featured

Yağmur Sesi Dinleyerek Deliksiz Bir Uyku Çekin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Yağmur sesi insana her zaman huzur vermez mi? Eğer siz de bizim gibi düşünüyor iseniz yağmurun o muhteşem sesi tam da size göre…

Yağmur Sesi İle Rahatlayın

Her insanın bazen rahatlamaya ihtiyacı vardır. Günün stresi, yaşam koşulları derken her insan ister istemez bazen kaçış yolları arıyor. Ancak bu çoğu zaman mümkün olmuyor. Stresli yaşam koşulları insanı adeta bir girdap gibi içine çekse de yağmur sesi sizi bu stresten arındırabilir.

Uyku sorunu mu yaşıyorsunuz? Uykuya dalmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Bazı seslerin uyumaya yardımcı olduğu konusunda kanıtlar olduğunu biliyor muydunuz? Nasıl ki bazı kokular insanın kendisini iyi hissetmesine neden oluyorsa aynı şey sesler içinde geçerli. Bazı sesler öyle rahatlatıcıdır ki meditasyon esnasında dahi kullanılır. İşte, yağmur sesi de bunlardan bir tanesidir.

Şimdi gözlerinizi kapatın ve hayal etmeye başlayın. Hafif loş bir ışıkta oturuyorsunuz. İçtiğiniz sıcak çayın etkisi hala damağınızda. Hafif bir yağmur var dışarıda. Yağmur sesi tık tık cama vuruyor. Şimdiden rahatladınız öyle değil mi? Çünkü bu sesin insanı rahatlatıcı bir etkisi vardır ve bu etki kanıtlanmıştır. Eğer uyku problemi yaşıyor iseniz ya da son zamanlar da kendinizi oldukça gergin hissediyorsanız, uykuya hazırlanırken sizi rahatlatacak yağmur sesleri dinleyerek daha rahat bir uyku uyuyabilirsiniz.

Günün stresinden arınmak elbette ki herkesin hakkı. Siz de bu gün kendinize bir iyilik yapın ve sizlerle paylaştığımız videoyu dilediğiniz kadar dinleyin. Yağmurun sesini sadece uykuya dalak için değil kitap okurken, çay içerken ya da rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz her an dinleyebilirsiniz. Bu tür sesler insanın hayal dünyasının da gelişmesine katkıda bulunur.

Yağmurun sesini dinlemek için belli bir süre yoktur. Yoğun bir iş gününden sonra evinize giderken, soğuk bir havada kahve içerken ya da kendinizi yorgun, gergin hissettiğiniz her an. Bu gün kendinize bir iyilik yapın ve tüm günlük düşüncelerinizden sıyrılıp yağmurun o muhteşem sesini dinleyerek huzur bulun, rahat rahat uyuyun…    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!