featured

Tunç Soyer Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunç Soyer Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Gör Beni programında merak edilen sorulara yanıt verdi. Özel hayatına ve siyasi hayatına dair açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hayalinin hep siyasetçi olmak olduğunu dile getirdi.

Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Bu Hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Oldu

YouTube video
Armağan Çağlayan’ın 196sekiz Youtube kanalının Gör Beni programının bu haftaki konuğu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu. Yerel yöneticiden ziyade hayalinin siyasetçi olmak olduğunu dile getiren Soyer, siyaseti “Hayatı değiştirme sanatı” olarak gördüğünü dile getirdi. Çocukluğundan beri hayatı değiştirmek amacında olduğunu söyleyen Soyer, yaşı ilerledikçe siyasetin en güzelinin yerelde yapıldığını, hizmet üzerinden yapılan siyasetin en güzeli olduğunu dile getirdi.

Tunç Soyer: Hayatı Değiştirmenin Mümkün Olduğunu Gördüm

Tunç Soyer Armağan Çağlayan Gör Beni programında 11, 12 yaşlarındayken Bornova Anadolu Lisesinde yatılı olarak okumaya başladığını, 7 yıl boyunca yatılı okuduğunu ve hayatı bu zamanlardan itibaren sorgulamaya başladığını,  hayatı değiştirmenin mümkün olduğunu gördüğünü söyledi. Babası askeri hakim, annesi de bakanlık bünyesinde personel müdürü olan Tunç Soyer Gör Beni yayınında o yaşlardan itibaren adaletsizliklerden rahatsız olmaya başladığını ifade etti.

Tunç Soyer Babası Üzerinden Eleştirilmesi Hakkında Konuştu: Aile Olarak Çok İncindik, Çok Kırıldık

Tunç Soyer Armağan Çağlayan söyleşisinde, Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu günlerde aile olarak üzerine gelinmesi, babası üzerinden eleştirilere maruz kalınması da konu oldu. Bu süreçte aile olarak çok kırıldıklarını ve incindiklerini dile getiren Tunç Soyer Gör Beni programında şunları söyledi:

“Başta ilk yumruklar, ilk salvolar çok iticiydi, çok üzücüydü. Aile olarak hakikaten çok incindik, çok kırıldık. Çünkü sürekli bitmek bilmez bir saldırı vardı. Fakat sonra sebeplerini anlamaya başladığınız zaman o saldırıların yıkıcılığı azalıyor. Anladığınız zaman daha az yaralıyor. O zaman tüm bu saldırılar nedeniyle vazgeçmek veya pes etmek noktasına da gelmiyorsunuz zaten. Doğru bildiğinizi, inandığınızı yapmaya devam ediyorsunuz.”

“Ömür Boyu Siyaset Yapmak İstiyorum”

Tunç Soyer Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında, ömür boyu siyaset yapmak istediğini dile getirdi. Siyaseti, hayatı değiştirme sanatı olarak gördüğünü yineleyen Soyer, siyaseti hangi koltukta yapacağınız bir önemi olmadığını dile getirdi.

Tunç Soyer: İzmir’i Aşkla Seviyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde “Aşkla İzmir” sloganında olduğu gibi İzmir’i aşkla, tutkuyla ve bağlılıkla sevdiğini ifade eden Tunç Soyer Gör Beni yayınında, Seferihisar Belediye Başkanlığı sonrasında kendisine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifi geldiğinde hiç korkmadığını ve çekinmediğini söyledi.

Tunç Soyer Eşi Neptün Soyer ile Nasıl Tanıştığını Anlattı: İlk Görüşte Aşk

Tunç Soyer Armağan Çağlayan Gör Beni söyleşisinde Fransa’da Uluslararası İlişkiler master yapmadan önce Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuduğunu ve bu esnada Ankara Sanat Tiyatrosu’nda 5 yıl Rutkay Aziz ile tiyatro yaptığını söyledi. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda tiyatro yapmak için Ankara’ya gittiğini ve hukuk okuduğunu söyleyen Tunç Soyer eşi Neptün Soyer ile tiyatro vesilesiyle tanıştığını şu sözlerle anlattı:

“Ankara Sanat Tiyatrosu’nda 5 yıl çalıştım. O arada çevre üniversitelerde, kentlerde tiyatro çalışmalarına da hep Ankara Sanat Tiyatrosu’ndan arkadaşları yönetmen olarak davet ederlerdi. Beni de bir arkadaşım Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi’nde bir tiyatro grubu kurmuş ve işte orada ‘Rumuz Goncagül’ oynanıyor, beni provaya davet etti. Goncagül de Neptün hanımda ve ben orada çarpıldım diyeyim. İlk görüşte aşk herhalde oydu. Orada benim de havam vardı doğrusu… “

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!