featured

Straplez Gelinlik Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen hemen her dönemin modası olan Straplez Gelinlikler, 2019 yılına da damgasını vurmuş durumdadır. Eğer siz de kendi düğününüzde Straplez Gelinlik giymeyi planlıyorsanız, sizlere aşağıda bahsedeceğimiz Straplez Gelinlik Modelleri ne göz atabilirsiniz.

A Kesim Straplez Gelinlik Modeli

Straplez yaka en basit tanımıyla hiçbir aksısı olmayan bir yaka kesimidir. Özellikle omuzları geniş ve göğüsleri küçük gelin adaylarına yakışan straplez yaka tipi, A ve prenses kesim gelinliklerde tercih edilmektedir. Özellikle tarihi mekan, otel ve davet salonu gibi mekanlarda yapılacak düğünlerde bu tarz gelinlik çok yakışmaktadır.

Straplez Balık Gelinlik Modeli

Arkasında yer alan derin dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken gelinlik straplez yakalı ve belden çift kemerli olarak tasarlanmıştır. Özellikle kum saati vücut tipine önerdiğimiz balık kesim straplez gelinlik modelleri, saçlarını balerin topuzu yapan gelinlere çok yakışmaktadır.

Balık kesim gelinlikler için en güzel vücut formu, en gösterişli vücut tipi olarak bilinen kum saati vücut tipi olmaktadır.  Geniş omuzlara, gösterişli bir göğse ve orantılı basenlere sahip olan kum saati vücut tipini 90 60 90 vücut tipiyle açıklayabiliriz. Eğer siz de bu vücut tipine sahip değilsen ve straplez yaka bir gelinlik giymek istiyorsan, transparan tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken işlemeli tülden balık gelinlik modelleri, özellikle omuz bölgesini ön plana çıkarmak isteyen gelin adayları için idealdir.

Straplez Dantelli Gelinlik

Straplez dantelli gelinlik modelleri oldukça dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle romantik bir tarzda oluşturulan gelinlik modelleri iddialı vücut hatlarına sahip gelin adayları için idealdir.

Kuyruklu Balık Gelinlik Modeli

En güzel balık gelinlik modelinden gösterişli olan modeli seçmek istiyorsanız, iddialı bir model olan kuyruklu gelinlik modelini tercih edebilirsiniz. Straplez yakasında derin bir V yaka detayı bulunduran gelinliği kullanırken saçınızı enseden at kuyruğu yapabilirsiniz. Aynı zamanda örgülü at kuyruğu saç modelini de tercih edebilirsiniz.

Straplez Prenses Model Gelinlik

Straplez gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen Straplez Prenses Model Gelinlik size farklı ve zarif tasarımlarıyla ön plana çıkmıştır. 2019 yılının gelinlik trendleri arasında yer alan katlı tasarımıyla, straplez prenses model gelinlik dikkatleri üzerine çekmiştir. Üst kısmı sade, etek kısmı da katlı tüllerden oluşan bu gelinliği ufak tefek aksesuarlarla destekleyebilirsiniz. Straplez Model Prenses Gelinlik sizi çok şık gösterecektir.

BAKINIZ:İşte 2019 Yaz Abiye Modellerinde Moda Renkler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!