featured

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taze anne ve babalar, bu haber tam size göre! Ne kadar heyecanlı olduğunuzun farkındayız! Ailenize katılan yeni üyeniz için her şeyin en iyisini ve en sağlıklısını yapmak istiyorsunuz. Pamuktan ağız mendili, göz yakmayan yenidoğan şampuanı, özel hazırlanmış yumuşacık lifler, yıkanmış ütülenmiş onlarca zıbın ve tulum. Yenidoğan bebek alışverişi için ne kadar para harcadınız? Uygun fiyatlı bebek market mi araştırdınız? Yoksa girdiğiniz her bebek mağazası sizin için yeni bir dünya mı oldu?

Özellikle yenidoğan dönemi bebekleri kıyafetlerini eskitemeden çok çabuk büyürler. Ailelerin çok özenerek yaptığı alışveriş, bu dönemde hemen kenara kaldırılan malzemelerle doludur. Eldivenler, ağız mendilleri, tulumlar ve dahası. Biz de sizler için en ucuz bebek market zincirleri hangileri, en uygun yenidoğan alışverişi nereden yapılır, uygun fiyatlı çocuk kıyafetleri nereden alınır, sorularına cevap aradık. İşte, detaylar!

En Ucuz Bebek Market Listesi

Türkiye’de son dönemde hem mağazıcık hem de online satış noktasında bebek market zincirleri kurulmuştur. Bu da rekabetin artmasını dolayısı ile fiyatların önceki dönemlerden daha aşağıda olmasını sağlamıştır. Peki, en uygun bebek market zinciri hangileri? Hangi bebek mağazaları güvenilir? İşte, en ucuz bebek market listesi!

1 – Minicity

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Türkiye’nin en ucuz bebek market listesinin zirvesinde Minicity yer alıyor. Türkiye’nin her yerine güvenilir bir şekilde kargo yapması ile bilinen en uygun bebek malzemeleri içeren önemli bir bebek mağazası zinciridir. Minicity, hem mağazası bulunan hem de online alışverişe imkan sunan bebek ürünleri mağazaları arasındadır.

En ucuz bebek giyim malzemeleri satan firma ayrıca çocuk giyim ürünleri de satıyor. 0 – 14 yaş arası ihtiyaç duyacağınız tüm bebek giyim, anne bebek bakım ve çocuk ürünlerinin yanı sıra en ucuz bebek arabası ve en ucuz bebek beşiği arayışınız varsa, firmanın mağazalarını gezmenizi öneririz.

2 – Bebegen

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market listesinin ikinci sırasında Bebegen bulunuyor. Bebegen, her bütçeye uygun bebek alışverişi yapabileceğiniz bebek ve çocuk giyim mağazalarından. İnternetten online alışverişte tercih edilebilecek Bebegen, en önemli alışveriş sitelerinin başında geliyor. Eğer uygun fiyatlı ve çok renkli bir alışveriş yapacaksanız. Sipariş vermeden önce Bebegen’i ziyaret etmedenizi önemle tavsiye ederiz.

3 – Civil

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Türkiyenin en uygun bebek market zinciri listesinin 3. sırasında Civil yer alıyor. Hem mağaza hem onlie alışveriş imkanı sunan Civil bebek ve çocuk mağazası hem hesaplı hem kaliteli. Özellikle dönem dönem yaptığı indirimleri takip ederseniz, çocuğunuz 14 yaşına gelene kadar hesaplı alışveriş yapabilirsiniz.

4 – Cimcimebebe

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Cimcimebebe, en ucuz bebek market listesinin dördüncü sırasında yer alıyor. 0 – 4 yaş arası bebek ve çocuk giyim ve bakım malzemeleri satışı bulunan firmanın sitesinde her bütçeye uygun ürün bulunuyor.

Yalnızca online alışveriş imkanı sunan firmadan alışveriş yaparken, mağazasının olmaması eksi bir özellik olarak görülmektedir. Çünkü birçok anne ve baba mağazada deneyip, mağazanın indirim dönemlerinde online alışveriş üzerinden alışveriş yapmaktadır. Bu noktada cimcimebebe diğer firmalara nazaran geride kalmaktadır.

5 – E-Bebek

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

E-bebek yine hem mağaza hem online alışveriş imkanı sunan bir bebek ve çocuk mağazasıdır. En uygun bebek market listemizin beşinci sırasında olan e-bebek de dönem dönem inanması zor indirimler yapıyor. Kampanya ve duyuruları sıkı bir şekilde takip ederseniz, karlı olursunuz.

6 – Joker Bebe

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Joker Bebe, Türkiye’deki en ucuz bebek mağazaları arasında altıncı sırada yer alıyor. Giyim, oyuncak, mobilya ve bebek bakım ürünlerinin yanı sıra bebek arabası, oyun halısı, oto koltuğu gibi büyük ihtiyaçları da içerisinde barındırıyor. Hem de çok ucuz. Dönem dönem indirimler yapan firmanın çok sayıda mağaza şubesi de bulunuyor.

7 – BabyMall

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market listemizin sondan bir önceki sırasında BabyMall bebek ürünleri alışveriş sitesi yer alıyor. Hem mağaza hem online alışveriş seçenekleri olan firmanın sitesini takipte kalmanız, dönemlik ve hızlı tükenen indirimli ürünleri yakalamanızı sağlayacak.

8 – Mtcbaby

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Mtcbaby, en ucuz bebek market listesinin yalnızca online alışveriş imkanı sunan firmalarından sonuncusu. Listemizin son sırasında yer alan bebek mağazasında rengarenk çok uygun ürünler bulunuyor. Sitede bebek bakım ürünleri arasında yalnızca kanguru bulunuyor. Bebek arabası ya da beşik arıyorsanız Mtcbaby doğru adres değil.

9 – En Ucuz Bebek Market

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market isimli bu internet alışveriş sitesi uzun zamandır müşterilerine güvenli bir hizmet sunmakta. Sanal mağazanın aynı isimde bir de instagram hesabı var ve oldukça rağbet görüyor. Bu mağazada yenidoğan kıyafetleri, hastane çıkışı, patik, hırka vb. binlerce ürünü çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Eğer en ucuz bebek market arayışındaysanız, bu internet sitesine mutlaka göz atın! Alışveriş yapmak isterseniz mağazanın internet adresi:https://www.enucuzbebekmarket.com/

10 – Babycapa

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Babycapaen ucuz bebek market listesine giren bir sanal mağaza. Bu sanal mağazanın instagram hesabı da mevcut. Siparişleri ister internet adreslerinden isterseniz de instagram üzerinden vermeniz mümkün. Babycapa zaman zaman büyük indirimler yapan, bebeğe dair aradığınız tüm kıyafetlerini bulabileceğiniz bir internet sitesi. Eğer ucuz kaliteli bebek kıyafetleri arayışı içindeyseniz bu sayfayı da takip etmenizi öneririz. Alışveriş yapıp geniş ürün yelpazesini görmek isterseniz; https://babycapa.com/ adresine girebilir, bebek alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

11 – Patibebe

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market arayışına girdiğinizde bunun çok da kolay olmadığını biliyoruz. Her ebeveyn gibi siz de bebeğinize en güzel, en tarz ve en kaliteli kıyafetleri giydirmek istiyorsunuz. İşte patibebe size tüm bu aradıklarınızı bir arada sunuyor. Eğer bebeğim tarz olsun, farklı kıyafetler giysin ama fiyatları da uygun olsun diyorsanız, https://patibebe.com/ adresini ziyaret edebilir, ya da instagram adreslerini ziyaret edip sipariş verebilirsiniz. Ucuz bebek kıyafetleri arıyor iseniz, bu mağaza tam da size göre!

12 –  Tutumlu Anne Mobil Uygulama

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Mobil uygulamalar ve mobil mağazalar artık hayatımızın her yerinde. Bebek eşyaları için de artık bir çok uygulama mevcut. İşte onlardan biri de tutumlu anne isimli uygulama. En ucuz bebek market listesini hazırlarken mobil uygulamaları da unutmayın.

Tutumlu anne uygulamasında genellikle ikinci el eşyalar satılırken, hiç kullanılmamış eşyalar bulmanız da mümkün. Üstelik ürün yelpazesi de oldukça geniş. Bebek arabasından montessori bebek yatağına, kitaplıktan ayakkabıya, kıyafetten bebek aksesuarı çeşitlerine kadar her şeyi tutumlu annede bulmak mümkün!

Bu uygulamada dilerseniz siz de bebeğinizin eşyalarını satabilir, oradan kazandığınız para ile bebeğine başka eşyalar alabilirsiniz. Tutumlu anne, anneleri de unutmayarak annelere hitap eden ürünlerin satışına da izin veriyor. Bu uygulamayı indirmek için Google Play Store ya da AppStore giriş yapıp arama kısmına tutumlu anne yazmanız yeterli olacaktır.

13 – BebeCruz Mobil Uygulama

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market listesine eklenip alışveriş yapılabilecek uygulamalardan bir tanesi de bebecruz. Bu uygulamada dilerseniz ucuz bebek kıyafetleri alabilir, satabilirsiniz. Uygulamada bebeğe ve çocuğa dair binlerce ürün var. Kategori kısmına istediğiniz ürünü yazabilir, filtreleme kısmından fiyat, model, renk vs. filtreleyebilirsiniz. Google Play ya AppStore kullanarak indirebileceğiniz bu uygulamadan alışveriş yapmak için üye olmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz çocuğunuzun küçülen eşyalarını bu uygulamadan satabilir, yenilerine yer açabilirsiniz.

14 – Dolap Mobil Uygulama

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market alışverişi yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan biri de dolap uygulaması. Bu uygulamayı da indirmek için Google Play ya da AppStore’a giriş yaparak arama kısmına dolap yazmanız yeterli olacaktır.

Dolap uygulaması, hem yetişkinlere hem de çocuk ve bebeklere hitap eden bir uygulama. Oyuncak, ucuz bebek kıyafeti, ikinci el bebek kıyafeti ya da sıfır ürünleri bu uygulamada rahatça bulabilir, satın alabilir, dilerseniz satış da yapabilirsiniz. Uygulama bazı günlerde indirim de yapıyor. İndirim zamanlarını takip ederseniz, fiyatı zaten uygun olan bebek eşyalarını çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

15- Welcome Baby

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market arayışında olanların tercih ettiği bir diğer alışveriş platformu Welcome baby olacaktır. İstanbul, Afyon ve Muğla’da mağazaları bulunan marka, online alışveriş yöntemiyle ürünlerini 81 ile ulaştırabilmektedir. Kaliteli ve güvenilir bir platform olan marka sık sık indirimler yaparak, bu kaliteli ürünlerini hemen herkesle buluşturabilmeyi hedefliyor. Dilerseniz web sitesi üzerinden markanın tüm ürünlerini inceleyebilirsiniz.

16- Bücürük Bebe Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Ucuz bebek kıyafetleri sitesi içeriklerinden biri olan Bücürük markasında da aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Hem Instagram hem de web sitesi üzerinden satış yapan marka bebek ve çocuk kategorisinde geniş ürün yelpazesine sahiptir. En ucuz bebek market adreslerinden biri olan Bücürük bebe sayesinde, çocuklarınızı cıvıl cıvıl giydirerek, kaliteli ve uygun alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

17- Soobe

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market seçeneklerinden biri ola Soobe uzun yıllardır modaya yön veren markalardan biri konumundadır. Çocukların rengarenk dünyasını kalite ve güvenilirlikle buluşturan markanın, Türkiye’nin pek çok yerinde mağazası bulunuyor.

Bunun yanı sıra marka web sitesi üzerinden de alışveriş yapılabilmesi için tasarlanmıştır. Güvenle tercih edebileceğiniz bu marka sayesinde, çok uygun fiyata giyimden oyuncağa hemen her kategori ürününü satın alabilirsiniz.

18- Koza Bebek

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

En ucuz bebek market kategorisinde sektörün önde gelen isimlerinden biri kuşkusuz Koza bebek olacaktır. Bebeğin ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri bulabileceğiniz markada geniş ürün seçeneği yer almaktadır.

Uzun yıllardır hizmet veren marka online alışveriş imkanı sunabilmektedir. Bunun yanı sıra Türkiye’nin pek çok yerinde markanın geniş çaplı mağazaları mevcuttur. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek ürünleri satın almak isterseniz bu marka sizin için doğru bir seçim olabilir.

19- Panço

Türkiyenin En Ucuz Bebek Market Zincirleri!

Yıllardır var olan ve bebek ürünleri ile adından sıkça söz ettiren Panço, sayısız mağazası sayesinde kaliteli ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor. Hemen her ile bulacağınız marka her yaştan çocuğa hitap ederken, ebeveynler çocukları için en uygun ürün seçimini yapabilecektir. Son yıllarda online alışverişe de yön veren markanın web sitesi üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!