featured

Star TV Seni Çok Bekledim Fotoğraf Çekimi Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı! İşte, Seni Çok Bekledim Oyuncuları ve En Özel Kareleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’de yayınlanan Türkiye’nin en yeni dizilerinden biri olan Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimi kamera arkası görüntüleri medyaya sızdı. Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz ile Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Kahvecioğlu isimlerinin yer aldığı dizi, her hafta reyting sıralamasında önemli başarılar elde ediyor. Seni Çok Bekledim 6 bölüm dün yayınlanırken, Seni Çok Bekledim 7 bölüm fragman videosu henüz yayınlanmadı.

Star TV Seni Çok Bekledim Fotoğraf Çekimi Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı!

YouTube video

Seni Çok Bekledim oyuncuları ve hikayesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olurken, dizinin yeni bölüm videosu milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi başardı. Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimi kamera arkası görüntüleri dizinin YouTube kanalında paylaşılırken, Seni Çok Bekledim tanıtım afişinde yer alan görüntülerin nasıl çekildiği de anlaşılmış oldu. İşte, Seni Çok Bekledim oyuncuları ve en özel kareleri.

2/13

Kadir – Özcan Deniz

Kadir – Özcan Deniz

Dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim Kadir karakterini canlandırıyor. Mihre’nin kendisini yanında güvende hissettiği oğlu Kadir, dizide sırtı yüklerle dolu bir evladıdır. Hem çok çalışkan hem de oldukça düzgün bir karakteri canlandıran Özcan Deniz, bu yeni rolünü oldukça beğenmiş görünüyor.

3/13

Seni Çok Bekledim Ayliz - İrem Helvacıoğlu

Seni Çok Bekledim Ayliz – İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz oyuncuları arasında da büyük başarı elde eden İrem Helvacıoğlu, dizi sektöründeki ikinci başrol karakterini Seni Çok Bekledim dizisi ile canlandırıyor.

4/13

Seni Çok Bekledim Fotoğraf Çekimi Sırasında Göz Kamaştırdı

Seni Çok Bekledim Fotoğraf Çekimi Sırasında Göz Kamaştırdı

Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimi sırasında en büyük ilginin Ayliz yani İrem Helvacıoğlu’nda olması çok normaldi. Beklendiği gibi güzel oyuncu güzel gözlerine yakışan mavi elbisesi ile göz kamaştırdı.

5/13

Erol - İlhan Şen

Erol – İlhan Şen

Seni Çok Bekledim 1 bölüm itibari ile izleyen herkesin büyük bir sevgi hissettiği Erol karakterine İlhan Şen can veriyor. Dizide hızlı duygu değişimlerini çok net bir şekilde hissettiren başarılı oyuncu, kendisini Mihre’nin oğlu olarak bilirken, bir anda Ayliz’in kardeşi olduğunu öğrenecektir.

6/13

Şebnem - Sibel Şişman

Şebnem – Sibel Şişman

Dizinin eğlenceli karakterlerinden biri olan Şebnem, Ayliz’in en yakın arkadaşıdır. Güzel oyuncu Sibel Şişman tarafından canlandırılan karakter, hem çok başarılı hem de oldukça çalışkan bir genç kadın olarak karşımıza çıkıyor. Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimleri sırasında da bolca kahkahalarını duyduğumuz güzel oyuncu, her yerde dikkat çekmeyi başarıyor.

7/13

Zaza - Hakan Ummak

Zaza – Hakan Ummak

Dizi sektöründe yeni yeni tanıdığımız Hakan Ummak, Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimlerinde de boy gösteriyor. Evin kahyası İsmet’in kardeşi rolündeki Zaza, samimi ve içten davranışları ile dizinin sevilen karakterlerinden biridir.

8/13

Songül - Selen Domaç

Songül – Selen Domaç

Dizide Mihre Hanım’ın ev işlerini yapan Songül, içten içe zenginliğe düşkün bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Dizi çekimleri sırasında giydiği şık elbise ile dikkat çeken güzel oyuncu, dizideki rolünde de bakımlı ve eşine düşkün bir karaktere hayat vermektedir.

9/13

Selahattin - Caner Şahin

Selahattin – Caner Şahin

Dizinin fedakar, ailesine bağlı ve eşini çok seven karakteri Selahattin, dizinin ileriki bölümlerinde Kadir’in kardeşi olduğunu öğrenecektir. Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimleri sırasında sona kalan oyuncu Caner Şahin fotoğrafları da büyük bir ilgi toplamıştır.

10/13

Zahide - Türkü Turan

Zahide – Türkü Turan

Dizinin güzeller güzeli annesi Zahide, Seni Çok Bekledim 3 bölüm ile birlikte diziden ayrıldı. Seni Çok Bekledim fotoğraf çekimi sırasında samimi ve içten tavırları ile çok güzel kareler veren güzel oyuncu Türkü Turan, bugünlerde aynı dizide ikinci bir rol ile yerini alıyor.

11/13

Umut - Ömer Gökay Şanlıer

Umut – Ömer Gökay Şanlıer

Selahattin ve Zahide’nin oğlu Umut, dizinin en can alıcı karakterlerinden biridir. Küçük yaşta annesini kaybeden Umut, babasından da ayrılmak zorunda kalacaktır. Neşeli tavırları ve duygusal sahneleri ile büyük ilgi toplayan Ömer Gökay Şanlıer, dizi sektörünün yeni çocuk yüzü mü olacak? Birlikte göreceğiz.

12/13

Kadir'in Babası Rıza - Ali İpin

Kadir’in Babası Rıza – Ali İpin

Dizi sektörünün en sevilen isimlerinden biri olan Ali İpin, Seni Çok Bekledim Rıza karakterine hayat veriyor. Hayatını kaybettiği zannedilen Rıza aslında akıl hastanesinde yatmaktadır. Onun bu halde olmasının sorumlusu olan Cemal ise dizi çekimlerinde çok küçük bir yerde yer almaktadır.

13/13

İsmet - Durul Bazan

İsmet – Durul Bazan

Seni Çok Bekledim oyuncuları arasında tanınan bir yüz daha yer alıyor: Durul Bazan. Daha önce oynadığı kötü karakter rolleri ile aklımızda yer edinen ünlü oyuncu, bu yeni dizide de zaman zaman kötü karakter özellikleri taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!