Soğuk Depo

Soğuk Depo

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soğuk hava depoları bozulması muhtemel yiyeceklerin korunması için kullanılmaktadır. Özellikle et türü çabuk bozulabilecek ürünlerin taşınması sırasında soğuk depolar kullanılmaktadır. Soğuk depo marketlerde, kasaplarda ürünlerin saklanması için de kullanılmaktadır. Bu soğuk depolarda sıcaklık belli bir derecenin altında olmak zorundadır. Bu ortamlar dışarıdan hava almayacak şekilde yalıtılmış ortamlardır.

Soğuk depolarda saklanan ürünlerin uzun süre korunabilmesi için gerekli tüm önlemlerin alınması şarttır. Bunun yanında bu depolar farklı şekillerde tasarlanabilmektedir.  Belli mekanlar içerisindeki depoların yanında bu depoların içine yerleştirildiği araçlar ve konteynerler da bulunmaktadır. Bu depolar marketlerde içeceklerin korunduğu dolap şeklindeki depolar olarak da kullanılmaktadır.

Soğuk Depo

Soğuk Depo Modelleri

Soğuk depo soğutma işlevini yerine getiren çeşitli ortamların oluşturulmasını sağlayan çalışmadır. Bu ortamların oluşturulmasını sağlayan paneller bir araya getirilerek soğuk depoların oluşması sağlanmaktadır. Balık, et, meyve, sebze gibi birçok ürünün korunması için bu depolar kullanılmaktadır. Uzun süre soğuk olarak kalması gereken ürünler için uluslar arası standartlara uygun olarak bu depolar hazırlanarak kullanılmaktadır. https://www.termotes.com/soguk-depo/ sayfasından bu depolara ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!