starbucks-en-iyi-kahveler

Starbucks En İyi Kahveler Listesi | En İyi 10 Kahve

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Starbucks en iyi kahveler; kahve bağımlısı kişilerin vazgeçilmez tercihidir. Herkes tarafından sevilen ve önerilen Starbucks kahveleri, birbirinden farklı aromalara sahiptir. Peki, Starbucks en iyi kahveler hangileridir? İşte, kahve tutkunların ilk tercihi olan lezzetli Starbucks kahveleri!

Günümüzde kahveleriyle herkesin uğrak noktası haline gelen Starbucks; her damak zevkine hitap eden çeşitli kahveler sunar. Starbucks en iyi kahveler listesi ile önerilen kahve çeşitleri hakkında bilgi sahibi olunur. Ayrıca Starbucks Teamworks login işlemleri tamamlandığında, hoş geldin kahvesini hediye olarak kazanabilirsiniz.

Starbucks En İyi Kahveler | Starbucks Kahve Önerileri

Soğuk kış aylarında veya sıcak yaz günlerinde Starbucks en iyi kahveler, favori içeceğiniz olacaktır. Keyifli bir kahve deneyimi için Starbucks en iyi kahvesi hangisi öğrenilmelidir. Böylelikle ideal bir içim fırsatı elde edilir. Ayrıca Teamworks Starbucks uygulamasından sunulan pek çok kahve ile ilgili bilgi alınabilir.

En iyi Starbucks filtre kahvesi; diğer kahvelere göre daha az kafein miktarı içerir. İsteyenler filtre kahveyi sütlü veya sütsüz tercih edilebilir. Bu durum tamamen damak zevkine bağlı olarak değişir. Severek tüketilen ve sizin için önerilen Starbucks kahveleri isimleri açıklanacak olursa;

Starbucks Soğuk Kahve Çeşitleri Iced white chocolate mocho, ıced caramel macchiato, caramel frappuccino, buzlu caffe latte, cool lime
Starbucks Sıcak Kahve Çeşitleri Toffee nut latte, pumkin spice latte, chai tea latte, caramel macchiato, salted caramel latte

starbucks-en-iyi-kahveler-listesi-en-iyi-10-kahve

1 – Iced White Chocolate Mocha

Starbucks en iyi kahveler listesi içerisinde yer alan bu kahve; espresso, buğulanmış süt, beyaz çikolata sosu ve tatlı çırpılmış krema ile yapılmaktadır. Çok şekerli tada sahip olmayan kahvenin kendine özgü bir tadı bulunur.

Ayrıca bu kahve, isteğe göre sıcak olarak da tercih edilir. Starbucks imzasına sahip Iced white chocolate mocha, farklı tat arayan kişiler için ideal bir seçenektir.

2 – Toffee Nut Latte

Yılbaşına özel olarak yapılan toffee nut latte, Starbucks en iyi sıcak kahve çeşitlerindendir. Tadı ise mükemmeldir ve keyifli bir içim sunar. Sadece yılbaşı dönemlerinde çıkarılan bu içecek, Starbucks en iyi kahveler listesinde yer alır.

3 – Starbucks En İyi Kahveler | Iced Caramel Macchiato

Starbucks en iyi kahveler sıralamasında önerilen içeceklerden bir tanesi olan Iced caramel macchiato;  soğuk haliyle oldukça lezzetlidir. Ayrıca sıcak olarak da tüketilen bir kahve çeşididir. Sıcak hâliyle de damak zevkine hitap eden bir tada sahiptir. Hem yaz hem kışın içilen kahve içerisinde; bol miktarda espresso, vanilya şurubu ve süt vardır.

starbucks-en-iyi-kahveler-listesi-en-iyi-10-kahve

4 – Pumkin Spice Latte

Sonbahar ve kış mevsiminde tercih edilen Starbucks sıcak kahveler arasındadır. Oldukça güzel ve aşırı tatlı bir lezzete sahiptir. Balkabaklı içeriğe sahip pumkin spice latte Starbucks en iyi kahveler listesindedir. Mutlaka denemeniz gereken bir içecektir.

5 – Caramel Frappuccino

Yaz aylarında tercih edilen ve Starbucks en iyi kahveler arasında yer alan caramel frappuccino; en beğenilen içeceklerden bir tanesidir. Bu kahvenin yapımında kullanılan malzemeler ise şu şekildedir;

  • Karamel şurubu
  • Kahve
  • Süt
  • Kar haline getirilmiş buz
  • Krema
  • Karamel
  • Özel kahveli karışım

Ayrıca tercihe göre sıcak olarak da içilebilir. Bu haliyle de en lezzetli kahvelerden bir tanesi olmaktadır. Kahve severler Starbucks Teamworks uygulaması üzerinden tüm kahve çeşitleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmektedirler.

6 – Buzlu Kahve Latte

Buharda ısıtılan süt ve espresso ile yapılan buzlu kahve latte, Starbucks en iyi kahveler listesindedir. Kahve severlerin isteklerine göre içerisine tatlı krema ve çeşitli şuruplar ilave edilir. Bu şekilde de eşsiz bir tada sahip olmaktadır. Starbucks yumuşak içim kahve ile hem yazın hem kışın kahve keyfi yaşayabilirsiniz.

7 – Mocha

Starbucks en iyi kahveler içerisinde sayılan moka, acı kahve sevmeyenler için ideal bir içecek olacaktır. İçerisinde ise espresso, krema, süt ve çikolata şurubu bulunur.  Sevilerek tüketilen bu kahve, eşsiz lezzetiyle dikkat çeker.

8 – Cool Lime

Sıcak yaz günlerinde şüphesiz Starbucks en iyi kahvesi cool lime olmaktadır. Nane ve limon aroması bulunan bu kahve, oldukça ferahlatıcı bir etkiye sahiptir. Starbucks en iyi kahveler arasında yer alarak keyifle içilir. Ayrıca içerisine daha fazla nane aroması koyulduğunda muhteşem bir lezzeti olmaktadır.

9 – Caramel Macchiato

Klasik içecekler arasında yer alan caramel macchiato, Starbucks en iyi kahveler listesindedir. Harika bir tada sahiptir. Kış ve yaz aylarında severek tüketilir. Peki, bu kahve nasıl yapılır? Vanilya şurubu, süt ve espresso kullanılarak yapılır.

10 – Salted Caramel Latte

Starbucks en iyi sıcak içecekler arasında olan Salted caramel latte, kış aylarında vazgeçilmez olmuştur. Mutlaka denenmesi gereken bu içeceğin içerisinde; tuzlu karamel sos, espresso, karamel sos ve krema bulunur. Ayrıca daha yumuşak içim bir kahve içmek isteyenler; biraz daha süt ekleyebilirler. Bu kahve, Starbucks en iyi kahveler listesinde yerini almıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!