featured

Samsung Galaxy S10 Ekran Görüntüsü Alma Ekran Görüntüsü Alma Kolay Yolları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni çıkan Samsung Galaxy S10 telefonların hepsi tasarımları ile kullanıcıların beğenisini topladı. Her sene değişen tasarımları nedeniyle telefonda yapılan bir kaç özellik değişibiliyor. En çok kullanılan özelliklerden olan ekran görüntüsü alma, bu telefonlarla ekran görüntüsü almayı kolaylaştırıyor ve bunu yapmanın birkaç yolu bulunuyor.

Aslında hepsi aşağı yukarı aynı sonucu veren yöntemden birini seçebilirsiniz. Bazıları tüm Android akıllı telefonlarda çalışır, diğerleri ise Samsung Galaxy cep telefonlarına özeldir, sizler için Samsung Galaxy S10 ekran görüntüsü alma konusunu derledik.

Samsung Galaxy S10’da Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Çoğu telefonda, ekran görüntüsü basit bir düğme kombinasyonu ile sınırlıdır , ancak Samsung telefonlarda her şeyi yapmanın ve her şeyi kullanmanıza izin vermenin birkaç yoluna bulunmaktadır. Ekran görüntüsü için bir kaç yöntem bulunmaktadır.

1 – Fiziksel Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Telefonunuzun ekran görüntüsünü alma “orijinal” veya en azından en normal yolu, günümüzde diğer birçok Android telefonla aynı kombinasyona uyan bir düğme kombinasyonu kullanmaktır.

Yakalamak istediğiniz uygulamayı veya web sitesini açın.Ekran yanıp sönene kadar güç düğmesini ve ses azaltma düğmesini yaklaşık 2 saniye basılı tutun. Ekran yakalama kontrolleri ekranın altına yakın göründüğünde ekran görüntüsü normale dönmeden önce biraz küçülür. Daha sonra başarılı bir şekilde ekran görüntüsü almış olacaksınız.

2 – Avuç içi ile Ekran Görüntüsü Alma

Samsung Galaxy S10 için çok sayıda hareket komutları bulunuyor. Ekran fotoğrafı alma içinde avuç içi yöntemi bulunmaktadır, ancak kullanmaya çalışmadan önce açık olduğundan emin olun.

Ayarlar uygulamasını açın.Aşağı kaydırın ve Gelişmiş Özellikler’e dokunun.Hareketler ve işaretler’e dokunun.Yakalamak için Avuç içi için Etkin yazmıyorsa, yakalamak için sağındaki seçim düğmesine basın.Özelliğin bir açıklamasını açmak için avuç içi kaydırmaya dokunun.Şimdi etkinleştirildiğine göre deneyebilirsiniz. Avuç içi ile ekran görüntüsü alma işlemi: Yakalamak istediğiniz uygulamayı veya web sitesini açın.Avucunuzun yanını ekranın kenarına yerleştirin.Tek bir hareketle avucunuzun yanını telefonun ön yüzüne kaydırın.

Bu kolay el hareketi sayesinde iki tuşu baskmak zorunda kalmadan avucunuzu içini kaydırarak, rahat bir şekilde Samsung Galaxy S10 ‘da ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 Ekran Görüntüsü Alma ( Video )

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!