featured

Sevgililer Günü Öncesinde Ziynet Sali – Ömrüm Tekli Çalışmasını Çıkarttı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgililer Günü öncesinde Ziynet Sali – Ömrüm isimli tekli çalışmasıyla dinleyicilerinin karşısına çıktı. Ziynet Sali, en son geçtiğimiz yıl 14 Mayıs’ta “Bana da Söyle” isimli şarkıyı seslendirmişti. Son seslendirdiği şarkının üzerinden 10 ay geçtikten sonra bu seferde Ömrüm isimli tekli çalışmasıyla izleyenlerini sevindirdi.

Ömrüm şarkısı NetD’nin YouTube müzik kanalından 10 Şubat tarihinde yayınlandıktan kısa bir süre sonra, YouTube’de trend videolar listesine girmeyi başardı. Şu an itibariyle trend videolar listesinde 11. sırada bulunan şarkı, sözleriyle yüreklere dokunurken müziğiyle de kulaklara hitap ediyor.

Ziynet Sali – Ömrüm Şarkısı

Ziynet Sali’nin son tekli çalışması Ömrüm, 10 Şubat 2020 tarihinde DMC etiketiyle yayınlandı. Şarkının sözü ve müziği Tuğçe Ören’e, düzenlemesi ise Mustafa Ceceli’ye ait. Ömrüm şarkısının klip yönetmeni ise bir Nihat Odabaşı imzası taşıyor.

Şarkının klipinde ise kar perisine benzeyen Ziynet Sali aldığı kar küresinin içinde tüm sevdiklerini yanındaymış gibi görüyor.

YouTube video

NetD müzik kanalında bir gün içerisinde 900 binin üzerinde izlenmeye ulaşan şarkının Sevgililer Günü ile birlikte daha çok dinleneceği ve izleneceği düşünülüyor. Hatta Ziynet Sali – Ömrüm şarkısı ya pek çok kişinin Sevgililer Günü özel şarkısı olacaktır ya da birçok çiftin düğün şarkısı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!