featured

Seat İbiza Fiyat Listesi Açıklandı! İşte Yeni Seat İbiza Özellikleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye pazarında en çok satılan otomobil modelleri arasındaki Seat İbiza fiyat listesi açıklandı! Detaylı tanıtımı ile büyük beğeni kazanan 2020 Seat İbiza aksesuarları ile çok beğenildi! İşte, 2020 model Seat otomobil özellikleri!

2020 Seat İbiza Yeni Özellikleri 

YouTube video

2017 yılından bu yana Türkiye’de büyük ilgi ile satılan İspanyol ortomobil markası Seat, 2020 model otomobil tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! İşte, iç ve dış tasarımı da dahil 2020 yenilikleri!

1 – 2020 Seat İbiza Dış Tasarım Özellikleri

Dış tasarım çizgisini Seat Leon modele benzettiği fark edilen İbiza 2020 modelinde çok daha spor bir görünüm elde edilmiş durumdadır. 2017 yılında tanıştığımız dış tasarım modelini değiştiren Seat İbiza, 2020 modeli ile ufak değişimler yaşamış olsa da full led ön farlar ile daha önceki modellerde olduğu gibi oldukça dikkat çekici bir model olmayı başarmıştır. 

9 farklı renk seçeneği ile tanıtılan 2020 İbiza opak ve metalik boya türlerine sahiptir. Opak Kırmızı ve opak beyaz renkteki seçenekleri ücretsiz olarak sunulurken, diğer renk seçenekleri için fiyat farkı ödemek gerekmektedir. 

Keskin hatlara sahip bir model olan 2020 Seat İbiza fiyatları ile de dikkat çeken modeller arasında yer almaktadır. Firmanın ürettiği bir diğer agresif modeller arasında olan Seat Leon ile benzer bir şekilde sert ve agresif bir tasarıma sahip olan Seat İbiza 2020 bu yeni hali ile söz konusu modele biraz daha benzemiş durumdadır. 

Alüminyum alaşımlı hazırlanmış jantları ile oldukça dikkat çekici bir hal alan Seat İbiza 2020 hem çok şık hem de oldukça donanımlı bir modeldir. 

2 – 2020 İbiza İç Tasarım Özellikleri 

2020 Seat modeli iç tasarımı ile de oldukça modern bir çizgiye sahiptir. Ulaşım rahatlığı ve yol konforu ile oldukça rahat bir model olan Seat İbiza 2020 modeli ile yolculuklar çok eğlenceli olacaktır. Otomatik klima, yol bilgisayarı ve çok fonksiyonlu direksiyon donanımları ile 2020 modelinde yok yok!

3 – Dijital Medya Kontrol Sistemi

Seat 2020 İbiza modeli içerisinde 8 inç Full link dokunmatik dijital medya ekranı bulunmaktadır. Telefon ve bilgisayar aracılığı ile bağlantı kurulabilen bu sistemde park sistemi, harita ve akıllı cihaz kontrolü sağlanmaktadır.  MirrorLink, Apple CarPlay ve Android Auto teknolojik alt yapılarına uygun olarak tasarlanmış olan multi medya paneli ile yolculuk çok eğlencelidir. 

4 – Kablosuz Şarj Desteği

Seat İbiza 2020 modeli içerisinde kullanılan kablosuz şarj desteği de bulunmaktadır. Araç içerisinde kablo yığını oluşmasının önüne geçen bu sistem ile araç içerisindeki aksesuar ve donanımlar oldukça şık ve sade görünmektedir. 

5 – BeatsAudio Ses Sistemi

2020 Seat İbiza içerisinde BeatsAuido ses sisteminin bulunuyor olması için ayrıca bir ödeme yapmanız gerekiyor. Bu noktada bu özelliğin opsiyonel olması söz konusudur. 

6 – Güvenli Yolculuk

Orta segment otomobil modelleri arasında yer alan Seat İbiza , oldukça yüksek güvenlik önlemleri ile tasarlanmıştır. Sürücü ve yolcu hava yastıkları ile güvenli yolculuk sağlayan 2020 model Seat otomobil tasarımında ESC, ABS, ASR ve yokuş kalkış desteği bulundurmaktadır. 

7 – Elektronik Hız Sabitleme Desteği

Elektronik hız sabitleme sistemi ile hem çok güvenli hem de çok rahat yolculuk yapmayı sağlayan Seat İbiza 2020 kayma belirtisi aldığı anda stabilite kontrolü sağlamaktadır. 

8 – Lastik Basınç Kontrolü

Seat İbiza 2020 ile gelen başka bir yenilik ise lastik basınç göstergesi ekranıdır. Hız ve devir göstergesi ekranlarının hemen ardında bulunan küçük bir ekran üzerindeki bu mesaj akeranı ile hız sabitleme sistemi, acil fren sistemi, yorgunluk tespit mesajları ve lastik basınç sistemi görüntülenir. 

9 – Motor Özellikleri

Yurt dışında birden fazla donanım paketi bulunan bu otomobil modeli, Türkiye pazarında Seat İbiza 2020 Style donanım paketi ile  ilgi çekmektedir. Tek bir motor seçeneği ile satılmakta olan modelde 115 beygir gücüne sahip olup, 7 ileri otomatik vitese sahipken, 1.0 EcoTSI benzinli motora sahiptir. 

10 – Teknik Özellikleri

2020 Seat otomobil modeli maksimum 193 km hıza kadar ulaşabilmektedir. 100 km mesafede 5,7 ile 6,7 yakıt tüketimi sağlayan araç 100 km’lik bir mesafeye 9,5 saniyede ulaşabilmektedir. 

Bonus: Seat İbiza Fiyat Listesi

Seat Ibiza 2020 Style modeli 173 bin TL fiyata sahiptir. Seat İbiza Aksesuar ile tamamlanmış hali 201.699 TL ile satışa sunulmaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!