featured

Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Üç Kuruş Dizisi Konusu Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç kuruş dizisi, son günlerin en merak edilen diziler arasında yer alıyor. Geri sayım başlayan dizide, farklı bir konu içeriğinin bulunması izleyiciyi ekrana kitleyecek gibi görünüyor. Dizinin dikkat çeken bir diğer yönü ise son günlerin başarılı oyuncularından oluşan kemik bir kadroya sahip olması… Peki, üç kuruş dizisi ne zaman başlayacak? İşte yanıtlar…

Üç Kuruş Dizisi Konusu Nedir? Üç Kuruş Dizisi Konusu Alıntı mı?

Üç kuruş dizisi konusu, diğer dizilerden farklı olması nedeniyle epey dikkat çekiyor. Damla Serim ve Murat Uyurkulak imzalı olan bu Sinan Öztürk yönetmenliğinde çekilen bu dizi bir Roman mahallesini konu ediniyor. Kendine has karakteri ve sert kuralları bulunan bu mahallede, mafya lideri Kartal ile organize büronun kural tanımaz komiseri Efe’nin maceralarına yer verilecek. Bu ikili birbiri ile sürekli olarak didişmesi ile adeta nam salacak. Üç kuruş dizisi herhangi bir diziden alıntı değil. Dizinin orijinal bir hikaye olduğu ve farklı konusu ile diğer dizilerle benzerlik göstermediği bilinmektedir.

Üç kuruş dizisi konusu itibariyle aşk, intikam, gerilim, hüzün gibi pek çok tema işlenecek. Dizinin en önemli yeri ise bir cinayet olayının gün yüzüne çıkarılması için yapılan kapsamlı bir araştırma sonucu katilin isminin öğrenilmesi ile başlayacak. Üç kuruş dizisi eğlenceli ve keyifli bir dizi olması nedeniyle kah güldürecek, kah ağlatacak!

1- Üç Kuruş Dizisi Nerede Çekiliyor?

Üç kuruş dizisi nerede çekiliyor? Üç kuruş dizisi İstanbul’un tarihi mahallelerinden birinde çekilmektedir. Dizinin çekildiği mahallenin Roman mahallesi görünümü sunabilmesi için ise, uzun süreli restorasyon çalışmaları yapıldı.

2- Üç Kuruş Dizisi Oyuncuları Kimler?

Bu dizi özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çekmiş, yalnızca bu yönüyle dahi birçok kişinin ilgisini kazanmıştır. Üç kuruş dizisi oyuncuları arasında ilki Kartal karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’dur. Efe karakterine için ise öncesinde birçok ünlü isim ile görüşülmüştü. Bu isimler Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli gibi önemli aktörlerdi.

Ancak genel olarak bu kişilerle anlaşmaya varılamamış ve sonrasında Ekin Koç ile imzalar atılmıştır. Ekin Koç kimdir tıklayınız. İki başrol oyuncu Üç kuruş dizisi oyuncuları ise şu şekildedir;

Diren Polatoğlu,Nesrin Cavadzade,Aslıhan Alabora,Nursel Köse,Civan Canova,Burak Altay,Mustafa Kırantepe,Uğur Yıldıran,Aytaç Uşun,Cenk Kangöz,Umutcan Ütebay,Damla Makar,Melisa Yıldırımer,Süreyya Kilimci,Alişan Uğur,Muttalip Müjdeci,

3- Üç Kuruş Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak? Üç Kuruş Dizisi 1. Bölüm

Üç kuruş dizisinin normal şartlarda 25.10.2021 tarihi itibariyle yayınlanması bekleniyordu. Ancak alınan bir haftalık erteleme ile Üç kuruş dizisi yayın hayatına resmen 02.11.2021 itibariyle başlayacak. Üç Kuruş dizisi Show TV kanalına ait bir dizi olarak öne çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=j2YQrZFMd3g

Her pazartesi günü yayınlanacak bu dizinin, Pazartesi gününün rekortmeni Yasak Elma’yı geride bırakmasına kesin gözle bakılıyor. Üç kuruş dizisi 1. Bölüm izle için izleyiciler 02.11.2021’de saat 20:00’da ekran başında bekliyor olacak.

4- Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Üç kuruş dizisi yukarıda belirttiğimiz gibi 02.11.2021 itibariyle başlayacak. Şimdilik bir sezon olarak planlanan bu dizinin reytinglere göre birden fazla olması da planlanıyor. Ancak dizinin kaç bölü ya da kaç sezon devam edeceği henüz kesinlik kazanmadı.

5- Üç Kuruş Dizisi Fragman Paylaşıldı mı?

Üç kuruş dizisi fragman paylaşıldı mı? Üç kuruş dizisi fragmanı 2 farklı şekilde paylaşıldı. Paylaşılan bu fragman birçok kişi için tatmin edici oldu ve milyonlarca kişi dizinin ilk bölümü için büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!