Trabzonspor-Fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması 25 Aralık 2022 tarihinde Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksinde oynanacaktır. Dolayısıyla Trabzonspor-Fenerbahçe maç biletleri aralık ayının son haftasında maçtan bir hafta öncesinde satışa açılacaktır. Futbolseverlerin karşılaşmaya yoğun ilgi göstereceği tahmin edilip stadın hınca hınç dolu olacağı öngörülmektedir.

Yıllardır süren ezeli rekabet her iki takım taraftarlarının da bu maça özel konsantrasyon ile bakmalarını sağlamaktadır. Bu iki takımın karşılaşması Türkiye’de bütün futbolseverler tarafından oldukça fazla takip edilmekte. Spor kamuoyu, basın mensupları ve camialar bu karşılaşmaya özel önem atfetmektedir. Sonuç olarak da iki takım arasında oynanan maçlar haliyle kıran kırana geçmektedir.

Trabzonspor-Fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe maç bilet fiyatları iki takımında merakla beklediği konular arasında yer almaktadır. Henüz biletler çıkmadığı için fiyatların belli olmaması futbolseverler tarafından heyecanla beklenmektedir. Bilet fiyatlarının açıklanmasının ardından kimi futbolseverler maç bileti alamayacaklardır. Onlar takımlarını televizyon karşısında destekleyeceklerdir.

Deplasman yasağının bulunması sebebiyle Trabzon’da oynanacak olan maçta Fenerbahçe taraftar desteği olmadan maça çıkacaktı. Bu durum Fenerbahçe’nin aleyhine bir durumdur.

Trabzonspor-Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 15.haftasında oynanacak olan bu maç iki takım seyircisi tarafında da büyük bir heyecanla beklenmektedir. Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki yıllardan beri gelen ezeli rekabet bu maça olan ilgiyi artırmaktadır. Trabzonspor sarı-lacivertli takımı evinde ağırlayacağı için daha rahat bir maç süresi geçirecektir. Trabzonspor taraftar desteğini arkasına alarak evinde galip gelmek istemektedir. Fenerbahçe ise bütün stresler rağmen 3 puanı alarak evine galip dönmek için çaba gösterecektir.

Güncel Form Durumları

Trabzonspor-Fenerbahçe maç biletleri satışa çıkmasına haftalar kala her iki takımın taraftarları da şimdiden maça konsantre olmuş durumda. Trabzonspor bu karşılaşmaya kendi evinde seyirci avantajı ile beraber çıkacak. Bordo-mavililer bu sezon kendi evinde hiç kaybetmedi. Spor Toto Süper Lig ikinci haftasında Hatayspor’u 1-0 ile geçen Trabzonspor ligin 4.haftasında Galatasaray’la berabere kaldı ve 7.haftasında Gaziantepspor’a 3-2 ile üstünlük sağladı.

Deplasmanda ise İstanbulspor, Ümraniyespor ve Kayserispor’a üstünlük sağlayan Karadeniz fırtınası Antalyaspor ve Adana Demirspor’a diş geçiremedi. Antalyaspor’a 5-2 mağlup olan Trabzonspor, Adana Demirspor’a ise 3-2 kaybetti.

Trabzonspor-Fenerbahçe

Son yıllarda bekleneni veremeyen Fenerbahçe ise bu sezona teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde büyük umutlarla başladı. İlk hafta kendi sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan sarı-lacivertli ekip Adana Demirspor, Kayserispor ve Alanyaspor’u mağlup etmeyi başardı. Deplasman karnesinde ise Kasımpaşa’yı 6-0 ile geçen Fenerbahçe Konyaspor’a ise 1-0 mağlup oldu.

Geçen sezon iki takımın mücadelelerine bakıldığında Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynana karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazanmayı başarmıştır. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Ezeli rekabette iki takımın birbiriyle oynadığı 133 maçta Fenerbahçe 51 galibiyet Trabzonspor 44 galibiyet almıştır. Oynanan 38 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştır.

Trabzonspor-Fenerbahçe maç biletleri konusuna ilginin fazla olmasının en önemli sebebi bu iki takımın ezeli rekabeti olduğu söylenebilir. İki takımın taraftarları da bu maçı büyük bit tutku ve heyecanla beklemektedir.

Trabzonspor-Fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ne zaman yayınlanacağı oldukça merak edilen bir konudur. Derbiye oldukça uzun bir zaman olduğundan dolayı biletler henüz satışa sunulmamıştır. Maç ile ilgili bilinenler tarihi ve nerede oynanacağıdır. Maç 25 Aralık 2022 tarihinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacaktır. Trabzonspor-Fenerbahçe maç bileti henüz satışa çıkmadığından dolayı bilet fiyatları da bilinmemektedir. Maç kadrosu ve maçı kimin yöneteceği de hala belirsiz konular arasında yer almaktadır.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı Trabzon’da oynanacağı için maça sadece Trabzonspor pasoligi bulunan kişiler girebilecektir. Fenerbahçe pasoligne sahip kişilerin maça girmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!