featured

Uğur Aslan Kimdir | Yargı Dizi Eren Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğur Aslan kimdir? Yargı dizisinin Eren komiseri olarak karşımıza çıkan Uğur Aslan’ın başarılı ve eğlenceli oyunculuğu adeta viral oldu. Pazar günlerinin reyting rekortmenlerinden biri olan Yargı, henüz birkaç bölümdür ekranlarda yer buluyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise adeta bir ünlüler geçidi! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu dizinin Eren komiseri karakterine ise Uğur Aslan hayat veriyor. Peki, yıllardır önemli dizi projelerinden tanıdığımız Uğur Aslan kimdir? Uğur Aslan kaç yaşında?

Yargı Uğur Aslan Kimdir? Uğur Aslan Nerede Doğdu?

Yargı dizisinin Eren komiseri olan Aslan, Hatay Kumlu ilçesi doğumludur. 9 Şubat 1972 yılında dünyaya gelen oyuncunun yaş bilgisi ise 49’dur. Hayat dolu karakterini ekranlar önünde başarı ile yansıtan oyuncunun yaşından oldukça genç ve dinamik göründüğünü söyleyebilmekte mümkün olacaktır.

1- Uğur Aslan Nereli? Uğur Aslan Aslen Nereli?

Uğur Aslan nereli? Doğma büyüme Hataylı olan oyuncunun annesi ve babası da Hataylıdır. Oyuncunun Arap kökenli olduğuna dair söylentiler bulunsa da bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığı bilinmektedir.

2- Uğur Aslan Ailesi Kim? Uğur Aslan Annesi ve Babası Kimdir?

Uğur Aslan ailesi kimdir, ne yazık ki herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun ailesinin yalnızca Hatay’da yaşamını sürdürdüğü ve ekranlar önünde yer almadığı bilinmektedir.

3- Uğur Aslan Şimdi Ne Yapıyor? Uğur Aslan Asıl Mesleği Nedir?

Uğur Aslan şimdi ne yapıyor? Sevilen oyuncu hayatını ve kariyerini tamamen oyunculuk üzerine kurgulamıştır. İlk, orta ve lise eğitimini Hatay’da tamamlayan oyuncu üniversite hayatı için Ankara’ya gelmiştir.

Burada Ankara Üniversitesi, Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra pek çok tiyatro oyununda yer alan Uğur Aslan, şimdilerde ise dizi sektörünün aranılan isimlerinden biri haline gelmiştir.

4- Uğur Aslan Oynadığı Diziler Nelerdir?

Uğur Aslan üniversiteden mezun olduktan hemen sonra tiyatro oyunlarında yer alarak, başarılı işlere imza atmıştır. Oyuncu Uğur Aslan’ın rol aldığı tiyatro oyunları ise şu şekildedir;

Bekleyenler,Antigone,Macbeth,Hamlet,Kısasa Kısas,Bir Şehnaz Oyun,Şahları da Vururlar,Azizname,Muhbir,Gözlerimi Yaparım Vazifemi Yaparım,Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı,Keşanlı Ali Destanı,

Uğur Aslan tiyatro oyunları sonrasında farklı dizi içeriklerinde de yer alarak, kariyerini bu yönde şekillendirme kararı almıştır. Oyuncunun ilk dizi projesi ise Kale İçi dizisidir. Oyuncu Ofis İşi adlı projesi sonrasında, kariyerinde büyük yükseliş yaşadığı Gümüş dizisine transfer olmuştur.

Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolleri paylaştığı bu dizide oyuncu Uğur Aslan, Orhan karakterine hayat vermiştir. Bu proje sonrasında Derdest ve Aile Reisi dizilerinde yer alan oyuncu 2010 yılında bir diğer sevilen proje Yer Gök Aşk dizisinde oynamıştır.

YouTube video

Bu dizide Cüneyt karakterini canlandıran Aslan kötü bir karakter olmasına rağmen, başarılı oyunculuğu ile izleyiciler üzerinde hayranlık uyandırmayı başarmıştır. 2014-2015 sezonları arasında Karadayı dizisinde yer alan Aslan, bu dizi sayesinde kariyerinde zirveyi görmüştür.

A)Uğur Aslan Kara Sevda Dizisinde Yer Aldı mı?

2017 yılında Kara Sevda dizisinde yer alan oyuncu, bu projede Zehir karakterini oynamıştı. Kemal’in adamı olarak çalışan zehir, zaman içerisinde Kemal’in en çok güvendiği arkadaşlarından biri haline gelmişti. Dizide Zehra ile yaşadığı çalkantılı aşk ise, izleyicinin epey ilgisini çekmişti.

B) Uğur Aslan Çukur Dizisinde Hangi Karakteri Canlandırdı?

Uğur Aslan Kara Sevda dizisinden sonra Siyah Beyaz Aşk ve Kuruluş Osman gibi iki değerli projede yer aldıktan sonra sektöre kısa bir süre ara vermiştir. Daha sonrasında 2020 yılında Çukur oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Gazeteci Emir karakterini canlandıran başarılı oyuncu, dizi boyunca Erdenet ailesinin yaptığı kirli işleri açığa çıkarmaya çalışmıştır. Dizide yalnızca 3 bölüm yer alan oyuncu daha sonrasında bu diziden öldürülerek ayrılmıştır.

C) Yargı Oyuncuları | Yargı Eren Komiser Kimdir?

2021 yılında Ay-Yapım imzalı Yargı dizisinde rol almaya başlayan oyuncu Uğur Aslan, kısa zamanda izleyici kitlesinden büyük beğeni topladı. Oyuncu bu dizide Emniyet Amiri Metin Kaya’nın sağ kolunu canlandırmaktadır. Aynı zamanda Ilgaz ile yakın bir arkadaşlığı bulunan Eren komiser Ceylin ve Ilgaz ile iş birliğine vararak, cinayeti aydınlatmayı başarmıştır.

Dizi boyunca eğlenceli söylemleri ile gülmekten kırıp geçiren Eren komiser Ceylin, Ilgaz ve Pars gibi karakterlerden sonra en çok beğenilen karakter olmayı başarmıştır. Şimdilerde dizide bir kızı olduğunu öğrenen Eren komiserin nasıl bir baba olacağı ise oldukça merak ediliyor. Dizinin başrol karakteri Ilgaz’a hayat veren Kaan Urgancıoğlu kimdir, bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz. 

5- Uğur Aslan Evli mi? Uğur Aslan Çocuğu Var mı?

Peki, Uğur Aslan evli mi? Uğur Aslan 1999 yılında Sema Ergenekon ile hayatını birleştirmiştir. 22 yıldır mutlu bir birliktelikleri bulunan çiftin bu evlilikten üç çocuğu bulunmaktadır.

Tanındık bir sima olan Sema Ergenekon’un asıl mesleği ise senaryo yazarlığıdır. Gümüş, Karadayı, Sıla, Gülperi ve Melekler Korusun gibi dizilerin senaryo yazarlığını yapan ünlü kişilik, şimdilerde de Yargı’nın senaryo yazarlığını yapmaktadır. Başarılı yazar 41.si yapılan Altın Kelebek Ödüllerinde, En İyi Senarist ödülünü almaya hak kazanmıştır.

6- Uğur Aslan İnstagram Hesabı Nedir?

Uğur Aslan İnstagram üzerinde paylaşımlar yaparak hayranları ile sık sık etkileşime geçmektedir. Oyuncunun İnstagram hesabı @uguraslanofficial şeklindedir. Sevilen oyuncunun hesabı üzerinde 369 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!