featured

Sevgiliye Hediye Fikirleri | Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgiliye hediye fikirleri listesi ile yola çıkmak 14 Şubat Sevgililer günü hediye alma yolunda hayat kurtarıcı ilk adımdır. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? Sevgiliye hediye ne alınır? Bayanlara hediye nasıl seçilir? İşte sevgililer günü için en değişik hediye fikirleri!

Sevgiliye Hediye Bayan Seçimleri | Sevgililer Günü Hediyesi Erkek İçin Fikirler

Sevgiliniz için hediye seçimi yapacaksınız ama kararsınız… O halde bu liste tam size göre!

1- Kişiye Özel Tasarımlı Cüzdan

Sevgililer günü hediyesi olarak alabileceğiniz kişiye özel tasarımlı cüzdan modelleri ile sevdiğinizin hem kalbine dokunacaksınız hem de cebinde para biriktirmesine vesile olacaksınız. Kendi adına özel tasarımlı cüzdan ile ona harika duygular yaşatacaksınız.

2- Mesleğe Özel Hediyeler

Sevgiliye hediye erkek için seçim yaparken sevdiğiniz kişinin mesleğine uygun hediye almanız işinizi kolaylaştıracaktır. İşine aşık olan beyler için harika hediye tercihlerinde bulunarak hediye seçme noktasında işinizi kolaylaştıracaksınız ve sevdiğinizin sürpriz nesneyi kolaylıkla kullanmasına yardımcı olacaksınız. Çalışma ortamına masaüstü mesleğe özgü biblo modelleri ile ufak bir dekor katabilirsiniz.

3- Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Fotoğraf Albümü

Sevgililer günü hediyesi alternatiflerinden biri de en güzel anlarınızın bir arada bulunduğu fotoğraf albümüdür. Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız mutlu ve heyecan dolu dakikaları baktığınızda hatırlatacak güzel bir sürpriz olacaktır.

4- Kişiye Özel Tasarım Manşetli Gömlek

Sevgiliye hediye erkek modelleri içinde karşımıza çıkan kişiye özel taraşım manşetli gömlek ile adeta sevdiğinize “sen benimsin mesajı verebilirsiniz” Sevdiğinizi söylemenin başka bir yolunu tercih etmiş olacaksınız ve bu heyecanı birlikte yaşayacaksınız.

5- Sevgiliye Hediye Kol Saati

Sevgililer günü hediyesi seçenekleri arasında sevdiğiniz erkeğe edeceğiniz kol saati ile onu tarz sahibi yapacaksınız. Kombinelerine rahatlıkla uyum sağlayacak kol saati çeşitlerinden tercih edebilirsiniz ve sevdiğinizin, her saate baktığında zaman kavramı ile sizi özdeşleştirmesini sağlayabilirsiniz.

6- İsme Özel Kol Düğmeleri

Sevdiğinizin tarzına hitap eden kol düğmeleri modellerini daha da özelleştirmiş olarak alabilirsiniz ve ufak bir detayla harikalar armağan edebilirsiniz.

7- Kişiye Özel Tasarım Tavla Takımı

Sevgiliye hediye erkek tasarımları içinde sevgilinizle eğlenceli dakikalar geçirmeye hazır olacağınız tavla oyun takımı harika bir tercih olacaktır. Sevmeyi ve severken eğlenmeyi bilenlere en güzel hediye tercihlerinden biri kişiye özel tasarım tavla takımı.

8- Kişiye Özel Tasarım Çakmak

Sevgililer günü hediyesi içinde sevdiğiniz erkeğe hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de kişiye özel tasarımlı çakmaktır. Masaüstü dekor olarak da kullanabileceği model tercihleri ile sevdiğinizi mutlu edeceksiniz.

9- Resim Baskılı Tişört

Sevgiliye hediye tercihlerinden biri de trend olan baskı tişörtlerdir. Sevdiğiniz kişi için özel olarak tasarım yaptıracağınız tişört ile sevdiğinizin tarzına hitap edeceksiniz ve ona mutluluğun resmini hediye etmiş olacaksınız.

10- Resimli Bardak

Sevgiliye hediye erkek tasarımları içinde en çok tercih edilen ürünler arasında resimli bardaklar yerini almaktadır. Hediye ettiğiniz sevgi dolu görselleri bulunduran bardak ile sevdiğinizin bir yudum kahve içerek, içini ısıttığını düşünmek harika duygular hissetmenizi sağlayacaktır. Ofiste ve evde her zaman kullanabileceği model tercihleri ile sevdiğiniz erkeğe güzel bir hediye alabilirsiniz.

11- Kişiye Özel Tasarım Powerbank

Sevgililer günü hediyesi çeşitlerinden kişiye özel tasarımları bulunan powerbank ile iletişiminiz daim olacak ve sevgilinizin telefonunun şarjı bitecek endişesi son bulacak.

12- Taşınabilir Şarz Cihazı

Taşınabilir şarj cihazını sevdiğiniz erkeğe hediye edin, iletişim engellerinizi ortadan kaldırın. Telefonu şarj etmesini sağlayın, elektrik kesintilerine ya da uzun yolculuğa rağmen sizi sosyal medyada takip etmesini sağlayın.

13- Sevgiliye Hediye Edilecek Kitaplar

Sevgiliye hediye erkek seçenekleri içinde en anlamlı hediyelerden biri de sevdiğiniz erkeğe kitap hediye etmektir. Bazen anlatılması zor duygular bir kitap aracılığı ile kolaylıkla anlatılabilmektedir. Sevdiğinizi tanımanız kitap tercihinizi kolaylaştıracaktır. Aksiyon, polisiye, psikoloji, aşk gibi kitap çeşitlerini sevgilinize hediye edebilirsiniz ve onların ne sevdiğini bilerek tanıdığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Erkek Seçimleri | Sevgililer Günü Hediyesi Bayan İçin Ne Alınır?

Sevgiliye hediye fikirleri denildiğinde bu işte en çok zorlanan taraf elbette erkekler olur. Sevgililer günü hediyesi bayan için ne alınır detaylıca düşünürler. Çünkü 14 Şubat konusunda bayanlar neredeyse günümüzde takıntılı bir hal almıştır. “O hediye alınacak başka yolu yok” gibi göründüğü için olay erkekler genelde hediye hazırlarken tedirgin de olur.

En isabetli hediye seçimi için mutlaka fikir almak gereklidir. Sevdiğinizi bu özelde samimi şekilde mutlu etmek için aranızdaki sevgi bağını güçlendirmeyi seçin. Bunu da en iyi hangi hediye daha iyi yansıtıyorsa mutlaka onu seçin. O halde başlayalım:

1- Resimli Bardak

Sevdiğim beni her an hatırlasın diyenlerdenseniz o zaman bardağınız olmalı. Bu bardakta ikinizin de resmi ismi aşkınıza dair en özel kareler yer almalıdır.

2- Kişiye Özel Tasarım Powerbank

Sevdiğinize her zaman ulaşmak için telefonunun açık olması şarttır. Bunun için şarj bitti deme ihtimalini ortadan kaldırmak için en doğru seçim; ismine özel tasarım baskılı ya da en özel resimlerinizden birisinin basılı olduğu bir powerbank olabilir.

3- Taşınabilir Şarj Cihazı

İstediğim zaman sevgilime ulaşmam lazım diyorsanız şarj sorunu yaşamasını engellemelisiniz. Bunun için şık bir şarj aleti almak en doğru tercih olacaktır.

4- Sevgiliye Hediye Edilecek Kitaplar

Eğer sevgiliniz kitap okumayı seviyorsa ona sevginin her türlü halini anlayacak 5 Sevgi Dili kitabı nı da alabilirsiniz.

5- Eşarp& Fular

Eğer sevgiliniz ya da eşiniz tesettür giyim tercih ediyorsa elbette en ünlü markaların eşarp, şal ya da fular modelleri en başarılı seçimler olacaktır.

6- Romantikler İçin Video İlan-ı Aşk!

Yaratıcı sevgililer günü hediyeleri arasında belki de pandemiye en çok uyan fikir olabilir. Sevgiliye hediye mesajı için belki de en romantik yöntem olabilir. Üstelik bunu sadece sevgiliniz değil sosyal medyada herkes görecektir. Bu da sevgilinizin oldukça hoşuna gidebilir.

7- Sevgiliye Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye kutusu en popüler fikirler arasında yer alıyor. İster sevgiliniz ile beraber çekilmiş resimlerinizin basılı olduğu çikolatalar ile dolu bir kutu isterseniz de sevgiliye hediye sözleri ile dolu bir mesaj kutusu seçebilirsiniz.

8- Sevgiliye Hediyelik Eşya Müzik Kutusu

Sevginiz naif bir birliktelikten yana ise sevgilinizi çocuksu bir duygusallıkla sarabilirsiniz. Müzik kutusu ile her çalışında sizi düşünmesini de sağlayabilirsiniz.

9- Gül Demeti

Benim sevgim bir değil yüzlerce gülün sevgiyi anlatması gibi diyorsanız sevgililer günü hediyesi çiçek sepeti ile sunulacaktır demektir. Çünkü günlük en canlı ve doğal gülleri en hızlı şekilde nasıl ulaştırıp sevgilinizi ya da eşinizi duygulandırabilirsiniz ki!

10- Karikatürlü Ahşap Biblo

YouTube video

Sevgililer günü hediyesi ne alabilirim diyorsanız biraz farklı hediyelere bakmalısınız. Sevgilinizle ile beraber ahşaba biblonuz işlense ve sempatikliğiniz bu hediyeye yansısa nasıl olur?

11- Akrilik Led Işıklı Resimli Lambalar

YouTube video

Sevdiğiniz için en özel hediye fikirlerinden birisi de resminiz ile tasarlanmış led ışıklı lambalardır. Sadece gündüz değil gece uyumadan önce ve uyanınca sevdiğiniz ilk sizi görsün!

12- Sevgiliye El Yapımı Hediye

Bazen sanayileşmiş duygu mantığından uzaklaşmak istenir. Sevdiğime hediyeyi ancak ben yaparım diyorsanız ahşaba geçmişteki en güzel en özel anlarınızın karelerini yerleştirebilir ve çok farklı bir tasarımla hediyenizi el emeği hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Edilecek Şarkılar ile Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer günü hediyesi ne alınır? Bu soru birçok erkek için aslında karmaşadan öteye gitmez. Çünkü sevgiyi anlatmanın tek yolu hediye olmayabilir. Bazen bir şarkı çok şeyi anlatabilir. İşte özellikle pandemide sevgilisinde uzakta olanlar için en güzel hediye örneği aşkın ilanı! Sevgiliye hediye edilecek şarkılar listesi!

1- İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine

YouTube video

Kalbimin tek sahibine… Bu şarkı ile hangi hediye altın değerinde olmaz ki…

2- Mustafa Ceceli Gül Rengi

YouTube video

Havasından suyundan aşk damlayan

Yarim var gül renginde

Dünyaları verseler kar etmez

Olmaz ki sen denginde….

3- Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar Öptüm Nefesinden

YouTube video

Son dönemlerin en çok dinlenen aşk şarkısı 14 Şubat 2021 de en çok hediye edilen şarkı olacaktır!

4- Mustafa Ceceli&Irmak Arıcı Gün Ağarmadan

YouTube video

Ben bu şehirde kaybolunca

Gün ağarmadan bulamam seni

Geceler hep dert olunca

Kokun hâlâ kör eder beni….

Eğer sevgilinizden ayrıldıysanız ve barışmak için fırsat arıyorsanız bu şarkı güzel bir elçi olabilir…

5- Tuğçe Kandemir Kurban Olduğum

YouTube video

Sevginizi nasıl anlatsanız az mı geliyor… Bu şarkı tam size göre!

6- Tuğçe Kandemir Gülü Soldurmam

YouTube video

Sevdiğini bir gül kadar narin gören bir kalp ve onu soldurmadan bakmaya çalışan bir eş… Daha ne olsun!

7- Güliz Ayla Olmazsan Olmaz

YouTube video

Sevgiliye hediye şarkı seçenekleri içinde belki de nokta atış konusunda en isabetli şarkılardan birisi de elbette “Olmazsan Olmaz”…

8- Bahadır Tatlıöz Takvim

YouTube video

Sevgilinize hediye şarkı arıyorsanız mutlaka bu eseri de dinlemeli ve dinletmelisiniz. Aşkı 12den vurmak garanti!

9- Buray Sen Sevda mısın

YouTube video

Aşk şarkıları diyorsak Buray’ın Sen Sevda mısın isimli şarkısını listeye almamak olmaz!

10- Hirai Zerdüş İçime Sevda Kaçar

YouTube video

Sevgililer günü için elbette farklı şarkı seçimleri ile farklılık yaratmak isteyenler varsa Hiraizerdüş bu konuda en net isim. Tarzı, sesi, şarkılarındaki anlam ile mükemmel seçim olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!