featured

Trump Koronadan Korunmak İçin Bakın Ne Yapıyormuş!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Donald Trump, korona virüs ile nasıl mücadele ettiğini açıkladı. Trump, sıtma hastalığı tedavisinde kullanılan ve içerisinde hidroksiklorikin bulunan bir ilacı 1,5 haftadır kullandığını ifade etti. Ayrıca bu ilacın yanında çinko değerini yüksek tutmak için çinko besin takviyesi kullandığını da belirtti.

Fakat ABD Başkanı’nın bu korunma şeklini Beyaz Saray uzmanları desteklemiyor. Uzmanlar, hidroksiklorikin kullanımının yan etkilerinin olabileceğini ve insan sağlığına zarar verebileceğini söylüyorlar. Ama tüm bu uyarılara rağmen Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Covid-19 hastalığına karşı sıtma ilacını savunuyor. Kullanımının etkili ve faydalı olacağını söylüyor.

“Çok Fazla Hikaye Duydum”

YouTube video

Uzmanlardan gelen tüm olumsuz eleştirilere rağmen Trump ilacı kullanmaya devam ediyor. Sıtma ilacını kullanmak tamamen benim fikrim ve kendi isteğim ile kullanıyorum. Doktorum bu şekilde bir tavsiye vermedi açıklamalarında bulundu. Yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

“İlacı almaya ben başladım çünkü bence ilaç iyi. Çok fazla hikaye duydum.”

Dedi.

Bu açıklamalar sonrasında Beyaz Saray Doktoru Sean Conley’de bir açıklama yaptı ve şunları söyledi;

“Çok kez tartıştıktan sonra ilacın potansiyel faydasının, yan etki risklerine ağır bastığına karar verdik.”

ABD Gıda ve ilaç kurumu, sıtma ilacı kullanımı konusunda sağlık görevlilerine uyarılarda bulundu. ABD gıda ve ilaç kurumu yaptığı uyarılarda sıtma ilacının Covid-19 virüsü için sadece hastanede kullanılmasını söyledi. Hastane dışında herhangi bir şekilde kullanılmaması gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir: Donald Trump’tan Girişimcilere Tavsiyeler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!