featured

The Walking Dead Dizisi Nasıl Son Bulacak? Yürüyen Ölüler Dizisi Nasıl Bitecek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çıktığı ilk günden beri kitleleri de peşinden sürükleyen ve Türkçe anlamı yürüyen ölüler anlamına gelen the walking dead dizisinin nasıl biteceğini pek çok kişi merak ediyor.

The Walking Dead

The walking dead yani Yürüyen ölüler isimli yabancı dizi uzun süredir yeni bölümleriyle devam etmekte. Önce gelin, bu diziyi ana hatları ile inceleyelim. Yürüyen ölüler isimli dizi de dünyayı ele geçiren ve öldükleri anda insanların beyninin bir bölümünün canlandığı zombiler anlatıyor. İnsanlar ısırılarak da ölse, birisi tarafından da öldürülse sonunda mutlaka zombiye dönüşüyorlar. Zombilerin tamamen ölmesi için yapılması gereken şeyse onları kafasından vurmak. Yani beynin canlı kalan o bölümünü de etkisiz hale getirmek.

Dizi başladığı anda bir hastane odasında ayılan birini göreceksiniz. İşte bu kişi dizinin ana karakteri olan Rick. Rick bir polis ve dünya bu salgına maruz kalmadan önce vurularak hastaneye düşüyor. Aylarca yoğun bakımda kaldıktan sonra uyandığında artık dünyanın çok başka bir yere dönüştüğünü görüyor.

Bundan sonra yaşananları anlatmamız diziyi izlemek isteyenler için büyük bir spoiler olacağından dizinin konusu anlatımına burada son veriyoruz. Şimdi, bu diziyi izleyenler “daha fazla nereye gidecek bu dizi” diye sormaktalar. Çünkü The Walking Dead uzun zamandır belli bir konunun etrafında dönüyor ve izleyiciler de haliyle daha fazla ne konu işleneceğini merak ediyorlar.

Dizinin nasıl biteceği konusunda çeşitli teoriler olsa da bunların en mantıklısı “yalnız aylak teorisi”. Kimilerine göre bu dizi kimsenin de aklına gelmeyecek şekilde son bularak herkesi şaşırtacak. Tabii yalnız aylak teorisi gerçek olursa izleyici bundan ne derece memnun kalır orası bilinmez. The walking dead dizisinin takipçisi oldukça fazla olduğundan senelerdir dizi severler bu diziye takılıp kalmış durumda.

Her ne kadar zamanla bu dizinin benzerleri yapılmış olsa da hiç biri yürüyen ölüler kadar tutmadı çünkü bu dizinin ana karakterleri de insanlar tarafından oldukça fazla sevildi. Şimdi gelin hep birlikte dizi nasıl son bulacak, bunun hakkında ki teoriler ne, yalnız aylak teorisi size mantıklı gelecek mi, hep beraber bakalım…    

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!