featured

Terazi Burcu Hangi Ay Doğar? Terazi Burcu Hangi Ay Evlenmeli? Terazi Burcu Hangi Ay Çocuk Yapmalı? Terazi Burcu Hangi Ay Girişim Yapmalı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terazi burcu hangi ay doğmuştur sorusunu eminiz ki bir çok kez duymuşsunuzdur. Terazi, ülkemizde birçok kişinin sahip olduğu bir burçtur. Terazi burcu insanlar ayrıca çok şanslı insanlardır, 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri ​​arasında doğmuşlardır. Bu Terazi burcu bir hava grubu burcudur. Etkili gezegeni ise  Venüs’tür.

Terazi Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Terazi burcu Hangi Ay 2021

Terazi burcu hangi ay doğmuştur ve hangi ayın özelliklerini taşır öğrenmek ister misiniz? İster ailede, ister aşkta ya da işte, her zaman doğru dengeyi ve doğru yolu arayan Terazi, Eylül ve Ekim aylarını içerir.

Terazi’deki her şey olağanüstü dengelidir. Adaleti sever ve her zaman barışı arar. Sıklıkla baş edemediği çelişkili durumlardan korkar. Şimdi isterseniz Terazi burcu hangi ay doğmuştur ve hangi burç hangi ay neler yapması gerekir birlikte inceleyelim…

1- Terazi Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Daha Kolay Anlaşır?

Hayatınızda Terazi burcu kadını ya da Terazi burcu erkeği varsa, onunla daha iyi anlaşmak için astroloji rehberimizi kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz biriyle ilişki kurmak istiyorsanız, öncelikle Terazi burcunu anlamakta fayda var. Terazi kimseye ses çıkarmaz, hoşunuza gitmeyen davranışlarla karşılaşsalar bile, önemli değil! Yavaşça hayatına döner ve keyifli arkadaşlarıyla oynamaya devam eder!

Buna istinaden Aslan, Boğa ve İkizler burçları Terazi’ler için en uyumlu burçlardandır. Doğal olarak Ağustos, Temmuz ve Haziran aylarında doğan burçlarla teraziler daha kolay anlaşmaktadır. 

2- Terazi Burcu Hangi Ay İlişkiye Açık Olur?

Terazi burcu hangi ay nasıl aşk yaşar biliyor musunuz? Bazen Terazi burcu bir kişi, diğer tarafı çılgına çevirecek kadar sakin ve sakin kalmayı başarır, ancak aşk hayatında cesur bir organizatör olur. … Bu nedenle Terazi burcu insanlar mutluluk ve mutluluk için yaşarlar ve arka planda akılcı tavırlarından asla vazgeçmezler. Mutlu olmak isterler.

Bir Terazi’yi mutlu edecekseniz en çok yaz aylarında bunu denemenizi öneririz. Çünkü Ağustos ayını özellikle çok seven Terazi’ler, genellikle Ağustos doğumlu Aslan burçları ile de evlenmeyi tercih ediyorlar.

3- Terazi Burcu Hangi Ay Ev Almalı?

Terazi burcu kadını ve erkeği ev alacağı zaman öncelikle genel duruma bakarsak, konut satışlarının çoğunun bahar aylarında satıldığını görecektir.  Bunun en büyük nedenlerinden biri evlerini satacak kişilerin genellikle okul kapanmadan evlerini satmalarıdır.

Terazi burcu hangi ay ev almalı sorusuna bir cevap verecek olursak, Terazi’ler her zaman mantığıyla hareket ettiği için elbette kışın taşınma fikrine sıcak bakmaz. Bahar aylarının baş gösterdiği Mayıs, Haziran ayları Terazi’ler için en uygun ev alma ve taşınma zamanlarındandır….

4- Terazi Burcu Hangi Ay Daha Çok Hastalanır?

Burçlara göre hastalıklar söz konusu olduğu zaman, Terazi burçları da diğer burçlar gibi bazı hastalıklara daha fazla yatkındır. Örneğin böbreklere ve bel bölgesine duyarlı olan Terazi’de kaslar, kemikler ve sinir uçları en sık görülen hastalıklardır. Teraziler ayrıca siyatik ve intervertebral disk herniasyonuna meyillidirler, nefrit, bel ağrısı, soğuk algınlığı ve bulaşıcı hastalıklara karşı dirençleri azdır. 

Tüm bu hastalıkları saydığımız zaman en çok kış aylarında Terazi’leri etkileyebileceğini öngörebiliriz. Kasım ve Aralık ayları Terazi’lerin en çok hastalandığı aylardır ve bu aylarda etrafınıza Terazi burcu görmek biraz imkansızdır.

5- Terazi Burcu Hangi Ay Çevresel Etkileşime Kapalı Olur?

Terazi burçları çevreleri tarafından genellikle fazlasıyla sosyal ve dışa dönük gözükselerde, bazı aylarda kendi içlerine dönmek istedikleri de aşikardır. Biraz sinirlenmeye tahammül edemeyen ve kavgayı sevmeyen teraziler, herkesin bir kalbi olduğunu, herkesin mutlu olmasını ve bunun için ellerinden geleni yapmasını umarlar.

Böyle olmadığı zamanlarda da çevreden kendini soyutlayıp bir köşeye geçen Terazi burçları, genellikle bu durumu hiç sevmediği yağışların en çok yüksek olduğu aylar Eylül ve Ekim gibi yaşayabilir. Duygu durumlarının mevsim geçişleriyle ilgili olduğuna da dikkat çekmek gerekirse, Sonbahar bazı Terazi’ler için sevimsiz olabilir…

6- Terazi Burcu Hangi Ay Ev Dekorasyonu Değiştirmeli?

Ev dekorasyon ve mimari tasarımlara oldukça ilgisi olan Terazi burçları, aynı zamanda çizim ve resim yetenekleriyle de çevrelerinin ilgisini çekmeyi başarırlar. Dekorasyonda sürekli yeniliği seven burç Terazi, sık sık evinin görünüşünü ve duvar renklerini değiştirmeyi umar.

Terazi burçları hangi ay ev dekorasyonu değiştirmeli konusuna gelirsek, sanırım ruhani olarak en çok zayıf hissettikleri zamanlar diyebiliriz. Kasım ve Aralık hatta Ocak aylarında ev dekorasyonu değiştirme fikrine girişen Terazi’ler, biraz da olsun kötü ve mutsuz duygu durumlarından uzaklaşır, ilgisini ve odağını yeni konulara verir.

7- Terazi Burcu Hangi Ay Tatil Yapmayı Sever?

Teraziler çok cana yakın burçlardır ve büyük şehirleri veya canlı tatil köylerini tercih ederler. Tatillerini rahat ve dinlendirici bir ortamda geçirmeyi sevdiği için çadır tatili ona uygun değildir. Ayrıca çok fazla sıcağı sevmeyen Terazi’ler, Eylül gibi yazın sonlarına doğru tatillerini planlamayı tercih ederler. 

8- Terazi Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşamaz?

Terazi burcunun anlaşamadığı burçlar arasında İkizler ve Akrep vardır. İkizler şu ya da bu şekilde diğerlerine göre daha dengesizdir. Ancak Teraziler daha açık ve samimidir. Aralarındaki yapı çok zıt, anlaşmayı ihlal etseler bile büyük sorunlara yol açacaktır.

Akrep insanları daha içe dönüktür. Bu nedenle, Terazi’lerin samimiyetlerine uyum sağlamaları imkansızdır ve genellikle fikir birliğine varmazlar. Akrep ve İkizler Ekim ve Haziran aylarına denk geldiği için, Terazi burçlarının bu iki ayda doğmuş burçlardan biraz uzak kalmasın tavsiye edebiliriz.

9- Terazi Burcu Hangi Ay Doğurgan Olur?

Terazi burcu çocukları seven bir burçtur. Birçok Terazi burcu evlenir evlenmek hemen çocuk sahibi olmayı tercih ederken, kimisi de bunun için kendini hemen hazır hissetmez. Ama ne olursa olsun Terazi burçları doğurganlık açısında bakıldığında en doğurgan burçlar arasında yer almaktadır. 

Özellikle kış aylarında hamilelik yaşayan Terazi burçları, eğer hamilelik dönemleri Yaz mevsimine denk gelirse çok zorlanırlar. Bu yüzden doğum kontrol planlarını buna göre düzenlerler ve Eylül, Ekim gibi aylara doğurganlık takvimlerini denk getirmeyi planlarlar. 

10- Terazi Burcu Hangi Ay Nasıl Giyinmeli?

Terazi burcu stil özellikleri ve hem kadınlarının ile erkeklerinin temel özelliklerinin lezzet, tatlılık, nezaket ve çekicilik olduğunu söylemeye gerek yok. Tavırları ve hareketleri çok zariftir. Dans ve sporla uğraşıyorsa vücudu uzun yıllar enerjik ve genç kalabilir. Genellikle alerjilerden şikayet eden Terazi’ler bahar aylarında yünlü ve alerjilerini tetikleyici pamuksu kıyafetlerden uzak dururlar.

Terazi burcu giyinme şekli ve görünüşlerine önem verir. Çanta, kemer, eldiven, şemsiye gibi aksesurları çok sevdiklerinden, Sonbahar aylarına denk gelen Eylül, Ekim, Kasım aylarında alerjen içermeyen ve yünlü olmayan kıyafetlerle son derece şık gözükebilirler. 

11- Terazi Burcu Hangi Ay Spora Başlamalı?

Terazi burçları sportif ve aynı zamanda ince uzun görünüşlülerdir. Bunu korumak için sporu hayatlarının merkezlerine yerleştiren Terazi’ler, aynı zamanda iştah konusunda da kendilerini frenleyemedikleri aylarda daha fazla spor yapmaktadırlar.

Örneğin iştahlarının en çok açık olabileceği sevmedikleri kış aylarında, Kasım ve Aralık gibi daha fazla spor yapmalı ve yediklerinin acısını çıkartmalıdırlar. 

12- Terazi Burcu Hangi Ay Diyete Başlamalı?

Sporu ihmal etmeyen Terazi burçları, aynı zamanda düzenli olarak diyet yapmayı da hayatlarının bir parçaları haline getirmişlerdir. Diyet yapmasalar bile smoothie gibi besinlerle detoks yapan Terazi’ler, en çok yaz aylarına denk gelen Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında diyet yaparlar ve plajlarda boy gösterirler. 

13- Bonus! Terazi Burcu’nun Tüm Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini Biliyor musunuz?

YouTube video

Terazi burcu hangi ay doğar ve hangi aylarda neler yapmalı artık hakimsiniz! Peki Terazi burçlarının olumlu ve olumsuz yönlerine de aynı şekilde hakim misiniz? İşte sizler için faydalı bir içerik! İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!