featured

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Olmalı | Tarzınızı Nasıl Yansıtmalı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatak odası dekorasyonu ile yatak odalarınıza sihirli dokunuşlar yapabilirsiniz ve daha kullanışlı hale dönüştürebilirsiniz. Maliyeti düşük bir şekilde pratik olarak yapabileceğiniz birkaç detay ile odanızı şenlendirebilir ve keyfinizi yerine getirebilirsiniz. Dinlenme odası olarak kullandığımız yatak odalarımızı daha çok uyku açısından sağlıklı hale getirmeli ve sadeliği tercih edebilirsiniz. Böylelikle uyku kalitenizi artırabilirsiniz.

Büyük masraflarla değişikliği bir kenara koyun, ekonomik dokunuşlarla yatak odanıza yeni bir görünüm kazandırın. Yatak odanızın duvarlarını boyayabilirsiniz ya da nevresim ve yastıklarınızla odanızı şenlendirebilirsiniz. Hiç alışkan olmadığınız aksesuar tercih edebilirsiniz veya kendinizi yeni dekorlarla ödüllendirebilirsiniz. Beyaz yatak odası dekorasyonu da yapabilirsiniz veya daha önce hiç görmediğiniz tarzları ve renkleri odanızda sunabilirsiniz.

Geri dönüşüm fikirlerinden de faydalanabilirsiniz, kullanmadığınız yastıklarınızı kırlent haline getirebilirsiniz. Yatak örtülerinizi ise kırlentlerinizle uyumlu kumaşlarla donatabilirsiniz. Perdelerinizi ise kombine uygun sunabilirsiniz. Her şeyi hayal dünyanıza bağlı olarak değiştirebilirsiniz ve yeni tarzlara imzalar atabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası dekorasyonu ile mobilyalarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tüm mobilyaları değiştirmek yerine, yıpranan mobilya değişimlerini ekonomik olarak yapabilirsiniz. Onlara renkler ile dokunabilirsiniz ya da desenli stickerlarla kaplama yapabilirsiniz. Ortama daha spor bir hava da katabilirsiniz aynı zaman da klasik bir havada. Ya da tamamen kendi tarzınızı katarak dekorasyonunuzu tamamlamış olabilirsiniz.

1- Yatak Odası Dekorasyonu ile Sihirli Bir Dokunuş Duvar Boyama

Yatak odası dekorasyonu noktasında odanızın havasını değiştirmenin en kolay yollarından biri duvarları boyamaktır. Yatak odası duvarlarını boyarken pastel renkleri tercih etmenizde fayda vardır. Odanızı dinlendirici bir hava ve sakinlik kaplasın diyorsanız canlı renkler yerine pastel renkler tercihiniz olmalı. Sizi ve ruhunuzu dinlendiren renk seçimi ile uykunuzun kalitesini artırabilirsiniz ve dinlenmiş olarak kalkabilirsiniz. Dekorasyona uyum sağlayacak yeşil, mavi, gri, lila tonlarını kullanabilirsiniz. Doğru renk tercihleri ile daha kaliteli uykular sağlayabilirsiniz.

2- Küçük Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası dekorasyonu noktasında küçük odalar içinde pratik yöntemler bulunmaktadır. Küçük yatak odası dekorasyon fikirleri ile odalarınızı daha kullanışlı hale getirebilirsiniz ve kalabalıktan kurtulabilirsiniz. Yatak odalarının çoğunluğunu genellikle kıyafetler, kişisel bakım ürünleri ya da ev tekstili malzemeleri oluşturmaktadır. Çoğu zaman depo görevini üstlenen yatak odalarında sıkışık ve kullanışsız bir atmosfer oluşabilmektedir. Yatak odanızdaki bu halden kurtulabilmek ve yer açabilmek aynı zamanda derli toplu görüntü sağlayabilmek için portatif mobilyalardan ve kutulardan yararlanabilirsiniz.

Küçük yatak odası dekorasyon fikirleri ile odanızda giyinme odası oluşumuna yardımcı olabilirsiniz. Gardırobunuzu yatak başı olacak şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz ve yatak odanızda küçük bir giyinme odası oluşturabilirsiniz. Gardırobunuzu yerleştireceğiniz duvarı, duvar kağıdı ile kaplayabilirsiniz ve istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

3- Sade Yatak Odası Dekorasyonu İçin

Yatak odası dekorasyonu noktasında sadeliği tercih edenler ve kalabalık eşyayı sevmeyenler için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır. Duvarda süsler, odada biblo ya da vazolar gibi aksesuarlar kullanmak kalabalık ve göz yorucu bir görünüme neden olabilmektedir. Bunu engelleyebilmek ve sade yatak odası dekorasyonu yakalayabilmek için sadeliğin ve zarafetin temsili olan çiçekler kullanabilirsiniz. Aksesuar tercihi noktasında da daha kullanışlı ve sade ürünlere yönelebilirsiniz.

4- Değişik Yatak Odası Tasarımları ile Hayal Dünyanızı Yansıtın Farklı Dekorlara İmzalar Atın

Yatak odalarının dekorasyonda en can alıcı noktaları nevresim takımları ve yastık kılıflarıdır. Nevresimlerinizi ve yastıklarınızı farklı renklerde tasarlayabilir ve odanıza renkli bir hava katabilirsiniz. Yatağınız renkli yastıklarla dolu neşeli ve eğlenceli bir hal alırken, siz de konforunuza keyif katabilirsiniz. Birkaç kumaş boyası ile nevresim takımlarınıza dilediğiniz deseni çizebilirsiniz, dilediğinizi yazabilirsiniz. Değişik yatak odası tasarımları ile hayal dünyanızı yansıtın farklı dekorlara imzalar atın.

5- Romantik Yatak Odası Fikirleri

Yatak odası dekorasyonu noktasında farklılıklara kapı aralayın ve alışılmışların dışına çıkın. Yatak odanızın duvarına monte edebileceğiniz akordeon lamba ile odanıza loş bir ışık armağan edebilirsiniz ve odanızın romantikliğini ikiye katlayabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi loş ışıkta kitap okuyarak ödüllendirebilir, farklı alemlerde gezebilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında alışılmışların dışında aksesuar kullanmaktan korkmayın ve hayal dünyanıza kapılar aralayın.

6- Şifonyerde Ufak Bir Değişiklik

Şifonyerinizde ufak bir değişiklik yapabilirsiniz ve ortama minik renk katabilirsiniz. Standartların dışına çıkın ve standart olan şifonyerinize suni deri ile farklı bir hava katın. Şifonyerinizin plastik tutacaklarını bir kenara kaldırın, suni deri olan bir kemerden keseceğiniz parçaları hayal dünyanıza katın.

7- Yatak Odası Dekorasyonu ile Kapınıza Dokunmayı Unutmayın!

Yatak odası dekorasyonu ile kapınıza dokunmayı unutmayın. Odanıza günün yorgunluğunu atmak için koştuğunuzda ilk karşınıza çıkan kapınıza sihirli bir dokunuş yapın. Kapınıza renkli desenlerle renkli dokunuşlar yapabilirsiniz ve farklı bir soluk katabilirsiniz. Renkli hayallere yelken açabilirsiniz ve tarzınızı yatak odanıza da yansıtabilirsiniz. Yatak odanıza yeni bir dekorasyon yaparken kapıyı unutmamanız bir bütünlüğü sağlayacaktır ve stilinizi ortaya tam olarak koymanıza vesile olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!