featured

Türk Voleybol Milli Takımının Efsane Kadın Oyuncuları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk voleybol milli takımı kadın grubuna filenin sultanları denmektedir. Filenin Sultanları olarak gönlümüze taht kuran Türk Voleybol Milli Takım sporcularımızdan olan üç genç ve güzel kadını hep beraber tanıyalım mı? Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yönetilen Türk Voleybol Milli Takımı, ülkemize getirdiği başarıların yanı sıra ilk beşte her daim yer alan ve dünya çapında da ses getiren yeteneklere ev sahipliği yapıyor. Gelin hep beraber bu sporcularımızı tanıyalım!

Türk Voleybol Milli Takımı 3 Lider Kadın Sporcusu

1- Neslihan Demir

9 Aralık 1989’da Eskişehir’de dünyaya geldi. Liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Neslihan, 1995 yılında henüz 6 yaşındayken Eskişehir DSİ’de voleybolu öğrendi. 14 yaşında ise ilk transferini gerçekleştiren Neslihan Demir, Yeşilyurt Spor Kulübünde oynamaya başladı.  Milli takıma ise sadece 16 yaşında giren genç yetenek, Türk voleybolcu Neslihan Demir Türkiye’nin katıldığı şampiyonalarda ünlü smaçları ile milli takımın değişmez isimlerinden biri olmayı başardı.

Dünyaca ünü sayesinde pek çok lakabı bulunan sporcumuz, Türkiye’de ise “Türk Voleybolu’nun Demir Leydisi” olarak anılmaktadır. 2006-2013 yılları arasında yaptığı evliliğinden Zeynep Penelope isimli bir kız çocuğu bulunan Neslihan Demir, 2014 yılında ikinci evliliğini gerçekleştirmiştir.

2- Naz Aydemir

14 Ağustos 1990, İstanbul doğumlu Naz’ın birçok kişi tarafından bilinmeyen bir özelliği ise anne ve babasının da voleybolcu olduğu. Türk Voleyboluna gönül vermiş, birçok başarı göstermiş olan Naz Aydemir ve ona dair pek çok bilgiye buyurun beraber değinelim.

2011 yılında Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Red Bull firmasının ülkemizde desteklediği 7 sporcudan birisidir. “Çok çalışmam lazım, tek bildiğim bu.” anlayışına sahip Türk voleybolcu başarısının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini bu şekilde itiraf ediyor. 1.86m ve 68 kilo olan Naz Aydemir başarılı spor kariyerinden ziyade güzelliğiyle de öne çıkıyor. 2013 yılında basketbolcu Cenk Akyol ile hayatını birleştirdiği biliniyor.

3- Güldeniz Önal Paşaoğlu

25 Mart 1986 yılında İzmir’de doğan Türk voleybolcudur. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Şuan Galatasaray’da smaçör mevkiinde oynamaktadır. 1.83 boyunda ve 69 kilo olan başarılı sporcu 2013 yılında voleybol spikeri Adnan Paşaoğlu ile evlenmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!