featured

Skoda Karoq 2020 Fiyat Listesi Yenilendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skoda’nın üst segment SUV otomobil modelleri arasında yer alan Skoda Karoq 2020 fiyatları belli oldu.Yüksek ve geniş iç hacimli araba tutkunlarının beğeni ile takip ettiği otomobil modelleri ile bilinen Skoda 2020 Karoq modellerinde çok özel özellikler kullanmış. Hem günlük hem de arazi ulaşımı için oldukça uygun olan 2020 Skoda Karoq modeli ile yolculuk yapmak inanılmaz keyifli. İşte, bu özel otomobilin taşıdığı özellikler!

2020 Skoda Karoq Özellikleri

Hem şık hem de sportif görünüme sahip Skoda markalı bu otomobil, SUV otomobil dünyasının önde gelen modelleri arasındadır. Fiyat performans otomobili modelleri arasında üst sıralarda bulunan bu model, Skoda Komiq 2020 modelinden biraz daha pahalıdır. 

Ticari araçlara benzer bir görünüme sahip olması, iç hacminin diğer modellerden daha fazla olması ve Yeti modeline göre çok daha şık olması bu fiyat farkının ortaya çıkmasına neden olmuş gibi görünüyor. İşte, Skoda Karoq 2020 inceleme detayları!

1 – Skoda Karoq Güvenilir mi ?

Skoda Karoq 2020 inceleme detaylarımızın ilk sırasında güvenlik gelmektedir. Skoda karoq 2020 test sürüşü sırasında toplanan bilgiler ve aracın teknik yeterlilikleri bu konuda bize yardımcı olmaktadır. Ülkemizde Ambition ve Style isimlerinde iki donanım seviyesi ile satışa sunulan 2020 Karoq model araçlarda güvenlik konusuna son derece önem verilmiştir. 

Ambition model Skoda otomobillerde, lastik basınç kontrol sistemi, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, elektronik stabilite kontrol sistemi (ESC), yan ve perde hava yastıkları, elektronik patinaj önleme sistemi (ASR), çoklu çarpışma freni, sürücü yorgunluk tespit sistemi, elektronik park freni, autohold fonksiyonu,aktif ön kafalıklar ve  elektronik patinaj önleme sistemi (ASR) bulunuyor. Bu yönü ile dolu dolu bir model olan Skoda Karoq ile sürüş oldukça güvenilir duruyor. 

Style modelinde ise bu özelliklere ek olarak adaptif aydınlatma sistemli full LED farlar , köşe dönüş özellikli ön sis farları ve ön far yıkayıcısı bulunuyor. 

2 – Skoda Karoq 2020 Konforlu mu?

Çinli otomobil firması Skoda tarafından üretilen bu SUV otomobil modeli içerisinde son teknoloji cihazlar bulunuyor. Maxi-DOT bilgi ekranı sayesinde dijital iletişim sağlanırken, hız sabitleyici özeliği ile çok daha rahat bir sürüş deneyimi kazanılıyor. Yağmur sensörü, randyo ekranı ile bağlantılı olarak çalışabilen arka park sensörü, yükseklik ve bel destek ayarlı ön koltuklar konforlu bir sürüş için gereken her şeyi sunuyor. 

3 – Zenginleştirilmiş İletişim

Skoda ‘nın bu özel tasarım aracında Apple CarPlay, Mirrolink, Smartgate, Android Auto uygulamaları ile senkronize çalışabilen SmartLink+ iletişim ağı bulunuyor. Yolculuk sırasında kulakları rahatsız etmeyen şekilde tasarlanmış 8 adet hoparlör bulunuyor. USB bağlantısı, SD kart okuyucusu ve fren enerjisi geri kazanım özellikleri ile Skoda’danın bu yeni modeli oldukça zenginleştirilmiş bir sürüş deneyimine imkan veriyor. 

4 – Skoda Karoq 2020 Model İç Tasarım Özellikleri

Skoda karoq 2020 inceleme sırasında deneyimlediğimiz ilgi çekici özellikler, bu otomobilin tasarımı için ne kadar uğraş verildiğini ortaya çıkarmaktadır. Araçta bulunan otomatik olarak katlanan yan aynalar park halinde iken araç güvenliğini sağlamaktadır. Elektrikli ön ve arka cam özellikleri ile otomobilde çok daha ferah ve rahat bir sürüş sağlanmaktadır. 

Skoda Karoq style modelinde ise bu özelliklere ek olarak çift bölge kontrollü klimalar, 10 renkli Led araç içi aydınlatmaları, radyo ekranı ile senkronize çalışan ön ve arka park sensörleri, anahtarsız çalışma desteği ve gözlük saklama kabı kullanılmıştır. 

5 – Dış Tasarım Özellikleri 

Skoda’nın iki tasarımından ilki olan Ambition modelinde dış tasarım incelemesi yaparken Skoda karoq 2020 fiyat listesi üzerinde etkisi olan bazı özellikler bulunuyor. Bunların başında 16 inç hafif alaşımlı jantlar yer alıyor. LED arka far ve gündüz sürüş aydınlatmaları ile oldukça şık bir görünüme sahip olan SUV otomobil modelleri arasındaki bu araçta dikiz aynalarla senkronize edilmiş yan sinyal lambaları bulunuyor. Ön ızgara bölümünde çerçeve kullanılması ise oldukça şık bir görünüm ortaya çıkarmış. 

YouTube video

Skoda 2020 Karoq Style modelinde ise 17 inç hafif alaşım jant tercihi yapılmış. Gümüş renkli tavan rayları ise otomobilin çok daha şık bir görünüme sahip olmasını sağlamıştır.

6 – Skoda Karoq 2020 Fiyatı Nedir? 

Renk ve segment değişimlerine göre fiyat değişikliği bulunan Skoda 2020 Karoq modelleri fiyat listesi şu şekildedir: 

Karoq Premium 1.6 TDI SCR 115 PS DSG : 294.633 ₺Karoq Prestige 1.6 TDI SCR 115 PS DSG : 297.500 ₺ Karoq Prestige 1.6 TDI SCR 115 PS DSG : 302.050 ₺  Yeni Scala Premium 1.6 TDI SCR 115 PS DSG : 262.400 ₺Yeni Scala Premium 1.0 TSI 115 PS DSG : 239.812 ₺

Güvenilir araç satın almak için Doğuş Oto websitesinden 2020 model Skoda Kamiq, Alfa Romeo, Skoda Superb fiyat listesi 2020 detaylarını ineleyebilir, Temmuz 2020 bitmeden aileniz için tavsiye edilen araca sahip olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!