Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzaya gönderilen son teknoloji araçlar, gelişen ağ sistemleri ile artık evren hakkında çok daha fazla bilgiye sahibiz. Elbette evrenin olağanüstü genişliğinden dolayı ulaşamadığımız noktalar, büyük soru işaretleri hala var. Bu yazımızda Pentagon’da açılan tuhaf uçan cisim olaylarını araştıracak UFO ofisinden bahsedeceğiz.

THO yani Tanımlanamayan Hava Olayları programının güvenlik ve istihbaratı sağlamakla görevli savunma sekreterinin bir kademe altında açılmış olması ufologlardan bazılarının hoşuna gitmedi.

Herhangi bir kar amacı bulunmayan UFO Ağı’nı temsil eden Ron James bu konu hakkında, yapılacak araştırmaların ve elde edilen sonuçların büyük bir gizlilikle yürütülmesi gerektiğini fakat günümüzdeki şartlara bakılacak olursa bu sürecin kontrolden çıkabileceğini ifade etti.

Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Ordunun Gökyüzünden Kaydettiği Görüntüler Yankı Uyandırdı

Pentagon’da açılacak yeni UFO Merkezi, Ulusal Savunma Yetki Yasası kapsamında hayata geçirildi. Ulusal Savunma Yetki Yasası, havada tanımlanması zor veya açıklanamayan olayların detaylı bir şekilde incelenmesini ve araştırılmasını yapacak bir ofisin kurularak bu ofise yetkili kişilerin yerleştirilmesini içeriyor.

Açıklanamayan hava olayları konusu, özellikle geçtiğimiz yıllarda ABD orda pilotlarının çeşitli manevra ve hızları bulunan cisimlerin fotoğraflarının yayınlanmasının ardından ilgileri üzerinde topladı.

Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Çalışmaların Büyük Bir Gizlilikle Yürütülmesi Hedefleniyor

Ancak UFO teknolojileri hakkında hala ne kadar çok şey bildiğimiz çok belirsiz. ABD’deki yetkilileri bu tanımlanamayan hava cisimleri konusunu Dünya’dan kaynaklı bir tehdit olarak görüyor, dış hükümetlerin ABD ordusunun hemen yanı başında havacılıkla ilgili geliştirdikleri teknolojileri deniyor olma ihtimali üzerine düşünüyor.

Ulusal güvenliklerinin ilerledikleri havacılık sektöründeki üstünlükleriyle yakından ilişkili olduğunu ifade eden senatör Kirsten Gillibrand, yaşanan bu tip olayların havacılıktaki üstünlüklerine adeta bir meydan okuma niteliği taşıdığını da belirtiyor.

Gillibrand, havada gözlenen bu enteresan olayların yabancı bir hükümetin yürüttüğü çalışmalardan dolayı mı yoksa farklı bir durumdan mı kaynaklandığının en kısa zamanda çözülebilmesi için hızlıca aksiyon alınması gerektiğini de vurguluyor.

Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Açıklanamayan Hava Cisimleri UFO Olmayabilir

Diğer yandan, rastlanan UFO görüntüleri hakkında teknolojik olmayan farklı açıklamalar da bulunuyor. Bunlara örnek gösterecek olursak; Kanada’da gökyüzünde görülen yeşil parlak UFO’ya benzer cismin sonradan Perseid meteor yağmuru esnasında görülebilecek bir ateş topu ortaya çıkmıştı ya da İsviçre’de gökyüzü olaylarını inceleyen bir gözlemcinin çektiği fotoğrafta donuta benzer bir şekle sahip olan UFO görüntüsünün odaklanmamış bir yıldıza ait olduğu fark edilmişti.

ABD donanmasının fark ettiği ve kayıt altına aldığı, fizik kurallarını hiçe sayacak hareketleri olan UFO’nun da paralaks denilen bir görsel yanılsama da olabileceği ihtimali bulunuyor.

Bu duruma şöyle bir örnek verebiliriz: otobüste yolculuk yaparken yanımızda hareket eden bir aracın görüntüsünü çektiğimizde aslında o aracın olduğundan daha hızlı ilerlediğini düşünebiliriz.

Tanımlanamayan Uçan Cisimleri İnceleyecek Pentagon UFO Merkezi Açılıyor!

Pentagon UFO Ofisi, Gökyüzündeki Tuhaf Olayların İncelenmesi için Politik Destek Sağlayacak

UFO yalansavarı olarak bildiğimiz Mick West, bu konu ile ilgili UFO yanlısı insanlar için Pentagona’nın olaylarda yetkili kişilerin ihtiyacı olan politik desteği sağladığını belirtti.  Fakat bu durumun ordudakilerin insanlarla etkileşim kurmak için çabalayan zeki varlıkların var olduğuna inandığı anlamını taşımadığını da ekledi.

West, bu son gelişmeleri okuduktan sonra UFO yanlılarının kurduğu teorilerin dikkate alındığını düşünebileceğinizi fakat ordunun odaklandığı hususun temkinli bir şekilde kendi dikkatini yönelttiği şeyi gerçekleştirmek olduğunu vurguladı. Yani; Pentagon’da açılacak UFO ofisinde Scully ve Mulder’in yer almayacağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!