featured

Vikings 6.Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vikings 6.sezon ne zaman çıkacak sorusu tüm diziseverlerin aklında olmaya devam ediyor. 2020 yılında birçok ünlü dizi yeni sezonlarını yayınladı. Bu sebeple Vikings’ten de beklenti arttı.

Vikings; savaş sahneleri, konusu, tarihi ve oyuncuları açısından oldukça beğenilen bir dizi. Bu dizi Netflix platformunda 5 sezon 69 bölüm olarak yayınlandı. Bu sezonlar oldukça beğenilerek takip edildi. Vikings dizisinin final sezonunun da 20 bölüm olacağı tahmin ediliyor.

Dizinin 5. sezonu 2017-2019 yıllarında yayınladı. Yani en son Vikings bölümünün yayınlanmasının ardından oldukça uzun bir süre geçti. Bu sezona kadar Ragnar Lothbrok ‘un maceralarını konu edinen Vikings dizisi, 6. sezonda Ragnar’ın soyundan gelen kişilerin maceralarını konu edinecek. Peki Vikings 6. sezon ne zaman çıkacak?

Vikingler Yeni Sezon

Vikings dizisi , 2013 yılında Amerika’da yayın yapan History kanalında gösterime başladı. Bu yıldan itibaren toplam 5 sezon yayınlandı. Filmin konusu ise denizaşırı yolculuk yapmayı öğrenen Ragnar Lothbrok’un maceraları. Ragnar, Vikinglere okyanus üzerinden yolculuk yapmayı öğretir ve bundan sonra maceralar ardı ardına yaşanır. Vikingler, akın olarak nitelendirdikleri yağmaları Avrupa ülkelerinin yanı sıra farklı ülkelerde yapmaya başlarlar. Dizi de bu maceraları konu edinir.

YouTube video

Yönetmenliğini ve yazarlığını Michael Hirst’in yaptığı Vikings, 2019 yılında 5. sezon içerisinde olan son bölümleri yayınlayarak 5. sezonu bitirdi. Bu sezonda birçok macera yaşandı. 5. sezonda dizinin artık bir sona bağlanacağı izleyiciye hissettirildi. Film çoğu kanalın yanında Netflix’te de yayınlanmakta. Bunun yanında dizinin hayranları Vikings 6. sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabını yakın zamanda aldı.

Açıklamalara göre Vikingler yeni sezon yani 6.sezon, 4  Aralık 2019 tarihinde yayınlanacaktı. İlk olarak History kanalında sonra ise Amazon.com’da yayınlanacağı belirtilen dizinin ne zaman Netflix’e geleceği hakkında pek bir bilgi bulunmuyordu. Ancak son açıklamalara göre bu tarih 2020’ye saktı. Bu sezonda final yapılacağı belirtilen dizi, toplam 89 bölümle sona kavuşacak. Yani son sezon 20 bölüm olacak.

Netflix, Vikings dizisi final sezonundan sonra harekete geçecek. Vikings: Valhalla adında, ilk diziden 100 yıl sonrasını anlatan bir dizi daha çekilecek. Bu dizide Ragnar Lothbrok gibi gerçekte yaşamış olan birçok Viking canlandırılacak. Yapımcılığını yine Michael Hist’in üstleneceği dizi 2020’nin sonlarına doğru Netflix’te yayınlanacak.

Vikings 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak ?

Vikings, 6.sezonda seyircileri birçok farklı macera bekliyor. Dizi ekibinin açıklamasına göre seyirciler oldukça şaşıracak. Bu sezonda Vikingler tüccarlık gibi Viking soyunun yapmadığı işlerle uğraşacak. İpek Yolu’na giden Vikinglerin Ruslarla ilişkilerde bulunacağı şeklinde ön bilgilendirme verildi.

Bjorn ve Ivar arasındaki iktidar mücadelesi oldukça alevlenecek. Yani önceki sezonlarda benzeri olmayan konular ve maceralar seyircileri bekliyor diyebiliriz. Vikings 6.sezon ne zaman çıkacak sorusundan sonra en çok merak edilen sorulardan olan 6.sezonun konusuna böyle bir cevap verilebilir.

Vikings 6.Sezonda Final mi Verecek ? 

YouTube video

Vikings yönetmeni Michael Hist, Ragnar’ın maceralarını yayınlanan 89 bölümde anlatabildiğini söylüyor. Bu sebeple diziye artık nokta koymanın vakti geldiğini belirtiyor. Dizinin yayınlanan son sezonu olan 6.sezondan sonra yeni bölümü çekilmeyecek. Yeni çekilecek dizi olan Vikings: Valhalla ile kaldığı yerden devam edileceği planlanıyor. Vikngs dizi sevenlerinin maceraları kaldı yerden Vikings: Valhalla ile sürecek.

YouTube video

Vikings efsanesi önümüzdeki sezonla kısa süreliğine son bulacak. Ancak meraklanmayın Netflix sayesinde bu macera devam edecek. Vikings 6.sezon ne zaman çıkacak sorusunun yanında birçok merak edilen soruyu cevapladık. Özetleyecek olursak Vikings dizisi bu yıl içinde seyircilerle buluşacak. Filmin devamı niteliğinde olan Vikings: Valhalla adlı dizinin de bu yıl sonu veya gelecek yıl başında çıkacağı planlanıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!