featured

Triko Kazak Erkek Şıklığı | Birbirinden Özel Tasarımları Doğru Kombin Edebilirsiniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Triko kazak erkek şıklığı farklı çok sayıda model kombini ile beraber düşünülebilir. El örgüsü veya mağazadan hazır satın alanlar için renk geçişlerini etkili şekilde sağlayabilirsiniz.

Etkileri Sürüyor 2020 Erkek Kazak Modelleri Değerlendirmesi

Geçen sezon ürünlerinin etkileri yanında bu sene de birçok mağazada benzer özellikte trikolar görüldüğü söylenebilir. Trikonun kendi yapısı klasikleştiği için bu kalıcı moda anlayışı var denebilir.  Erkeklere ve kadınlara özel triko modelleri ön inceleme yaparak eklemelerde bulunabilirsiniz.

1. Erkek Kazak Örgü Modelleri

Örgü kazaklar kış aylarında sizi ekstra sıcak tutan bir özelliğe sahiptir. Kot pantolonlar, ketenlerin üzerine giyeceğiniz örgü triko kazak erkek özel tasarımları kendinizi farklı hissettirecektir. Renklerde mevsim ve kendi zevklerinize göre seçim yapabilirsiniz.

Örgü modeller kullanım esnasında dikkat gerektirir. Hareketinizin bol olacağı alanlarda etraftaki cisimlere temas olursa triko  zarar görebilir. Aklınızın bir köşesinde bulundurmanızda fayda var. Örgü kazaklar iş ortamı için sakin işlerde tercih edilebilir.  Bunun haricinde günlük sokak stili olarak ideal ürünlerdir.

2. Yarım Balıkçı Yaka Kazak Erkek

Tam boyunlu olmayan ve boğaz kısmını hemen bir iki santimetre geçen triko kazaklar çok beğeniliyor. Klasik giyimle de spor tarzla da uyum sağlayan bu seçeneklerden kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Genellikle kesimi dar olan triko kazak erkek modeli, vücut hatlarınızı da bir miktar öne çıkaracaktır. Kombin edeceğiniz pantolon seçiminde de değerlendirme yapabilirsiniz.

3. Tam Boğazlı Triko Kazak Erkek Tasarım

Boğaz kesimi sizi soğuk havalara karşı daha yoğun şekilde korusun istiyorsanız bu örgü kalın modellerden kullanabilirsiniz. Dış koşullar sert olduğunda bu kullanacağınız trikolar sayesinde rüzgarı kesmiş olursunuz.

Boğazlı Kazak Erkek Kombin Önerileri | Triko Kazak Erkek Tasarımları Nasıl Seçilir?

Boğazlı kazak kullanan erkekler kombin açısından birçok seçeneği bulabilir. Öncelikle bütünde hangi stilde giyinmek istediğinize karar verin. Yani klasik kazak mı spor özellikleri ağır basan bir ürün mü belirlemelisiniz.  

Spor kazakları kot pantolonlar, ketenlerle beraber kullanabilirsiniz. Kadife pantolon ve örgü kazak da mükemmel bir kombin oluşturabilir.Klasik erkek giyim ürünlerini seçenler için kumaş pantolon ve boyunlu kazak bütünlüğü kumaş açısından olmalıdır. Örneğin kumaş pantolon ve el örgüsü kalın dokulu kazak yerine daha ince triko kazak seçebilirsiniz. Renkte de siyah koyu tonlar klasiğe daha yakındır.Triko kazak cazibesi oldukça farklı şekillerde kendini gösterebiliyor. Kemer ve ayakkabı ile bunu bütünleyebilirsiniz. Ceket rengi çok boğucu olmamalıdır. Kazak ve pantolon aynı renkse cekette bir ton farklılık arayabilirsiniz.Bel bölgesinde hafif bolluk olması olağandır, ama bu sizi fazla kilolu gösteriyorsa bunu model değiştirerek çözebilirsiniz. Kazak seçerken aşağı doğru daralan triko kazak modeli seçmelisiniz.Triko kazak erkek klasik giyimi parçalarınızda açık renkleri kullanırken kahve tonlar etkili bir tamamlayıcıdır. Ayrıca lacivert tonları da tercih edilebilir.

Erkek Hırka Modelleri Yeni Sezonda Neler Var?

Hırkanın konforunu yaşamak isteyenler için 2021 senesi evde geçirilen zaman da fazla olduğu için epey çeşitlendi denebilir. Mağazalarda ev konforunu ve sıcaklığını daha yoğun şekilde hissetmek isteyenlere yönelik milyonlarca yeni ürün bulabilirsiniz. Erkek hırka modelleri adresi üzerinde hem günlük hem de klasik giyimde bulunabilir.

Salaş Kazak Modelleri | Triko Kazak Bayan Tasarımlar

Triko kazak bayan ürünleri arasında salaş kazaklar dikkat çekiyor. Bol döküm kazakları hem etek hem de pantolonlarla etkili şekilde kombin edebilirsiniz. Renklerde açık tonlar bu sezon bir hayli fazla fakat rengarenk pastel türlerini de değerlendirebilirsiniz. Salaş model trikoları kullanırken komin önerileri:

Triko modeli salaşsa alt kısmınız salaş olmamalıdır.  Uzun trikoları dar kesim pantolonlarla ve uzun ceketlerle kombin edebilirsiniz.Kemer kullanarak salaş triko modelinin daha da hoş hale gelmesi sağlanabilir.Ayakkabı ve çanta ile bütünlük sağlarken renk geçişlerini etkili şekilde ayarlamalısınız.Kış aylarında turuncu, krem, kahve tonları, mavi, kırmızı, desenli ürünler etkili olabilir.

Desenli Erkek Triko Takım

Desenli erkek triko bluz modelleri sade bir pantolonla daha renkli ve canlı bir görüntü elde etmenize fayda edebilir. Takım halinde hazırda triko bulamayabilirsiniz. Ancak kendiniz birçok takımı üretebilirsiniz. Takımlarda genellikle kumaş pantolonlara odaklanılıyor. Bu açıdan triko takımlarda kendiniz bir set yapmalısınız. Kadife siyah ceket ve lacivert triko kazak kullanılabilir. Triko kazak bayan renk uyumu için linke bakabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!