featured

Skoda Kamiq 2020 Fiyatı Belli Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SUV otomobil tutkunları için vazgeçilmez olacağı düşünülen makineler arasındaki Skoda Kamiq 2020 fiyat listesi açıklandı. Skoda severlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni SUV otomobil modeli tanıtıldı. Hem günlük hem de arazi ulaşımına uygun olan SUV modeller arasındaki Skoda Kamiq 2020 tam bir fiyat performans aracıdır. Hem modern bir tasarıma hem de sağlam bir görünüme sahip olan yeni Skoda otomobil modeli görenleri hayran bıraktı. İşte, bu büyüleyici ve bütçe dostu SUV otomobil modeli ve özellikleri!

Skoda Kamiq 2020 Özellikleri

Hem çok dinamik bir tasarıma sahip olması hem de oldukça dayanıklı bir alt yapıya sahip olması nedeniyle bu yeni model Skoda otomobil oldukça ilgi çekti. Kamiq 2020, oldukça güçlü bir motora sahip oluşu, dikkat çekici tasarımı ve uygun maliyetli ile 2020 yılının en sevilen otomobilleri arasında olacak gibi duruyor. 

Kamiq 2020 Motor Özellikleri

Diğer Skoda otomobil modelleri için geçerli olduğu gibi, Kamiq 2020 için de farklı özelliklerde motor seçenekleri sunulmaktadır. 4 farklı motor tasarımından biri dizel, diğer 3’ü ise benzinlidir. İşte, 1.5 TSI 150PS DSG orta segment bir Skoda Kamiq 2020 motor özellikleri!

Skoda’nın bu yeni modelinde 4 silindirli ve 1498 cc hacme sahip bir motor kullanılmaktadır. En yüksek ulaşabildiği hız limiti 212 km olan bu yeni SUV otomobil modelinde 100 km’ye ulaşma süresi yalnızca 8,4 saniyedir.Şehir dışı yolculuklar için de oldukça uygun bir araç olan bu yeni Skoda modeli ile yolculuk etmek oldukça eğlenceli olacağa benziyor. 

İç Tasarım Özellikleri

Skoda Kamiq iç tasarım özellikleri incelendiğinde hem çok eğlenceli hem de çok teknolojik bir ortam ile karşılaşılmaktadır. SmartLink ve MirrorLink teknolojileri ile Android ve Apple Cardplay araç içi iletişim uygulamaları senkronize edilmiş haldedir. Bu teknoloji ile telefon ile araç arasında bağlantı kurulabilmekte ve telefondaki içerikler otomobil dijital medya ekranı aracılığı ile kolayca kontrol edilebilmektedir. Telefonla görüşme, müzik dinleme ya da video izleme gibi işlemlerin yapılabildiği bu teknolojik alt yapı Skoda Kamiq 2020 ile yolculuk keyfini çok daha üst seviyelere taşımaktadır. 

Ayrıca araç içerisinde hem önde hem de arkada 2’şer tane olmak üzere USB girişleri bulunmaktadır. Kablosuz şarj imkanı sunan aracın sahip olduğu bu özellikler daha önceki modellerde de kullanılmaktaydı. 

Skoda Kamiq Bagaj Özellikleri

Oldukça geniş bir iç tasarıma sahip olan araçta yüksek oturma pozisyonu temel alınmıştır. 400 litrelik geniş bir bagaja sahip olan bu özel aracın arka koltukları katlandığında bagaj hacmi toplam 1.395 litreye ulaşmaktadır. 

Kamiq Klima Özellikleri

Araçta anahtarsız giriş ve çalıştırma imkanları da bulunmaktadır. Ayrıca araç iç tasarımında, son teknoloji çift bölgeli otomatik klima sistemi bulunurken, ön ve arka koltuklarda yine son teknoloji dijital medya ekranları yer almaktadır. 

Skoda Kamiq 2020 Dış Tasarım

Daha önceki modellerde de olduğu gibi Kamiq 2020 modelinde de Premium 17 hafif alaşım jant tercih edilmektedir. Bu jant türünün kullanım kolaylığı krom çerçeveli ön ızgara tasarımı ile desteklenmiştir. Oldukça hoş bir görüntüye sahip olan bu tasarım uyumu, LED gündüz sürüş aydınlatmaları ve TOP LED arka aydınlatma grubu tercihleri ile hem gece hem de gündüz yolculuk deneyimini muazzam seviyeye çıkarmaktadır. 

Skoda’nın bu yeni modelinde aynı zamanda 210 km’ye kadar ulaşabilen hız sabitleyici özelliği bulunmatadır. Yaya algılama, özel park sistemi, kör nokta algılama asistanı, fren sistemi ve arka trafik uyarı sistemi ile çok güvenli bir araç olan Kamiq, aynı zamanda kolay kullanımı ile de dikkat çekmektedir. 

Fiyat Performans Araba Modeli 

Skoda Kamiq 2020 tam bir fiyat performans araba özelliği taşımaktadır. Özellikle ikinci el araçların fiyatlarının yükseldiği son dönemde Kamiq, SUV araç modelleri arasında hem çok şık hem de oldukça kullanışlı bir alternatiftir. Ferah iç tasarımı, hoş görüntüsü, modern teknolojik alt yapısı ve yol tutuşu ile oldukça dikkat çeken bu model ile arazi yolculuklarında da yüksek performans alınabilmektedir. 

Skoda Kamiq 2020 Fiyat Listesi

Kamiq 2020 SUV otomobil modeli , Türkiye Skoda ve yetkili satış merkezlerinde satışa sunulmaya başlandı. Sıfır Skoda Kamiq 2020 fiyat listesi 209.900 TL’den başlarken, en yüksek fiyat ise 248.400 TL şeklindedir. 

Skoda Kamiq Fiyat Listesi

1.0 TSI 115 PS DSG Premium sıfır otomobil 209.900 TL1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium sıfır otomobil 235.400 TL1.6 TDI 115 PS DSG Premium sıfır otomobil 248.400 TL

2020 Skoda Kamiq Otomobil İnceleme ( Video )

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!