featured

Yaprak Dökümü Dizisi Gerçek Oldu! | Genç Kadının Eski Sevgilisinin, Kardeşi ile Birlikte Olduğu Ortaya Çıktı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaprak dökümü dizisi Wiskonsin vilayetinde gerçek oldu. TikTok üzerinden video çeken ve paylaşan Kylie isimli genç kız, bu platformda sevgilisinin kendisini kardeşiyle aldattığını açıkladı.

Kadın herkesin sevgilisinden ayrılma dönemi oldukça zordur. Ancak Kylie bu durumun belki de en ağırını yaşamış. Çünkü ayrıldığı erkek arkadaşı, kardeşi ile birlikte olmaya başlamış.

Videosu 2 Gün İçerisinde 600 Binden Fazla Kişi Tarafından İzlendi

TikTok üzerinden bu durumu açıklayan Kylie’nin videosu 2 gün içerisinde tam 600 binden fazla kişi tarafından izlendi. Kylie videosunda her erkek arkadaşından, onu bir daha görmeyeceğimi düşünerek ayrılırım diye belirtiyor. Ancak bu ayrılıkta durum böyle olmamış ve Kylie’nin eski sevgilisi kardeşi ile sevgili olmuş.

Kadın bu durumu komik bulduğunu ve artık canının yanmadığını belirtse de, izleyenler adeta şok içerisinde kaldı. Ve yayını izleyen hemen herkes böyle bir durumda kardeşlerini affetmelerinin de mümkün olamayacağını savunuyordu. Ancak Kylie bu durumu hiç umursamamış ve kardeşi ile eski sevgilisinin ilişkisini kabul etmiş. Şimdilerde sık sık karşı karşıya geldiği eski sevgilisine karşı hiçbir duygu hissetmiyormuş.

Üstelik kardeşi ve eski sevgilisi, çok yakın zamanda evlilik düşünüyormuş. Bu durumun kendisini olumsuz etkilemeyeceğini düşünen Kylie, ona karşı duygularının olmadığını ve bu nedenle kardeşiyle evlenmelerine tepki vermeyeceğini belirtiyor. İzleyenleri hayrete düşüren bu video ülkemizden izleyenlere de yok artık dedirtti. Öyle ki, izleyicilerin tamamı Yaprak Dökümü gerçek oldu yorumlarında bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!