Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robot süpürge yorumları; ürün almak isteyen birçok kişi için yol gösterici olabiliyor. Kısa bir süre önce hayatımıza dahil olan robot süpürgeler sağladığı konfor sayesinde hemen herkes tarafından tercih ediliyor.

Evin süpürülmesi ve silinmesi konusunda oldukça profesyonel olan bu robotlar, ev hanımlarının iş yükünü de büyük ölçüde hafifletiyor. Peki, en memnun kalınan robot süpürge ismi ne? Robot süpürge tavsiyesi 2022 listesinde neler var? Robot süpürge yorumları nasıl? İşte, tüm bu merak edilen sorular ve yanıtları…

Robot Süpürge Yorumları | Akıllı Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürge denildiğinde akla envai çeşit marka ve modelin geleceğini söyleyebiliriz. Seçenek fazla olunca, tüketicilerde hangi modeli alacağı konusunda kararsızlıklar yaşayabiliyor. Bu kapsamda, akıllı süpürge alma aşamasında beklentilerinizi göz önünde bulundurmanız ve modelleri detaylı olarak incelemeniz gerekiyor.

Unutmayın en iyi robot süpürge yorumları paylaşımlarından ziyade, aldığınız ürünün size hitap ettiğinden emin olmalısınız! Robot süpürge seçiminde ilk olarak evinizin büyüklüğünü ön planda tutmalı ve cihazların tam şarj ile ne kadar çalıştığını incelemelisiniz.

Şarj dolum noktasına ulaşmış bir süpürge ortalama 90-240 dakikaya kadar çalışma gösterebilir. Daha az süre ile çalışan süpürgeler ise bu noktada evin tamamının temizlenmesinde yeterli olmayabilir. Robot süpürgenin ince bir model olması, evin her yerine rahat girebilmesini ve daha konforlu bir temizlik yapılabilmesini sağlayacaktır. Robot süpürgeler tamamen sert zeminlerde kullanmaya uygun cihazlardır. Evin tamamında halıların var olması rahat kullanıma engel olabilir.

Robot süpürgelerin engel aşabilme yüksekliği de satın alma konusunda yönlendirici olabilir. 1-2 cm’ye kadar engel aşabilen robot süpürgeler, halıları rahat aşarak süpürme işlemini tamamlayabilir. Bilindiği üzere süpürgelerde bulunan sensörler, robotun vurma ve çarpmalardan kendini koruyabilmesine yardımcı olur.

Bir cihazda bulunan sensör ne kadar fazla olursa, alınan memnuniyette o kadar fazla olacaktır. Robot süpürge yorumları arasında birçok modelin Wi-fi özelliğinin bulunduğunu ve haritalama yaptığını okuyabilirsiniz. Evin tüm detaylarına hakim olan bu özellikteki süpürgeler, internet sayesinde evden uzakta dahi bir tuş ile çalışabilir.

Bu özelliği bulunmayan cihazlar ise daha çok kafasına göre bir temizleme rutini oluşturur. Bazı robot süpürgeler yalnızca süpürme yaparken bazılarında hem silme hem de süpürme özelliği mevcuttur. Sizin robot süpürgeden beklentiniz ne ise, bu aşamada o özelliği bulunan cihazı tercih edebilirsiniz.

Son olarak robot süpürge yorumları da sizin için yol göstericidir. Bir cihazdan birçok kişinin çok memnun olması demek, ürünün performansının tatmin ettiğinin açıkça göstergesidir. Bu kapsamda model incelemesi yapmanızı ve arada kaldığınız modeller konusunda robot süpürge yorumları incelemenizi tavsiye edebiliriz.

Robot Süpürge İyi Temizliyor mu? Robot Süpürge Hangi Marka İyi?

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürgelerde normal süpürgelerin neredeyse 3-4 katı düzeyinde çekim gücü bulunduğundan, kusursuz bir çekim performansı sunabildiği söylenebilecektir. Robot süpürgeler arasından iyi bir model tercih edildiğinde memnuniyet alabilmeniz oldukça mümkündür. Robot süpürge yorumları incelendiğinde öne çıkan markanın Xiaomi olduğu söylenebilecektir.

Yönlendirici Robot Süpürge Yorumları | En İyi Temizlik Robotu Hangisi 2022?

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Gel gelelim robot süpürge tavsiye önerilerine… En iyi robot süpürge modelleri olarak onlarca farklı model söylenebilse de, biz yazımızda on farklı ürüne yer vereceğiz. Özellikleri, kullanım kolaylığı, aldığı robot süpürge yorumları ile tam not almayı başaran bu cihazlara sizde göz atabilirsiniz.

1- Roborock S6 Pure

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Yalnızca 3.2 kilogram ağırlığında olan bu robot süpürge yorumları ile tüketiciler üzerinde merak uyandırıyor. 2 cm’ye kadar engel aşabilme özelliği bulunan cihaz, 4 farklı modda tam 150 dakikaya kadar çalışabilecektir.

Düz zeminde kullanabileceğiniz ürünün, hepa filtresi bulunduğundan tüm tozları yutabileceği biliniyor. 6 saatte tam dolum noktasına ulaşan S6 Pure, hem süpürme hem de silme özelliği ile tam not alıyor.

2- Roborock S7 Sonic

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Xiaomi markasının sevilen robotları arasında olan S7 Sonic, 2 farklı mod ile 185 dakika kesintisiz çalışabilecektir. Islak emiş gücü bulunan cihazın hepa filtresi de mevcuttur. 67 db ses seviyesi, siklon filtre, 0.45 litre su haznesi, akıllı navigasyon, Li-on pil, 353 mm derinlik gibi öne çıkan özellikleri bulunmaktadır.

Yalnızca 2.5 saate şarj olan cihaz 20 mm kadar olan tüm engelleri aşabilecektir. Cihaz ile ilgili robot süpürge yorumları, ürünün beğenildiği ve tercih edildiği yönündedir.

3- iRobot Roomba i7+

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

20 mm’ye kadar engelleri aşabilen cihaz, yalnızca tek çalışma moduna sahiptir. Robot süpürge markalarının en eskisi olma özelliği bulunan iRobot’un bu modeli, 75 dakika kesintisiz çalışabilir.

Yalnızca süpürme yapabilen cihaz diğer modellere nazaran oldukça sessizdir. 3 saatte tam şarj olmakta olup, haritalama özelliği mevcut değildir. Son olarak robot süpürge yorumları içerisinde otomatik kir boşaltma özelliğinin çok beğenildiği de belirtilmelidir.

4- Roidmi Eve Plus

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürge yorumları sebebiyle öne çıkan bir diğer model ise Roidmi eve plus süpürgedir. 3 farklı çalışma modu bulunmakta olup diğer pek çok model gibi 20 mm kadar tüm engelleri aşabilir. Düz zemin, halı ve sert zeminlerde kullanılabilen ürünün hepa filtresi ve kuru emiş gücü bulunur.

66 desibel ses seviyesi ile oldukça sessiz çalışır. 0.3 litre toz haznesi ve 0.25 litre su haznesi bulunan Eve, tam 250 dakika sorunsuz olarak çalışabilir. Bu anlamda büyük evler için kurtarıcı bir cihaz olacaktır. Akıllı navigasyon özelliği ile haritalama yapabilen modelde, 2 farklı harita kaydedilebilir.

5- Anker Eufy Robovac Akıllı Robot Süpürge Yorumları

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Marka açısından yabancı gelen bu cihaz ile ilgili robot süpürge yorumları oldukça olumludur. 4 farklı modda 80 dakika çalıştırabileceğiniz seri oldukça sessiz çalışır. Aynı zamanda 324 mm’ye kadar derinlikleri algılayabilir. Halı üzerinde ve sert zeminlerde kullanabileceğiniz zemin hem silme hem de süpürme yapabilir. Boşluk sensörü, otomatik şarj, uzaktan kumanda ve zamanlayıcı ile çalışma gibi farklı özellikleri de bulunmaktadır.

6- Xiaomi Vacuum Mop Pro Robot Süpürge

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Xiaomi robot süpürge modelleri içerisinde en çok tercih edilen bu seri, hem fiyat hem de performans açısından beklentiyi karşılıyor. 95 mm kadar olan derinliği algılayabilen cihazı 3 farklı modda 120 dakikaya kadar çalıştırabilirsiniz. Düz zeminde çalışabilen cihazda hepa filtre, silme ve süpürme özelliği bulunur.

0.3 litre su haznesi ve 0.5 litre toz haznesi ile de kusursuz bir performans sunar. Yalnızca 4 saatte tam dolum seviyesine ulaşan Mop Pro, haritalama yapabilecektir. Akıllı robot süpürge yorumları arasında açık ara önde olan cihaz, tam bir fiyat performans ürünüdür.

7- Viomi S9 UV Robot Süpürge

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürge yorumları içerisinde açık ara beğenilen bir model bulunuyor. Oda Viomi S9 UV robot süpürge! 6 saatte tam dolum şarj seviyesine ulaşan model, 220 dakika kesintisiz olarak süpürme yapabiliyor.

Ayrıca silme özelliği ile de iş yükünü önemli ölçüde azaltabilmektedir. 2 cm yüksekliğini aşmayan tüm engelleri atlayan süpürge, 3 litrelik toz haznesi sayesinde konforun düzeyini arttırıyor. 67 desibel ses seviyesi bulunan Viomi S9 haritalandırma yaparak, evin her köşesini ezberleyebiliyor.

En iyi robot  süpürge modelleri hakkında bilgi almak için bu yazımızı inceleyebilirsiniz.

8- Tefal X- Plorer

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürge markaları içerisinde dikkat çeken Tefal’in en çok rağbet gören modelinin bu olduğunu söyleyebiliriz. 2700 w emiş gücü ile robot süpürge yorumları arasında olumlu geri bildirimleri bulunan model, 200 dakika kadar çalışır. 2 cm’ye kadar olan yüksekliği aşabilen cihazın, yalnızca 4 saatte şarj oluğu bilinmektedir. Tefal robot süpürge haritalama ve paspas yapabilme özelliği sayesinde ise, yaşam alanlarınızı kusursuz bir temizliğe ulaştırabilecektir.

9- Lydstro R1 Robot Süpürge Nasıl?

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Robot süpürge fiyatları incelendiğinde dikkat çeken Lystro modeli, performansı ile beğeni topluyor. Fiyatı ile memnun eden cihazın robot süpürge yorumları da oldukça olumludur. 2100 pa emiş gücü bulunan R1 serisi, 3 farklı mod üzerinden çalıştırılabilir.

2 cm yüksekliğe kadar olan tüm engellere meydan okuyan cihaz tam 12 farklı sensöre sahiptir. Navigasyon özelliği sayesinde haritalama yapabilen modelde aynı zamanda silme de yapılabilir. 4 saatte tamamen dolan cihaz, yaklaşık 180 dakika süpürme yapabilme gücüne sahiptir.

10- Neobot Nomo Q11 Akıllı Süpürge

Robot Süpürge Yorumları Nasıl | Hangi Robot Süpürgeyi Almalıyım 2022?

Son derece hafif ve ince tasarımı bulunan Neobot Nomo, robot süpürge yorumları içerisinde oldukça tavsiye edilen bir üründür. Düz, halı ve sert zeminlerde kullanabileceğiniz ürün 150 dakika çalışabilir. 4 saatte tamamen şarj olan ürünün, navigasyon özelliği sayesinde haritalama yapılabilecektir.

Mop özelliğinin bulunması sayesinde ise kullanıcıları süpürme işlemi sonrasında silme yaptırabilir. 0.25 litre toz haznesi bulunan bu cihaz çöp kutulu olduğundan tozu otomatik olarak boşaltabilmektedir. Fiyat bakımından yüksek segment olan bu cihaz, 24 ay garanti ile kullanıcılara sunulmaktadır.

Robot süpürge yorumları neler öğrenmek istiyorsanız bu yazı sizin için yönlendirici olabilecektir;

En İyi 10 Akıllı Robot Süpürge Yorumları

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!