featured

Volta VSM Elektrikli Bisiklet Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli bisiklet modelleri için seçenekler giderek artış gösteriyor. Bu alanda beklentilerin çok daha üzerinde modelin tanıtıldığını ve motosiklet modellerinde bir dönüşüm olduğunu görüyoruz. Zaman zaman elektrikli bisiklet modelleri için kampanyalar da gündeme geliyor. Son olarak Volta VSM Elektrikli Bisiklet modeli için bir kampanya ortaya çıktı.
Volta VSM Elektrikli Bisiklet Kullanım Kılavuzunu İndirmek İçin Tıklayınız

Volta VSM Elektrikli Bisiklet İçin Ehliyet Gerekir mi Yaş Sınırı Var mı ?

Volta VSM Elektrikli bisikletler İçin A1 sınıfı ehliyeti zorunlufur

Volta VSM Elektrikli Bisiklet A1 Motosiklet Ehliyeti Gerekli

A1 sınıfı sürücü belgesi silindir hacmi 125 santimetreküpü, gücü 11 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir.
16 Yaşını bitirenler A1 motosiklet ehliyet sınıfı için başvurabilirler.

2019 yılı için 2003 yılı doğumlu gün ve ayı dolduranlar
2020 yılı için 2004 yılı doğumlu gün ve ayı dolduranlar
2021 yılı için 2005 yılı doğumlu gün ve ayı dolduranlar

Daha önce birçok kez akıllı telefon ve uygun fiyatlı teknolojik ürünler için satış yapan market zinciri BİM, bu kez Volta VSM Elektrikli Bisiklet modelini satışa çıkaracak. Piyasaya göre biraz daha uygun fiyatla satışa çıkacak olan bisikletin özelliklerine bakalım.

Volta VSM Elektrikli Bisiklet Tasarımı Nasıl?

Oldukça modern bir tasarıma sahip olan dönem elektrikli scooter modellerini yansıtıyor. Ön kısımda Angel Eye farlarının dikkat çektiğini görüyoruz. Tek büyük bir farın hemen altında kapaklı bir sepet kullanımı yapılmış durumda.
Yine ön kısımda LED göstergenin bulunduğu bisiklet, ekstra dayanıklı sentetik bir sele kullanıyor ve deri selenin rakiplerine göre çok daha geniş olduğunu görüyoruz.

Genel tasarımda kullanılan bu detayların dışında jantlar kısmında da alüminyum alaşım jantlar kullanıldığını görmek mümkün oluyor. Bu da genel görünümün çok daha kaliteli olmasını sağlamakta.
Tasarım kısmında son dikkat çeken detayımız ise arka kısımda yer alan çanta taşıma bölümü. Çanta taşıma bölümü olarak gösterebileceğimiz özel bölüm, yük taşıma kapasitesinin artış göstermesini sağlamakta.

Volta VSM Elektrikli Bisiklet Teknik Detayları Neler?

Tasarım kısmında oldukça dikkat çeken özelliklere sahip olan Volta VSM Elektrikli Bisiklet, teknik özellikler kısmında da başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Seride ilk dikkat çeken kısım LED gösterge.
Ön kısımda yer alan LED gösterge, hem 4 kademeli olarak pil durumu hakkında bilgi veriyor hem de farların durumu hakkında bilgiler veriyor. Gündüz farlarının yanıp yanmadığı ya da farların durumunun ne olduğunu buradan kontrol edebiliyorsunuz.

Modelin illaki elektrikli olarak kullanılmasının söz konusu olmadığını da ekleyelim. Motorda bulunan piller 50 krş gibi bir elektrikle doluyor.
55 km menzili olan elektrikli bataryanın, sürüşe göre durumunun değişiklik gösterebileceğini de ekleyelim. Pili tam olarak şarj etmeniz için ise 6 ya da 8 saatlik bir süreye ihtiyacınız var.
220 Watt güce sahip olan elektrikli motorun maksimum hızının ise 25 km olduğunu ekleyelim. Bunun dışında hız limiti uygulaması olduğunu da eklemek gerekiyor. Hız limiti aktif olduğu zaman maksimum olarak yapabileceğiniz hızın ise 12 km olacağını ekleyelim.

Fiyatı Nasıl?

Son olarak fiyat kısmından ve taşıma kapasitesi kısmından söz etmek gerekiyor. Volta VSM Elektrikli Bisiklet 100 kg taşıma kapasitesine sahip.
Bunun yanında fiyat ise 3.195 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatla satışa çıkacak olan motorun BİM üzerinden de satılacağını ekleyelim.

Bakınız: Instagram Hikayelerde Müzik Özelliği

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!