featured

Şeref Sözü Tolgahan Sayışman Şeref Sözü Özel Röportajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Son projesi Şampiyon dizisi ile de izleyicilerine büyük heyecanlar yaşatan Tolgahan Sayışman bu kez Şeref Sözü dizisi kadrosunda karşımıza çıkıyor. Dizi karakterleri arasında en önde yer alan Tolgahan Sayışman kimdir , nelerden hoşlanır, Şeref Sözü oyuncuları arasında olmaktan mutluluk mu duyuyor? Dizi kadrosunda yer almak onun için ne ifade ediyor? İşte, cevapları…

Şeref Sözü Cihan Karizmatik Bir Lidere Can Veriyor

Dizide oldukça karizmatik bir aile lideri olarak görünen Şeref Sözü Cihan hem dizinin hem de TV dünyasının büyük ilgi odağı olmayı başardı. Dizide ” Özü Sözü Bir Adamı” olarak tanımlanan, sözünün üstüne söz söylenmeyen Şeref Sözü Cihan karakterine can vermek ise Tolgahan Sayışman ‘a çok yakıştı. 

Şeref Sözü Cihan Karakteri İçin Aldığı 10 Kiloyu Verdi!

Yeni projesi için büyük bir değişim yaşayan Tolgahan Sayışman aldığı 10 kiloyu 1 ayda verdiğini anlatırken, bunu nasıl yaptığının detaylarını merak etttiriyor. 

14 Ekim Şeref Sözü İlk Bölüm ile Yeni Bir Dönem Başladı

TRT 1 Şeref Sözü dizisi 14 Ekim tarihinde başlarken, bu destansı hikaye ile farklı bir kurgu ve muhteşem bir hikaye ile karşı karşıya kalıyoruz. Ünlü oyuncu Tolgayan Sayışman’ın da oynamaktan büyük heyecan duyduğu bu dizi projesi, tüm Türkiye’nin dikkati çekmeyi başardı. 

Verdiği söz nedeniyle evlendiği İsra’ya aşık olan fakat bunu belli etmekten çekinen Cihan Adabeyli, İsra için neler yapacak? İsra onun kendisine olan hislerini anlayabilecek mi? İsra’nın oğlu Ömer’i Faruk’tan korumakta başarılı olabilecekler mi? Bunların hepsi dizinin ilerleyen bölümlerinde cevabını alabileceğimiz sorular arasında. Peki, Tolgahan Sayışman dizi hakkında neler söylüyor?

Şeref Sözü Fragman Videoları Rekor Sayıda İzlendi

YouTube video

Her yeni dizi gibi Şeref Sözü ilk bölüm videosu da büyük bir ilgi ile izlendi. Fragmanları ile Türkiye’yi ekran başına kilitleyen yeni dizi oyuncuları ile de merak uyandırdı. Öyle ki  Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan ve Öykü Çelik isimlerin öne çıktığı Şeref Sözü oyuncuları dizi başladığından beri en popüler aramalar arasında yer almıştır. Dizinin ilk bölümünü izlemeyen kişiler hikayeye dahil olabilirler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!