featured

Rimel Nedir? Nasıl Kullanılır? Rimel Fiyatları Ne Kadar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siz de uzun ve gür kirpikleri görünce özenmiyor musunuz? Kirpikleri daha güzel bir hale getiren rimel nedir? Nasıl kullanılır? En iyi rimel markası hangisidir? Tüm bu sorulan cevaplarını sizler için derledik. Bu gönderiden sonra en iyi rimeli siz süreceksiniz! İşte, detaylar!

Rimel Nedir?

Her kadın siyah, gür, uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmak ister. İşte bu istek de akıllara rimel nedir, sorusunu getirir. Rimel nedir, sorusunun en basit ve doğru cevabı; sürüldüğü andan itibaren kirpikleri uzatan, daha gür, kıvrık ve dikkat çekici hale getiren bir kozmetik ürünüdür. Rimel, çeşit çeşit rengi ve markası bulunan bir üründür. Kirpiklere hacim kazandırırken aynı zamanda gözleri daha güzel ve dikkat çekici bir hale getirir.

Rimel Nasıl Sürülür?

Rimel nedir, sorusunun cevabını öğrendikten sonra bilinmesi gereken şey rimel nasıl sürülür sorusunun cevabıdır. Aslında rimel sürmenin birçok çeşitli yolu bulunmaktadır. Her kadının rimel sürme şekli farklı ancak her makyaj ürünün olduğu gibi rimelinde doğru sürülme şekli var. Rimel nasıl sürülür, sorusunun cevabına gelirsek; başınızı öne eğmeden aşağı bakın. Rimeli kirpiklerinize aşağıdan yukarı doğru uygularken göz kapaklarınızı kapatın. Bu yöntemle rimel göz kapaklarınıza da bulaşmaz.

Rimel Fiyatları Nedir?

Rimel fiyatları markadan markaya değişiklik gösterir. 20 TL’ye bir rimel bulabileceğiniz gibi 300 TL’ye de rimel bulabilirsiniz. Burada önemli olan sizin bir rimelden neler beklediğinizdir. Kirpiklerinize zarar vermeyen rimeli bulup kullanmalısınız. Her marka her kişiye iyi gelmez. Çok fazla ücret verip aldığınız bir rimel beklentinizi karşılamayabilir. Ya da çok uygun fiyatlı bir rimel kirpiklerinizi dökebilir. Tercihinizi rimel fiyatları göz önüne alarak değil, size iyi gelecek olan rimeli bulup yapmalısınız.

En İyi Rimel Markası Hangisidir?

Rimel nedir, cevabını bulan kişiler peki en iyi rimel markası hangisidir, diye de sorabilirler. Aslında bu konuda tamamen size bağlıdır. Her markada farklı işlevler gören rimeller vardır. Daha çok kıvıran, gürleştiren, uzatan, belirginleştiren… Siz bir rimelden ne bekliyorsunuz? Kozmetik mağazalarına girdiğinizde görevli kişilere aradığınız rimel özelliklerini söylerseniz, sizin için en iyi rimel markası seçeneklerini söyleyeceklerdir.

Kuruyan Rimel Nasıl Değerlendirilir?

Rimel, kullanılmadığı sürece durduğu yerde kuruyan bir makyaj malzemesidir. Ancak kuruyan rimelinizi tekrar kullanabilirsiniz. Bu konuda rimelinizi mikrodalga fırına koyun gibi söylemler olsa da bu oldukça yanlıştır. Eğer bir rimeli mikrodalgaya atarsanız patlama ihtimali yüksektir. Bunun yerine sıcak su dolu bir kaba rimelinizi ağzı kapalı bir şekilde koyup yaklaşık 5 dakika bekletirseniz, kuruyan rimeliniz kullanılabilir hale gelecektir.

Şeffaf Rimel Nedir?

Şeffaf rimel, normal rimel ile aynı işleve sahip fakat kirpiklere renk vermeyen, daha çok lise öğrencilerinin okulda belli olmasın diye tercih ettikleri rimel türüdür. Renksizdir ve saydam bir yapısı vardır. Bu rimeli dilerseniz kaşlarınızı sabitlemek için de kullanabilirsiniz.

Maskara ile Rimel Arasındaki Fark Nedir?

Maskara ile rimel arasındaki fark aslında yok denecek kadar azdır. Maskara kirpikleri daha da kalınlaştırmak için kullanıldığından daha katı bir yapısı vardır. Rimel ise biraz da saydam bir yapıya sahiptir.

Kalıcı Rimel Uygulaması Nedir?

Rimeli her gün kullanan özellikle işe/okula giderken rimel süren insanlar bir süre sonra bu durumdan sıkılabilirler. İşte buraya devreye kalıcı rimel uygulaması girer. Peki kalıcı rimel nedir? Kalıcı rimel, uzman kişiler tarafından kirpiklere uygulanıp, kişinin 2-3 ay boyunca gür, uzun ve siyah kirpiklere sahip olmasıdır. Bu uygulama ilgili yerler tarafından yapılır. Eğer kalıcı rimel uygulaması yaptırmak istiyorsanız, alanında uzman bir merkeze yaptırmanız en doğrusu olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!