featured

The Witcher Netflix ‘te Yayınlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son ayların hakkında en çok konuşulan yabancı dizisi The Witcher sonunda yayınlandı. Netflix ekranlarının çok uzun zamandır reklamını yaptığı The Witcher dizisinin ilk sezonu paylaşıldı. İşte, dizinin sosyal medyadan aldığı ilk yorumlar!

The Witcher dizisini sizin kadar bizler de ilk paylaşımından itibaren yakından takip ediyoruz ve yayınlanan her bildiriyi sizlerle paylaşıyoruz. Bu yazımızda da sizlere The Witcher Dizisi Konusu, Oyuncuları, Sezon Detayları ve Sosyal Medyadan Alınan İlk Tepkileri inceledik.

The Witcher Dizisi Konusu Nedir?

The Witcher, tüm dünya tarafından okunan bir kitap serisinden esinlenerek hazırlanmış bir dizidir. İlk sezonunun Netflix’de yayınlandığı son günlerde The Witcher Dizisi Konusu oldukça büyük merak konusu oldu. Dizinin ana konusunu elfler ve cüceler arasında yaşanan mücadeleler ve bu mücadeleler sırasında yaşanan farklı olaylar oluşturuyor.

Dizi, tahmin edildiği gibi fantastik bir dünyada işleniyor. Kendisine The Witcher denilen kişi Geralt of Rivia ismi ile karşımıza çıkıyor. Dizinin başlangıcından itibaren oldukça etkileyici bir kurgusu olduğu bilinirken, dizide beklenen vadedilen çocuk, olayları çok daha ilgi çekici hale getirmektedir. Büyücü Geralt, bu arayış içerisinde iken çok güçlü bir prenses ve yine çok güçlü bir büyücü ile karşılaşarak, birlikte yola çıkmaya başlarlar. Böylece dizinin serüven dolu sahneleri başlamış olur.

The Witcher Dizisi Baş Karakterleri Kimlerdir?

Dizinin The Witcher karakteri, Superman karakteri ile de yakından tanıdığımız Henry Cavill‘dir. Birlikte yolculuğa çıktığı güzeller güzeli prenses rolünde Freya Allan bulunurken; diğer bir güçlü büyücü rolünde ise Anya Chalotra yer alıyor.

20 Aralık 2019 günü yayın hayatına başlayan dizinin kanalı ise Netflix. Dizinin 1. sezonunda 60 dakikalık 8 farklı bölüm yer alıyor.

İşte, The Witcher Dizisi Bölümleri

“Sonun Başlangıcı”,“Dört Altın”,“Hain Dolunay”,“Şölenler, P*çler ve Cenazeler”“Bastırılmış İstekler”,“Nadir Türler”,“Düşüşten Önce”,“Çok Daha Fazlası”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!