featured

Trans Birey Çiftler İlk Çocuklarını Bekliyorlar Kocası Hamile Olan Ünlü Mankenden İlk Fotoğraflar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trans birey olan çiftler sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilk çocuklarını beklediklerini duyurdu. Danna Sultana erkek olarak doğdu, hayatına kadın olarak devam etmek istedi. Esteban Landrau ise kadın olarak doğdu erkek olarak devam etmek istedi. Birbirlerini seven ve evlenen çift şimdi ise çocuk heyecanı yaşıyor.

Aşkın her türlü engeli aştığına örnek olarak verilecek bir birliktelik yaşayan çift aldıkları karar ile cinsiyetlerini değiştirdiler. Erkek olarak doğan Danna Sultana hayatına kadın olarak devam etme kararı aldı. Şimdilerde ise Kolombiya’da modellik mesleği yapıyor. Eşi Esteban ile paylaştığı fotoğraf ile sosyal medya takipçileriyle heyecanını paylaştı.

Hamile kocasının karnını öperken çekildiği fotoğrafı “ Aşk, aşktır” notu ile paylaştı.

Hamilelik Doğal Yollarla Gerçekleşti

Hamile koca, sancıları nedeniyle doğumun başladığını düşünerek en yakın hastaneye gitti. Karın bölgesinde kasılmalar yaşadı. Fakat doktorlar gerekli kontrolleri yaptıktan sonra henüz doğum vaktinin gelmediğini söylediler. Doğum için her hangi bir sıkıntı olmadığı ve normal olarak ilerlediği bilgisi verildi.

Trans birey olan çiftlerin üreme organlarının sağlık durumlarını iyi ve normal olduğu söylendi. Bu nedenle çift doğal yollarla çocuk sahibi oldular ve şuan için herhangi bir sağlık problemi de saptanmadı. Danna Sultana ve hamile kocası Esteban şimdi doğumun gerçekleşeceği günü bekliyorlar.

“Hayaller Gerçek Oluyor”

Trans çift, çocuk duyurusunu ilk olarak Şubat ayında yapmıştı. Danna, kocasının hamilelik testini elinde tutarak bir fotoğraf çekilmiş ve sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Mutluluğunu ise “ Hayaller gerçek oluyor” notu ile takipçileriyle paylaştı.

Mutlu çiftin aşkları takipçilerden de büyük ilgi gördü. İkilinin sayfasına birçok destek ve sevgi mesajları geldi. Takipçileri doğumun gerçekleşeceği günü beklediklerini iletti. Gelen binlerce mesaj içerisinden en dikkat çeken mesaj ise;

“ Çok güzeller ve binlerce trans çifte cesaret veriyorlar” mesajı oldu.

Bir başka takipçi ise;

“ Bu ailede aşk var. Doğum sırasında her şeyin yolunda girmesi için en iyi enerjiler sizinle olsun” temennisinde bulundu.

Takipçilerden bir diğeri de destek mesajında;

“ Aşkın ne şekilde geldiğinin bir önemi yoktur. Dünyadaki pek çok seçenek arasından, sevdiğiniz kişiyle olmaktan zevk alırsınız ve kalpten sevdiğiniz o kişiyle bir hayat kurarsınız” ifadelerini kullandı.

Trans birey olan çift bir iki hafta içinde çocuklarını kucağına alması bekleniyor. Cinsiyeti hakkında da açıklama yapan çift, erkek çocukları olacağını ve ismini Ariel koyacaklarını söylediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!