featured

Rüyada Devlet Başkanı Görmek Ne Demek ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada devlet başkanı görmek ne demek ? Sizce de tuhaf değil mi? Rüyada devlet başkanı ile zaman geçiren kişi, sabah uyandığında gurur duygusunu hissetmektedir. Rüyada devlet başkanını görmek nasıl görüldüğüne göre değişik anlamlara gelebilmektedir. Değişik yorumlardan en önemlileri güç, otorite ve kontrol manasıdır.

Rüyada devlet başkanı görmek bir başka tabire göre güvenilir arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına gelmektedir. Eğer böyle bir rüya gördüyseniz arkadaş çevrenize sıkı sıkı sarılmalısınız. Çok rahat bir şekilde arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz.

Devlet başkanı makamı insanlar nezdinde muteber ve saygı duyulan bir makamdır. Kimi ülkelerde kutsallığı da mevcuttur. Bu yüzden devlet başkanının rüyalarda görülmesi genellikle hayra yorulmaktadır.

Rüyada Cumhurbaşkanı ile Sohbet Etmek

Rüyada cumhurbaşkanı görmek devlet başkanı görmek ile aynı anlama gelmektedir. Rüyada devlet başkanı ile sohbet etmek de sık görülen rüyalardandır. Rüyada devlet başkanı ile konuşmayı görmek sıkıntılı bir süreçte olduğunuzu göstermektedir. Bu süreç psikolojik bir sıkıntı olabileceği gibi fiziksel bir sıkıntı da olabilir. Fakat rüyada cumhurbaşkanı ile konuşmak bu derdinizin çok uzun sürmeyeceği, kısa zamanda geçeceği manasına gelmektedir.

Eğer Rüyada devlet başkanının başka biri ile sohbet ettiğini görüyorsanız, o kişinin sizi içinde bulunduğunuz dertten kurtaracağı şekilde yorumlanır.

1 – Rüyada Devlet Başkanının Elini Öpmek

 

Rüyada kendinizi devlet başkanı eli öperken de bulabilirsiniz. Bu durumda rüya etrafınızdabir arkadaşınıza kızgın olduğunuzu işaret eder. Bu rüya, kızgınlığa bir son vermeniz gerektiği anlamına da gelebilmektedir. Eğer Devlet başkanının elini öpen başka biriyse bu daha önce kızgın olduğunuz biriyle barışacağınız anlamına gelmektedir.

2 – Rüyada Devlet Başkanını Misafir Etmek

Rüyada devlet başkanı görmek çeşitli şekillerde meydana gelebilir. Bunlardan biri de devlet başkanını misafir ettiğini görmektir. Bu misafirlik sırasında Devlet başkanı ile bir şeyler yediğinizi görmek maddi veya manevi açıdan bir zarardan kurtulacağınızı sembolize eder.

Eğer devlet başkanını evinizde ağırladıysanız bu maddi bir zorluktan kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Bu bir hayırsever arkadaşınız sayesinde de olabilir. Eğer tam tersi olarak siz Devlet başkanının evinde misafir olup yemek yerseniz, bu da birinden belli bir miktar maddi yardım göreceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.

3 – Rüyada Devlet Başkanı Evi Görmek

Rüyada devlet başkanı evi gören kişi devlet başkanı düşmanlarına karşı galip gelir. Eğer devlet başkanın evi yeşil veya beyazsa bu iyilik ve ihsanda bulunulacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kişilerin şehit yakınları varsa onları ziyaret etmesi önerilir. Yoksa aile büyüklerinden birinin kabrini ziyaret de makbuldür.

Rüyada devlet başkanının evinin yıkıldığını görmek ölüme işaret etmektedir. Ya da elde bulunan bir maddi veya manevi gücün kayıp edileceğine işaret etmektedir.

4 – Değişik Durumlarda Rüyada Devlet Başkanı Görmek

Bazen de rüyada devlet başkanı görmek yerine devlet başkanı olmayı görebilirsiniz. Bu bol kazançlı ve refah seviyesi yüksek bir hayat yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Eğer bu kısa dönem için görülmüşse rahatlığın kısa süreceğine inanılır. 

Rüyada devlet başkanı ile el sıkışmak daha önce yaptığınız ve gizli kalan bir yanlışın ortaya çıkacağı anlamını taşır. Bu ortaya çıkacak bilgi sizi büyük olasılıkla üzecektir.

Rüyada devlet başkanı tarafından bir görev verildiğini görmüş olabilirsiniz. Bu rüya karşılaşacağınız güç olaylar karşısında iradenizi korumanız gerektiği işaret etmektedir. Ayrıca sahip olduğunuz düşüncelere dirayet etmeniz gerekmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla tartışma yaşadığınızı görürseniz. Bu beklediğiniz herhangi bir olayın kısa sürede sonuçlanacağı anlamını taşımaktadır. Eğer devlet başkanının başka biriyle kavga ettiğini görmüşseniz bu iyi haberler alacağınıza işarettir.

5 – Rüyada Yabancı Devlet Başkanı Görmek

Rüyada Vladimir Putin gibi yabancı devlet başkanı görmek ulaşılmak istenen hedeflere ulaşılabileceği anlamına gelmektedir. Burada görülen devlet başkanının simgelediği güç de önemlidir. Eğer Yabancı devlet güçsüz bir lidere sahipse bu durumda hedeflere ulaşmak da zorluk çekeceğiniz anlamına gelmektedir. Böyle bir durumda çalışmalarınızı arttırmalısınız.

6 – Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek

Rüyada adaletli ve güçlü bir cumhurbaşkanı görmek dünyada ve ahirette istenilenlere kavuşulacağı anlamına gelmektedir. Bunun nedeni devlet başkanının halk nezdinde muteber bir yere sahip olmasıdır. Böyle önemli bir makamda adaletli ve güçlü birinin oturması ve bunun rüyada görülmesi gücü temsil ettiğinden hedeflere ulaşılacağı manasını taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!