featured

Trend Saç Renkleri İle Kendinizi Yenileyin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trend Saç Renkleri

Saç renkleri her sene farklı bir yenilikle karşımıza çıkmaktadır. Saç modasını yakından takip edenler için sürekli değişme içerisinde olan trend saç renklerini derledik. Hadi birlikte bu yılın yeni trend saç renkleri nedir bir göz atalım.

1. Küllü/Kahve Saç Renkleri

Yeni trend saç renkleri arasında bu yılın en dikkat çeken rengi küllü ve kahve tonlarıdır. Küllü ve kahve tonlar içerisinden en çok tercih edilenler ise, buzlu çikolata saç rengi, soğuk kestane ve soğuk mocha renkleridir.  Bu dönem içerisinde bizce bu renk tonlarına bir göz atmalısın!

2. Bitter Çikolata Saç Renkleri

2020 yılının en trend kahve tonu olan bitter çikolata rengi, açık ten rengine sahip kişilere oldukça yakışıyor.

3. Bronz Saç Renkleri

Saç trendleri arasında bronz saç rengini oldukça ön planda bulunmakta. Bronz renkler genelde buğday tenli kişilere daha çok yakışıyor. Bronz saç rengi bu sene sıkça karşımıza çıkacak renkler arasında yerini almakta. Sende bronz saç renklerinle yerini al!

4. Karamel Saç Renkleri

Karamel saç tonları her sene trend listesinde olduğu gibi bu sene de öyle. Karamel saç tonları her tene giden sıcak tonlardır. Risk almadan saç rengini değiştirmek isteyenler için bizim tercihimiz karamel saç renklerinden yana.

5. Bakır Saç Renkleri

Bakır saç renkleri her dönem moda olsa da bu senede ki yeri başka. Saçlarına farklı hava katmak isteyenler kesinlikle bakır saç renklerine göz atmalısınız. Bakır saç renkleri en çok açık ten rengine sahip kişilere yakışıyor fakat ten renginize göre bakır saç renkleri arasından seçip kendinize bambaşka bir hava katabilirsiniz.

6. Pastel Saç Renkleri

2020 yılında pastel saç renklerinin kullanımı son hızla devam etmekte. Pembe, yeşil, mavi, mor gibi dilediğin renk ile kendini yansıt, harika görünümünü elde et. Bu tonlarda saç rengi tercih edeceksen saç bakımına normalinden daha çok önem vermeyi unutma!

7. Sarı Renkler

Her sene trend saç renkleri içinde olduğu gibi bu senenin de trendlerine girmeyi başaran sarılar. Bu senenin en tercih edilen sarı tonları ise, altın rengi sarılar ve soğuk sarılar. Bu sarılarla 2020’nin trendi sen ol!

2020 Saç Renkleri Esmerler İçin

Esmer ten rengine sahip kişiler için birçok saç rengi bulunuyor. Yakışan saç renkleri gibi kalıplardan çıkarak kendinize yakışacağını düşündüğünüz pek çok rengi de kendinize deneyebilirsiniz ama biz yine sizler için esmer tenli kişilere yakışan ve en çok tercih edilen saç renklerini derledik. Esmerlere yakışan trend saç renkleri,

1. Karamel Saç Tonları

Karamel saç tonları esmer tene  yakışan saç tonları arasındadır. Yakışmasının yanı sıra doğal bir görünüm elde edeceğiniz bu tonları mutlaka denemelisiniz.

2. Açık Kızıl Kahve Tonları

Her ten rengine farklı yakışan açık kızın kahve tonları, esmer kişileri daha dikkat çekici hale getirmektedir. Saçlarınızda doğal bir görünüm sağlayacak açık kızıl kahve tonlarını aklınızda bulundurmalısınız.

3. Altın Kahve Tonları

Altın kahve tonları doğal bir görünüm vermesinin yanı sıra daha alımlı görünmenizi sağlayacaktır.

4. Kumral Tonları

Son dönemin trendleri arasında olan kumral saç tonları esmer kişilere fazlasıyla yakışmaktadır ve oldukça tercih edilen bir saç tonudur.

Genç Gösteren Saç Renkleri 2020

Yaşımız arttıkça her birey gibi genç görünmeyi daha çok ister hale geliriz. İşte bu saç renkleriyle olduğunuzdan daha genç görünmez mümkün. Peki genç görünmek için hangi renkleri tercih etmeliyiz? Daha genç bir görünüm için,

Kumral,Çikolata Kahve,  Badem Kahve, Koyu Sarı, Bakır,Altın Karamel, Krem Karamel,Kızıl Kestane

Saç renklerini tercih edebilirsiniz.

Karamel Saç Renkleri 2020

2020 yılına damga varan saç renkleri arasında karamel saç tonuna sahip renkler bulunmaktadır. Bu renkleri sıralayacak olursak,

1. Karamel Koyu Kahverengi Saçlar

Doğal görünümüyle saçlarınıza daha çok parlaklık ve ışıltı katacak bu saç rengini mutlaka tercih etmenizi öneriyoruz.

2. Kahverengi Balyajlar

Kahverengi balyajlar her saçın alt tonuna uygundur dolayısıyla her saç üzerine kahverengi balyajları yapabilirsiniz. Oldukça şık durmanın yanı sıra doğal görünümüyle harika bir görüntü sağlayacaktır.

3. Karamel Açık Kahve Rengi Saçlar

Yumuşak saç tonlarından hoşlanan için tavsiye edeceğimiz renk kesinlikle karamel açık kahve rengi saçlardır. Bu saç renginin bakımı oldukça kolaydır. Sizler de bayılacaksınız.

4. Koyu ve Işıltılı Ombreler

Saçlarınızın daha parlak ve ışıltılı görünmesini istiyorsanız koyu ve ışıltılı ombreleri tercih etmelisiniz.

5. Karamel Latte Rengi Saçlar

Karamel Latte rengi diğer renk tonlarına oranla daha çok bakım gerektirir. Fakat bu renk için değeceğine emin olabilirsiniz. Oldukça hafif duran bu renk size başka bir hava katacaktır.

6. Bal Rengi Karamel Saçlar

Beyaz tenliler için birebir olan bal rengi karamel saçlar doğal görünüm oluşturmasının yanı sıra dikkat çekici renk olarak bilinir. Sarı tonları yapmak isteyip ten rengine gitmeyeceğini düşünenler için biz bal rengi karamel saçları öneriyoruz.

7. Kestane Karamel Saçlar

Kestane karamel saçlar her ten rengine ayrı bir hava katmasının yanı sıra çok fazla bakım gerektirmez. Saçlarınızın daha parlak görünmesini ve daha kalıcı bir renge sahip olmasını istiyorsanız bizim tavsiyemiz kestane karamel saçlardan yana. Trend saç renkleri içinde bulunan karamel, kullanan herkese ayrı bir hava katar.

2019 Saç Rengi Trendleri ve Modelleri

Her sene saç trendleri değişmekte ve bizler de bu trendlere ayak uydurmaya çalışıyoruz. Gelin birlikte 2019 yılında trend olan saç renklerine göz atalım.

1. Jet Siyah

2019 yılının en çarpıcı rengi hiç kuşkusuz jet siyahlardır. Özellikle açık ten rengine ve buğday ten rengine sahip kişilere daha çok yakışmaktadır.

2. Kirli Sarı

2019 yılının saç trendleri arasında yerini alan kirli sarı pek çok kişi tarafından tercih edilmesinin yanı sıra oldukça genç bir görünümde sağlamaktadır.

3. Bakır Balyaj

Bakır balyaj saç rengi her ten rengine uyum sağlamasıyla birlikte kişiye daha canlı görünüme kavuşturmaktadır.

4. Kar Sarısı

Kar sarısı diğer renklere oranla daha donuk bir renktir fakat açık ten ve buğday ten rengine sahip kişiler için mutlaka denenmesi gereken saç rengidir.

2019 yılında yıla damgasını vuran saç renklerinin yanı sıra 2019 yılının saç modelleri de yıla damgasını vurmuştur. 2019 yılının en çok tercih edilen saçı kısa saçlardır. Kısa saçın yanı sıra kahküller ve kabarık saçlar oldukça ön planda bulunarak eşsiz ve çarpıcı saç modelleri kullanılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!