featured

Ruh Eşinizi  Bulduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir erkek arkadaş, bir kız arkadaş veya ruh eşi arasında oldukça fazla fark vardır. Ruh eşi ile aranızda güçlü bir bağ ve adanmışlık olacaktır. Peki, ruh eşinizi bulduğunuzu nasıl anlarsınız? Anlayabilmeniz için birçok belirtiler vardır ve şu şekilde sıralanabilir:

Ruh Eşinizi  Bulduğunuzu Nasıl Anlarsınız

1- İlk Buluşmadan İtibaren Birbirinizin Yanında Aşırı Rahat Hissedersiniz

İlk buluşmada kendinizi rahat hissetmezsiniz. Her şeyi içinizden geldiği gibi söyleyemez ve yemeğinizi bile rahat yiyemezsiniz. Ama ruh eşiniz var ise karşınızda bu durum tamamen değişir. Çünkü ruh eşinizin yanında kendinizi olduğunuzdan daha rahat ve huzurlu hissedersiniz. Bu sebeple de korkmadan içinizden geldiği gibi davranır ve hareket edersiniz.

2- Ruh Eşiniz İle Yaşadığınız Sorunlardan Kaçmaz Hatta Savaşırsınız

Her ilişki de tartışma veya bir konu hakkında anlaşamama söz konusudur. Ruh eşiniz ile de bu duurmları mutlaka yaşayacaksınızdır. Tek fark ruh eşinizle yaşadığınız sorunlar karşısında her zaman gitme taraftarı değil, kalıp savaşma taraftarı olacaksınızdır.

etiketli tüm içerik için tıklayınız”> yaşam tarzında yetişmektedir. Bu nedenle her konuda anlaşmayı bekleyemezsiniz. Ama genel olarak dünyaya aynı açı ve pencereden bakarsınız. Ruh eşini bulanlar bu durumu yaşamaktadır.

4- Ruh Eşiniz İle Aranızda Farklı Bir Huzur Vardır

Ruh eşiniz ile değil de yanlış bir insanla birlikteyseniz, sürekli aklınızda soru işareti oluşur. Greksiz kıskançlık, tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşarsınız. Fakat ruh eşiniz ile bu durum farklıdır. Çünkü, ruh eşiniz ile yaşayacağınız ilişki güven ve huzur verir.

5- Farklı Kişiliklere Sahip Olsanız Dahi Her Zorluğa Göğüs Gerersiniz

Ruh eşleri aynı karakterlere sahip olmak zorunda değildir. Fakat hiçbir olay veya dış etkiler ilişkinizi bozmaz çünkü, aranızda kuvvetli bir bağ vardır. Her zorluk karşısında beraber durur ve savaşırsınız.

6- Ruh Eşiniz İle Aranızdaki Fiziksel Çekime karşı Koyamazsınız

Ruh eşinizi her gördüğünüz de veya temas ettiğinizde kalbiniz yerinden çıkıcak gibi çarpar. Tüm dünya durmuş gibi hissedersiniz ve bu durum sadece ilk zamanlar da değl yıllarca sürmektedir. Ayrıca mutlaka ruh eşinizi bulduğunuzu hissedersiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!