featured

Yaramaz Kedi Sahibinin Hamile Kalmasına Neden Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kedisi yüzünden hamile kalan kadının hikayesi duyanları büyük bir şaşkınlığa uğratıyor. Olayı ise kadının koca Reddit isimli sosyal medya hesabında duyurdu.

Sosyal medya platformu olan Reddit ilginç bir olayla gündeme geldi. Bir kullanıcı kedisinin yüzünden eşinin hamile kaldığını anlattı. Olaya göre evlerinde besledikleri kedi prezervatifleri dişlemiş ve kadın kazara hamile kalmış.

Dünya, her geçen gün yeni bir enteresan olayla bizleri şaşırtmayı başarıyor. Bu seferki olay akıllara durgunluk verecek düzeyde. Playtonic1 isimli bir kullanıcı kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden başlarına gelen bir olayı anlattı.

Olayın ana karakteri evlerinde besledikleri yaramaz bir kedi. Bu kedi çekmecede bulduğu prezervatiflerle oynarken onları dişlemiş ve delikler oluşmasına neden olmuş. Bunun farkında olmayan çift daha sonra beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. Talihsiz kadın hiç beklemediği anda hamile kaldığını öğrendi.

Şeytani Zekaya Sahip Bir Kedi

Olayı anlatan kullanıcı kedileri hakkında şunları söyledi;

“ Kedimizin şeytani bir zekası var. Gerçekten, o küçük şeytan bir yaşındaki çocuğumuzdan çok daha zeki. Her şeyin içine dahil olur, her yere gider. Hiçbir kapı, çekmece veya dolap onu durduramaz. İstediği bir şeyin nerede olduğunu her zaman bilir. Onu sahiplendiğimiz ilk haftalar çok kötüydü. Evde bir hayalet varmış gibiydi, çünkü uyandığım her sabah mutfaktaki tüm dolap kapılarını ardına kadar açık buluyordum.” İfadelerini kullandı.

Prezervatif Dişleyen Yaramaz Kedi İş Başında  

Prezervatif kullanmadan önce doğum kontrol hapı kullandıklarını belirten adam, eşinin mide bulantısı nedeniyle bıraktıklarını söyledi. Bu nedenle prezervatif kullanmaya başladıklarını söyledi. Hikayesine devam eden adam;

“ İlk hatam kulak temizleme çubuklarını koyduğumuz ve içine girmeyi en çok sevdiği çekmeceye prezervatifleri koymaktı. Çekmeceyi açtığımda kulak çöpü kutusunu görmüş olmalı. Çünkü aynı çekmecede bir saat sonra çiğnenmiş plastik çubuklar, parçalanmış pamuklar ve prezervatif ambalajlarının saçıldığı korkunç bir manzaraya rastladım.” Dedi.

Kedinin Dişlediği Prezervatif Hamile Kalmasına Neden Oldu

Yaramaz kedi, oyun amaçlı dişlediği kutularda hasarlar oluşturdu. Bunun farkında olmadan ilişki sırasında bu kutular içindeki prezervatifleri kullanan ikili, ikinci çocukları için gün saymaya başladı. Hikayesine devam eden adam şunları söyledi.

“ O sırada aklıma herhangi bir şey gelmedi ve dağıtılmış çekmeceyi topladım, prezervatifleri de yerine koydum. O gece eşimle birlikte olduk, karanlıkta banyoya doğru gittiğimi, malum çekmeceyi açtığımı ve daha önceki manzaraya dair hiçbir şey düşünmeden çekmeceden prezervatif aldığımı hatırlıyorum. Birkaç hafta sonra eşim mide bulantısından ve göğüslerindeki hassasiyetten yakınmaya başladı. Tıpkı ilk hamileliğinde yaşadığı şeyler gibiydi. Bir yıl önce aldığımı ve yarısı kullanılmamış gebelik testleri vardı. Onlardan birini kullanmaya karar verdi ve sonuç pozitifti” diyerek konuyu tamamladı.

Olaydan sonra çekmeceyi tekrar kurcalayan adam prezervatif kutularında diş izleri gördü. Bu manzara artık daha anlamlı gelmeye başlamıştı. Eşi, kedinin dişlediği ve hasara uğrattığı prezervatif yüzünden hamile kalmıştı. Farkına varmadan kedilerinin oyununa gelmişlerdi ve sonucu bir çocuk oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!