir ?

PUBG Mobile Lite , Play Store içerisinden indirilebileceği gibi aracı programlar ile bilgisayara da yüklenebilir. Ios bilgisayarlar içinde emülatör aracılığı ile girişim sağlayabilirsiniz. PUBG mobile emülatörleri şu dönemde gerçekten bilgisayarı telefonuna nazaran daha iyi performans gösteren oyuncular için altın değerinde diyebiliriz. Gezginler ve Blue Stacks sitelerinden indirilebilen oyun, bilgisayar üzerinde oynandığı için içinde birçok PUBG hilesi de barındırıyor. Tabi ki oyun yapımcıları bu hileleri en aza indirgemek için elinden geleni yapsa da maalesef bazen başarısız olabiliyor. Hileler oyunu bazen can sıkıcı yapsa da oyun her kesimden oyuncu barındırdığı için hala oynanmaya devam ediyor.

Oyun artık popülaritesini dünya çapında göstererek her kesimden insana hitap ediyor. Özellikle çocukların çok ilgisine çeken oyun Google üzerinde “ papci oyna ” gibi arama kriterleriyle de artık kolayca bulunabilir nitelikte. Oyun karşımıza çıkardığı iyi tutumu ve sürekli güncel yenilikleri hakkında insanları içerisinde tutan nadir oyunlardan birisi diyebiliriz.

PUBG Mobile Nasıl Daha İyi Oynanır ?

Her oyunda olduğu gibi ekipmanlar bu PUBG oyununda da bazen oyun zevkinizi kat be kat arttırabiliyor. PUBG Mobile için ateş etme aparatları tasarlayan teknoloji firmaları da var. Bu firmalar gerçekten işinin ehli diyebiliriz. İnsanların neye ihtiyacı olduğu konusunda araştırmalarını iyi yapan firmalar, telefonların dokunmatik kısımlarına koydukları aparatlarla PUBG Mobile zevkini ikiye katlıyorlar. PUBG Mobile için devrim niteliğinde olan tüm bu araçlar oyuna etki olarak gerçekten çok efektif diyebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!