featured

Türkiye’de Çalışan En İyi VPN Programları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hiç beklenmedik bir anda yaşanan internet sorunu karşısında çaresiz kalan kullanıcılar, en iyi VPN programları arasından birini kullanmak zorunda kalırlar. İnternet bağlantısının kısıtlandığı, çok ziyaret edilen bir sitenin ülke içerisinde erişime kapatıldığı ya da heyecanla takip edilen dizinin yayınlandığı film sitesinin rafa kaldırıldığı bir anda,  Türkiye’de hizmet veren en iyi VPN ücretsiz hizmetleri bulmak da hayati önem taşır. İşte, zor anlarınızda yanınızda olacak en hızlı VPN programı listesi!

Türkiye’de Kullanılabilen En İyi VPN Programları

Özellikle internet erişiminin hayati önem taşıdığı mesleklerde sadece en iyi VPN uygulaması kullanmak yeterli gelmez. Bu insanlar için en kolay VPN programı ile çalışmak da zorunludur. Örneğin aynı anda onlarca veri tabanına erişim sağlayan bir ağ yöneticisinin bir anda ağ erişimi engellendiğinde yaşadığı panik anını düşünebiliyor musunuz?

Bir bulut sistem üzerine yüklediğiniz milyonlarca dosyaya erişiminizin bir anda engellendiğinde ne yaparsınız? Yüklediğiniz onlarca fotoğraf, video ve belgenin avuçlarınızdan kaydığını ve bir daha onlara ulaşamayacağınızı düşünün. İnternet kısıtlaması ya da erişim sorunu anında panik yaşamamak ve veri kaybetmemek için en iyi VPN programları arasından birini tercih ederek, yaşadığınız erişim sorununun hayatınızı alt üst etmesine izin vermeyebilirsiniz. İşte, Türkiye’de hizmet veren en güvenilir VPN programları !

1 – En Güvenilir VPN Uygulaması NordVPN

14 milyondan fazla kullanıcısı ile, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Vudu, SkyTV ve Disney+ başta olmak üzere binlerce özel kanala kesintisiz erişim sağlayan NordVPN, Türkiye’de çalışan en iyi VPN uygulaması olarak bilinmektedir. Kolay VPN programı arayan kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulama, kullanıcı dostu arayüzü ile herkesin elinin altında olması gereken yazılımların başında gelmektedir.

PCMag Editörün Seçimi Ödül töreninde Dünyada 1 numara seçilen NordVPN ile VPN güvenli mi sorusunun cevabını en doğru adresten almış olacaksınız. Bu VPN uygulaması ile kesintisiz erişim ayrıcalığını yaşayarak, işlerinizden ve keyfinizden ödün vermeyeceksiniz.

Güçlü şifreleme teknikleri ile Dünyanın en güvenilir VPN programları listesinde ilk sıralarda yer alan NordVPN ile çocuklarınız da güvende olacak. Filtreleme, özel kanal seçimi ve güvenli internet seçenekleri ile çocuğunuzun erişimini engellemek istediğiniz siteleri belirleyebilir, çocuklarınız için güvenli internet ortamı hazırlayabilirsiniz. Kullanıcı verisi toplamayan bu program ile ziyaret ettiğiniz siteler, yaptığınız çalışmalar veya kurduğunuz iletişimler sadece size özel kalacak.

Hızın önemli olduğu bir alanda çalışıyor ve kesintisiz bir VPN uygulaması arıyorsanız, sınırsız veri aktarımı sağlayan NordVPN ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Sinema sisteminizi kurduğunuz, en yüksek sesle film izlediğiniz ve heyecanla filmin içine girdiğiniz anlarda reklamlar ile keyfiniz kaçmayacak. Çünkü dünyanın en hızlı VPN programları arasında yer alan bu uygulamada reklam engelleme özelliği de bulunuyor.

Sizin de bir film arşiviniz bulunuyorsa, izlediğiniz dizileri indirmeden duramıyorsanız ya da yeni çıkmış bir oyunu indirmek için acele ediyorsanız, Torrent kullanımı sağlayan özelliği ile bu uygulamadan asla vazgeçemeyeceksiniz. Her bilgisayarda bulunması gereken bilgisayar programları arasında bulunan bu uygulama ile çevrim içi ağlarda herkesten çok daha ayrıcalıklı olacaksınız. NordVPN ile erişemediğiniz siteleri ve kullanırken bilgi güvenliğinizden endişe ettiğiniz tüm uygulamaları geride bırakacaksınız.

En iyi VPN programları arasında ilk sırada yer alan bu uygulama aynı zamanda bir fiyat-performans ürünüdür. Sunduğu hizmetler ve ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetinde oldukça iddialı olan bu ürün, hak ettiğinin oldukça altına satılıyor. Üstelik memnun kalmadığınız zaman 30 gün boyunca para iadesi de talep edebiliyorsunuz.

Premium VPN sunucu alt yapısı sayesinde, yüksek trafik ve ziyaret anlarında dahi performansınızdan herhangi bir eksilme yaşamazsınız. Kullanıcılarının en çok sevdiği ve vazgeçemediği özelliklerinden birisi de, üst seviye kullanıcı güvenliği politikası olan en çok indirilen VPN uygulaması NordVPN ile 1 hafta sonra hesabınızın hiç ummadığınız sitelerde veya olmadık listelerde görmeyeceğinizi garanti eder.

Türkiye’de Kullanıma En Uygun VPN Servisi NORD VPN Konusunda Ayrıntılı Bilgi Almak İçin Tıklayın

2 – Surfshark VPN

Sıfır kayıt politikası ile Türkiye’de hizmet veren en iyi VPN uygulaması ve en hızlı VPN programları listemizin ikinci sırasında yine dünyaca kabul görmüş bir uygulama yer almaktadır. Surfshark VPN, diğer uygulamalardan farklı olarak sahip olduğu geniş bant genişliği sayesinde, sınırsız şekilde çoklu oturum imkanı sunmaktadır. Çok sayıda video ve film sitesine de erişim sağlayan uygulamada veri gizliliği politikası kullanılmaktadır.

Dünyanın en hızlı VPN programı olmasa da ortalama bir kullanıcı için yeterli seviyede hıza sahip olan bu uygulama ile kesintisiz video ve film izlemek mümkün. Surfshark VPN uygulamasının en sevilen özelliği ve belki de tercih edilmesini sağlayan en önemli özelliği Kamuflaj modu ismini alan işlevidir. Bu özellik aktif olduğunda, VPN kullandığınızı kimse anlayamaz.

Güvenilir VPN programları listemizde ikinci sırada yer alan bu uygulama NordVPN gibi 1 aylık ödeme iadesi sunuyor.

3 – En Hızlı VPN Programları Arasındaki Express VPN

Türkiye’de çalışan güvenilir VPN uygulamaları arasında yer alan Express VPN ile keyifli bir akşam izlediğiniz filmde kesinti yaşamaz, dinlediğiniz bir müzik kanalına erişiminiz engellenmez ve binlerce sayıda yedeklediğiniz belgelerinize olan erişiminiz kısıtlanmaz. İsminden de anlaşılabileceği gibi bir hız ürünü olan Express VPN ile internette olmak bir ayrıcalık haline gelmez, iyi bir hayat tarzı olur.

Torrent tutkunu bir kullanıcı iseniz, eğer film indirmek konusunda çok aceleci davranıyorsanız, bir filmi indirmek için sadece 15 dakika sabretmeniz gerekecek. VPN desteği bulunmayan ülkelerde dahi rahatlıkla kullanılabilen bu uygulama ile Netflix ABD, Amazon Free TV ve Hulu erişimi sağlamak mümkündür.

Özellikle video ve film tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği Expressvpn uygulaması sayesinde vpn güvenli mi sorusunun cevabı da bulunmuş olmaktadır. Program ile birlikte otomatik olarak kurulan güvenlik yazılımları sayesinde, hem şifreli bir şekilde iletişim sağlanırken aynı anda gizli iletişim söz konusudur. Yani çevrim içi ortamda gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler şifreli bir şekilde yapılırken, kayıt altına alınmamaktadır. Bu da kişisel veri güvenliğini en üst seviyeye çıkarmaktadır.

4 – CyberGhost ile Kolay VPN Programı ile Tanışın

Türkiye’de hizmet veren en güvenilir VPN programları arasında yer alan CyberGhost’un ülkemizde tam 40 farklı sunucusu bulunmaktadır. Netflix, BBC iPlayer ve sosyal medya uygulamaları kısıtlamaları ile adeta savaşan bu uygulama ile mükemmel bir film deneyimi yaşayabilirsiniz. Kesintisiz yayın izleme imkanı sunan bu kolay VPN programı pratik bir arayüze sahiptir.

45 güne kadar para ödeme imkanı sunan CyberGhost VPN hizmeti için en fazla cihaz kullanım sayısı 7’dir. Yani 7 adete kadar cihazda aynı anda VPN deneyimi yaşamak mümkündür. Bu yönü ile küçük işletmeler için de oldukça faydalı olan bu ürün sadece Çin kaynaklı içerikleri erişime açamıyor.

Yine diğer birçok en iyi VPN uygulaması özelliklerinden birini taşıyan CyberGhost VPN ile gizli mod seçeneği bulunmaktadır. Bu özellik ile VPN kullandığınız anlaşılmadan istediğiniz yayına bağlanabilirsiniz. Fakat çok uzak bölgelerden servis edilen yayınlarda çok yüksek hız beklentiniz varsa, bu VPN uygulaması size uygun olmayacaktır.

5 – Private Internet Access ile Güvenilir VPN ile Tanışın

Türkiye’ye hizmet veren en güvenilir VPN uygulamaları arasında yer alan Private Internet Access, adından da anlaşılacağı üzere gizlilik konusunda ön plana çıkmaktadır. Düşük fiyatı ile dikkat çeken bu program paketi ile reklam yazılımlarından korunma şansını da bulabilirsiniz. Böylece keyifli bir film ortasında bangır bangır bağıran bir reklam ile karşılaşmaz ve izlemekte olduğunuz filmden en yüksek verimi alırsınız.

Sisteminize otomatik olarak yüklenen MACE zararlı yazılım önleyici program ile sadece reklam içeriklerine karşı değil, aynı zamanda virüs içeren dosyalara karşı da güvenlik önlemi almış olursunuz. Kesintisiz iletişim kurmak ve film keyfini son saniyeye kadar doruklarda yaşamak için en iyi VPN uygulaması listemizde dördüncü sırada yer alan Private Internet Access uygulamasını kullanabilirsiniz.

Aynı anda 10 kişiye kadar erişim sağlayan tek kullanıcı hesabı ile hız düşüklüğü yaşamadan HD kalite görüntü alma imkanı bulursunuz.

6 – VyprVPN

En iyi VPN programları listemizin altıncı sırasında yer alan; Netflix, Hulu, Sling TV, HBO NOW, Sky GoVudu ve Amazon Prime Video gibi medya uygulamalarına kesintisiz bir şekilde ulaşmanızı sağlayan VyprVPN ile en hızlı VPN programları ile tanışma fırsatı bulursunuz. Bölgelere özgü kilitleme işlemi yapan Hulu, Amazon Prime Video ve Sling TV gibi medya arşivlerine ulaşmak da ışık hızındadır.

“ Şimşek hızında güvenli ve özgür internet “ sloganı ile yola çıkan bu firma, hız konusunda kendisine rakip tanımıyor. En hızlı VPN programları listemizde altıncı sırada yer alan bu uygulama ABD kaynaklı VPN sağlayıcıları arasında en iyilerden biri olarak bilinmektedir. Bukalemun protokolü olarak adlandırdığı gizli gezinme seçeneği ile de oldukça dikkat çeken bu uygulama aracılığı ile çevrim içi ortamlarda bağlandığınız siteler size özel kalacak.

AES 256 bit şifreleme yöntemini kullanan VPN servisi ile içerikleriniz kayıt altına alınmıyor. Böylece istediğiniz her dosya depolama sistemine veri ekleyebilir, başka firmaların erişim sağlamasından tedirgin olduğunuz yedeklerinizi güvenle saklayabilirsiniz.

30 gün para iadesi imkanı sunan hizmeti deneyip memnun kalmayanlara ödeme iadesi hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Uzun vadeli anlaşmalarda büyük indirimler sunan firma koşulları ihtiyacınızı karşılıyorsa, tereddüt etmemenizi öneririz.

7 – Hotspot Shield

En iyi VPN programları listemizde sondan bir önceki sırada yer alan ve dünyanın her yanına yayılmış şekilde 3000’den fazla sunucu ile hizmet veren Hotspos Shield mükemmele yakın performans sunmasına rağmen kişisel veri gizliliği konusunda birçok araştırma şirketinin değerlendirmelerinde sınıfta kalmıştır. Özellikle Amerika’da yaşayan kişilerin verilerini saklayan bu firmanın sunduğu VPN eklentileri arasında Torrent destekli bir uygulama yer almıyor. Yani, Torrent tutkunu biriyseniz bu uygulama sizin işinizi görmeyecektir.

Oldukça çok indirilen bir VPN uygulaması olmasının nedeni ise, Hotspot Shield ‘ın düşük fiyatıdır. Film izlemek yanında izlediğiniz filmleri indirmek istiyorsanız, bu uygulama ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu noktada en hızlı VPN programları arasından bir tanesini tercih etmenizi öneririz.

8 – UltraVPN ile Kolay VPN Programı

58 farklı ülkede 100 ‘ den fazla sunucu ile hizmet veren ve en iyi VPN uygulaması listesinde yer alan UltraVPN IP adresi, cihaz verileri ve etkinleştirilmiş cihaz konumu bilgilerini saklarken, erişim sağlanan çevrim içi ağların bilgisini saklamamaktadır. Tam anonim bir hizmet sunmayan bu VPN programı ile VPN güvenli mi sorusunun cevabına çok fazla güvenemeyebilirsiniz. Eğer IP adresiniz ve cihaz konumunuzun öğrenilmesinde ya da saklanmasında bir problem görmüyorsanız, bu uygulama ile hızlı iletişim sağlayabilirsiniz.

Crunchyroll, Netflix, HBO Go, Hulu, HBO Now ve ESPN gibi medya arşivlerine hızlı bir şekilde ulaşmak ve kesintisiz film keyfi yapmak istiyorsanız bu VPN programı ile çalışabilirsiz. En iyi VPN programı listemizde son sırada olan bu servis ile yalnızca 3 farklı cihazdan hizmet alabilirsiniz. Bu da yalnızca ev için kullanım imkanı sunmaktadır. Bunun yerine Zenmate VPN eklentisi ile Google Chrome üzerinden sınırsız erişim için VPN kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Ancak Ücretsiz VPN programlarının kısıtlı hizmetler sunduğunu da bilerek tercihte bulunmalısınız.

Uzaktan ve esnek çalışma uygulamasının günden güne yayılması, firmaların ekipleri ile iletişimde VPN programlarının sağladığı kesintisiz iletişim ve hızlı veri paylaşımı özelliklerini ön plana çıkarmıştır. En iyi VPN programları ve tüm platformlarla uyumlu vpn programları arasından tercih yaparak, iş yerinizdeki veya şirket ağınızdaki sunucuya erişebilir ve tıpkı masa başındaymış gibi güvenle ve hızlı şekilde işinize devam edebilirsiniz.

Daha önce VPN kullanmadıysanız, firmalardan talep ederek 1 ay ücretsiz VPN hizmetleri alabilir ya da anlaşma sağladığınız VPN sağlayıcısı ile en iyi ücretsiz eklentileri deneyebilirsiniz. Siz de en iyi VPN programları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, firma ve ürün sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bonus : VPN Nedir ? VPN Nasıl Çalışır?

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!