featured

Türkiye Güzeli Gamze Özçelik En Özel Fotoğrafları ! Gamze Özçelik Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Güzeli Gamze Özçelik’in En Özel Fotoğrafları ! Gamze Özçelik Kimdir?

Umuda Koşanlar Derneği Başkanı güzel oyuncu Gamze Özçelik nasıl yaşıyor? TV ekranlarından ayrılan güzel oyuncu Gamze Özçelik’in En Güzel Fotoğrafları! Gamze Özçelik Kimdir ? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Son dönemde her ne kadar iki taraf da bunu yalanlasa da eski eşi oyuncu Uğur Pektaş ile yaşadığı ileri sürülen oğlunu göstermeme polemiği ile gündeme gelen Gamze Özçelik kimdir ? Gamze Özçelik tesettüre mi girdi ? Gamze Özçelik neden kapandı ? Tüm bu sorular güzel manken ve oyuncunun her dönem gündemde olmasını sağlamıştı.

Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği, son dönemin en çok konuşulan Gamze Özçelik konusu oldu. Bununla birlikte sıkça konuşulan konuların başında neden tesettüre girdiği geliyor. Özçelik , kendisine bu konuda sorulan soruları şu şekilde cevaplıyor:

” Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah’ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum. Bunu inşallah başarabilirim. ”

2/19

Gamze Özçelik Nerelidir ?

Gamze Özçelik Nerelidir ?

Gamze Özcelik 182 İstanbul doğumludur.

3/19

Gamze Özçelik Eğitim Hayatı

Gamze Özçelik Eğitim Hayatı

Özçelik, lise eğitimini İstanbul Maletepe lisesinde tamamladıktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde lisans okumaya başlamıştır.

4/19

Miss Turkey İkincisi

Miss Turkey İkincisi

Miss Turkey 2000 yarışmasında 2. seçilen Gamze Özçelik modellik yolundaki ilk deneyimini burada atmış oldu.

5/19

Hayır Defilesi

Hayır Defilesi

Gamze Özçelik , güzellik yarışmasını kazansa da manken olmaya niyetli değildi. Kariyer hayatı boyunca yalnızca 1 kez hayır amaçlı yapılan bir defilede yer almıştır.

6/19

TV Ekranları İsteği

TV Ekranları İsteği

Özçelik mankenlik istemediğini dile getirirken, TV kanallarında ya da sinema sektöründe yer almak istediğini dile getirmekteydi.

7/19

Eyvah Kızım Büyüdü!

Eyvah Kızım Büyüdü!

Güzel oyuncunun ilk TV dizisi deneyimi Eyvah Kızım Büyüdü dizisi ile oldu.

8/19

Cinler ve Periler

Cinler ve Periler

Güzel oyuncunun bir sonraki ekran deneyimi Cinler Periler filmi ile gerçekleşti.

9/19

Tatlı Hayat - Serseri

Tatlı Hayat – Serseri

Tatlı Hayat ve Serseri dizisi ile gündemde uzunca bir süre kalan Özçelik, başarılı bir oyunculuk süreci yaşıyordu.

10/19

İlk Sinema Filmi

İlk Sinema Filmi

Hırsız var isimli ilk sinema filminde Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil ile r çalışan güzel oyuncu dönemin beğenilen ve aranan oyuncularından oldu.

11/19

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Zeynep komiser rolünü canlandırdığı Arka Sokaklar dizisi ile de oldukça konuşan Özçelik, dizi ekibinde tanışma fırsatı bulduğu Uğur Pektaş ile 2008 yılında evlendi.

12/19

Umuda Koşanlar Derneği

Umuda Koşanlar Derneği

Gamze Özçelik önderliğinde kurulan Umuda Koşanlar Derneği dünyanın değişik coğrafyalarındaki haksızlığa uğramış insanlara ve hayvanlara yardım ama gütmektedir. Bu konuda dernek sitesinde yer verilen kurulma amacı şu şekilde belirtilmiştir:

” Dernek, yardımlaşma, paylaşma, empati kurabilme ve kardeşlik olgusunu yükselterek, “komşun açken, sen tok yatma” düsturuyla, gönüllülük ve hizmet anlayışıyla, dünya üzerinde başta çocuklar olmak üzere ulaşabildiğimiz tüm mazlum düşmüş yetim, öksüz, ruhsal ve fiziksel şiddet mağduru, savaş mağduru, aç sefil, hasta insanlar, hayvanlar ve doğa ile birlikte umudu paylaşma ve yaşama amacıyla ve afet, savaş, kıtlık ve benzeri olağanüstü durumlar da kişileri birlik ve beraberliğe davet etmek, ihtiyaç sahiplerinin gıda, giyim, sağlık, barınma ve yatacak yer gibi maddi manevi zaruri ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. ”

13/19

Evini Sattı Yardım Yaptı Haberi

Evini Sattı Yardım Yaptı Haberi

Gamze Özçelik önce dernek kurması ile sonra da tesettüre girmesi ile gündemde iken; bir de evini sattığı ve evininin parasını ( 400 bin TL ) yardım amacı ile kullandığını ileri süren haberler ortaya çıktı. Gamze Özçelik yaptığı açıklamada bunun doğru olmadığını dile getirdi.

14/19

Yardım Projeleri

Yardım Projeleri

Kurduğu yardım kuruluşu ile dünyanın devzavantajlı birçok ülkesine yardım götüren Özçelik, kendisini bu amaç için adadığını dile getirmektedir.

15/19

Paylaşmaya Davet Ediyor

Paylaşmaya Davet Ediyor

Hayatının geri kalanını bu konuda harekele için planladığını dile getiren güzel ünlü, artık iyilikleri ile anılmak istiyor ve herkesi paylaşmaya davet ediyor.

16/19

İyilik Meleği

İyilik Meleği

İnsanların dezavantajları olabileceğini dile getiren Özçelik, herkesi iyilik yapmaya davet ediyor.

17/19

18/19

Gamze Özçelik Nijerya ziyareti

Gamze Özçelik Nijerya ziyareti

Nijerya’da yaşayan çocukları ziyaret ederek onlara hediyeler götüren Özçelik, çocuklarla eğlenceli zamanlar geçirdi.

19/19

Yaşam Tarzı ile Dikkat Çekiyor

Yaşam Tarzı ile Dikkat Çekiyor

Kapanmadan çok uzun süre önce namaz kılmaya başlayan Özçelik, , Allah yolunda işler yapmak istediğini, hayatın sadece çalışıp para kazanmak olmadığını dile getiriyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!