featured

Rus General Pentagon’un UFO Görüntülerini Değerlendirdi! Peki, General Görüntüler İçin Ne Dedi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rus askeri pilotu General Vladimir Popov, UFO görüntüleri ile ilgili olarak çok bozuk olduğuna dikkat çekti ve pilotların normalde her şeyi farklı gördüğünü ifade etti.

General Popov Ufo Görüntüleri İçin Ne Dedi?

General Vladimir Popov, Sputnik’e yaptığı bir açıklamasında Pentagon tarafından yayınlanan UFO görüntüleri hakkında değerlendirmeler yaptı ve,

“Kariyerim boyunca bilinmeyen bir olayı gözlemlemek zorunda kaldığım birkaç durum yaşanmıştı. Yaklaşık 25 yıl önce mürettebatım, Lvov kenti (Ukrayna) civarlarında, Polonya sınırı yakınlarında tanımlanamayan uçan obje gözlemlemişti. Halen onun ne olduğunu söyleyemem. Olay, kötü hava koşullarında bulutlar içinde gerçekleşen gece uçuşu sırasında yaşanmıştı. Gördüğümüze dair raporu teslim ettikten sonra konuşmamızı yasaklayan emri imzalamak zorunda kaldık, ne olur ne olmaz, panik olmasın diye, belki yanlış anlamışızdır durumu. Şimdi, 25 yıl geçtikten sonra ilk kez anlatıyorum”.

Sözlerine yer verdi.

Yayınlanan UFO görüntüleri ile ilgili Rus General, atmosferik ya da radar olayları olabileceğini veya bu durumun optik yanılsamadan ibaret olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca General Popov,

“Kayıttaki görüntü bozuk, gerçekte nelerin olup bittiği anlaşılmıyor. Muhtemelen, ‘tanımlanamayan olayı’ gözlemleyen ABD’li pilotlar her şeyi farklı görüyordu. Uçaktaki ölçü-kontrol ekipmanı, optik sinirimizin alabileceği bilgileri her zaman gizliyor. Bilgi kaybı genelde çok büyük olur. Beynimizin bir başka özelliği de genelde anlam veremediğimiz bir şey yaşandığında hemen hayal gücü devreye giriyor ve tabloyu tamamlıyor”.

diyerek UFO görüntülerini değerlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!