featured

Yay Burcu Hangi Ay Doğar? Yay Burcu Hangi Ayda Girişim Yapmalı? Yay Burcu Hangi Ayda Tatile Çıkmalı? Yay Burcu Hangi Ay Evliliğe Sıcak Bakar??

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yay burcu hangi ay doğar biliyor musunuz? Astrolojide 12 farklı burç vardır. Bu burçlardan biri de Yay. Yay burcu, en tatlı ama en tuhaf özellikleri olan burçlardan birisidir. Bu nedenle Yay burcu hangi ay doğmuştur sorusu da sık sık sorulmuştur. Hangi burç hangi ay öğrenmek ister misiniz? Bu yazımızda Yay burcu hangi ay doğmuştur ve özellikleri nelerdir konusu üzerinde duracağız. İşte detaylar…

Yay Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Yay Burcu Hangi Ay 2021

Yay Burcu hangi ay doğmuştur ve hangi ayın özelliklerini taşır öğrenmek ister misiniz? Hepimizin bildiği gibi, gezegenlerin ve yıldızların düzeni dünyamızı ve insanları etkilemektedir. Bu dizileri yorumlayan işin ismi ise astrolojidir. Yay burcu aynı zamanda astrolojinin sembollerinden de biri olmaktadır. 22 Kasım ile 21 Aralık arasında doğan kişiler yay burcu özellikleri taşımaktadır. Ay, birçok insanın kişiliğini etkiler ve insanların yönlerini belirlemelerine yardımcı olur. İsterseniz şimdi birlikte Yay burcu özellikleri ve Yay burcu insanını inceleyelim…

1- Yay Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşamaz?

Yay burçları hangi ay doğan burçlarla anlaşamıyor öğrenmek ister misiniz? Anlaşamayacaklarına dair işaretler söz konusu olduğunda, Yay burcu genellikle sohbetten uzaklaşır. Sevinç ve sevgi dolu anlarda son derece verici olduğuyla bilinen Yay burcunun, toprak grubundan başak ve boğa burçlarına uyum sağlaması kolay olmayabilir. Bu nedenle Nisan, Mayıs ve Eylül gibi aylar yay burçlarının anlaşamayacağı burçlara denk gelmektedir. 

2- Yay Burcu Hangi Ay Sevgili Sahibi Olabilir?

Özgürlüğü seven Yay burcu ile anlaşmak öyle kolay değil. Burçlar arasında onları en iyi tanıyan ve isteklerine cevap veren kişiler koç, ikizler ve kova burclarından çıkmaktadır. Terazi, Yay burcu için de ideal bir arkadaştır. Yay burcunun neşeli tavrı aniden kova burcunun duygularına denk gelir. Birbirleriyle karşı karşıya kaldıklarında birbirlerinin düşüncelerini göreceklerini anlarlar. Bu yüzden Yay burcunun kova burcu ile sevgili olması mutluluk getirecektir. Bu romantik iki burcun da iyi hissettiği Haziran ve Temmuz gibi aylar da sevgili bulmaları daha kolay olacaktır.

3- Yay Burcu Hangi Ay Ev Sahibi Olmalı?

Yay burcu finans sektörüne de oldukça ilgilidir. Aslında servet ve servet gezegeni Jüpiter’in yönetimindeki Yay burcu insanları her zaman maddi sınırlarını aşmaya çalışırlar. Her şey düşünüldüğünde yay, büyük yatırımlar yapmayı ve çok para harcamayı sever, bu nedenle risk artar. Yay burcu, tehlikenin son aşamasıyla yüzleşene ve kapının önüne yaslanana kadar iyimserliğini ve umudunu kaybetmez ve gerçekle yüzleşir.

Yay, bir insanın yaptığı en iyi yatırımın ev yatırımı olduğunu düşünür ve gelecek planlarını da buna göre yapar. Yatırım yapmak için en iyi finansal motivasyonu Kasım ve Aralık aylarında kendilerinde gören Yay’ların yine bu ay geleceğe yönelik hareketler yapması uygun görülür.

4- Yay Burcu Hangi Ay Hastalıklara Yatkın Olur?

Yay burçları sağlık şikayetleri genellikle karaciğer, pankreas ve kalçadır. Yemek yemeyi sevdikleri için kalçalarda ve uyluklarda yağ görünebilir. Romatizmal hastalıklar da Yay burcunun düşmanlarından biridir. Yağmurlu ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde Yay burcu, hastalıklara daha yatkındır. Bu yüzden Aralık, Kasım, Ocak gibi aylar yay burçları için hastalık tehdidi taşımaktadır.

5- Yay Burcu Hangi Ay Asosyal Olur?

Arkadaş canlısı Yay, olabildiğince sosyal bir burç olmasına rağmen, genellikle halka açık alanlarda kendini sabote etmeyi başarır. Bunun nedeni de tutarsızlığıdır. Ya kendini çok över, kendine güveni artar ya da kendisi hakkında konuşur ve güvensizlik gösterir. Bu, etrafındaki insanların onu olumlu yönde düşünmesini engelleyebilir. Yay burçları hangi ay evden çıkmayacağını da ruh haline göre seçer. En karamsar hissetikleri Kış mevsimine denk gelen Ocak, Mart gibi aylarda, içe dönük olan Yay burçları, sosyallikten uzak durur.

6- Yay Burcu Hangi Ay Taşınmalı ?

Yay burcunun en ayırt edici özelliği sabırsızlığıdır. Taşınma fikrini duyar duymaz en kısa sürede taşınmak ve işleri bitirmek ister. Elbette bu nedenle dağınık bir paketleme sistemine ve onlarca koliye de hazırlıklı olmalısınız. Yay burcu hangi ay taşınmalı konusuna gelirsek, Nisan ve Mayıs aylarında mental açıdan daha enerjik hisseden Yaylar, taşınma işlemlerinde de hızlı ve atik davranabilir.

7- Yay Burcu Hangi Ay ve Nerede Tatil Yapmalı ?

Yay, seyahat konusunda da oldukça tutkuludur. Gittiği yer ne kadar uzak ve tuhafsa, o kadar heyecanlı olur. Seyahate çıkmadan önce, destinasyonun kültürü ve tarihi hakkında bilgi toplar. Rekabetçi Yay, tatil planı sırasında çok fazla fiziksel egzersiz yapmayı tercih eder. Yay burçları için en uygun tatil zamanları Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarıdır.

Tenis, Yay burcu insanları için ideal bir seçim olan çok sayıda aktivite ve spor aktivitesinden biridir. Doğal yürüyüşler, tenis, yüzme, jogging, binicilik ve aerobik derslerinden çok memnun kalan Yay’lar doğal olarak açık hava sporlarına uygun olan yaz aylarında tatil yapmayı sever. Bazı burçlara göre tatil mekanları çok önemlidir ve dikkatlice seçilmelidir.

8- Yay Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşır?

Yay burcu erkekleri ve kadınları kendileri gibi tezcanlı burçlarla anlaşırlar. Özellikle Yay burcuyla geçinmekte zorlanmayan Aslan ve Koç erkekleriyle de iyi geçinmesiyle bilinir. Yay, dostluğa ve dostluğa da büyük önem verir. Yay burcu kadınları İkizler, Terazi ve Kova burçları ile iyi dostlukları ve ikili ilişkileri vardır, ancak bu burçların başında Akrep ve Oğlak burçları ile de iyi geçinmeleri zordur. Haziran, Temmuz ve Şubat, Mart ayında doğan burçlar, yay burçları ile daha iyi anlaşır.

9- Yay Burcu Hangi Ay Çocuk Sahibi Olmalı?

Yaylar hiçbir zaman bir çocuğun kalbini kırmak istemez. Evlenme fikrine sıcak bakan Yay burçları, çocuk sahibi olma konusuna da sıcak bakar. Özellikle torunları ile hayaller kuran yay burçları hangi ay çocuk sahibi olmalı sorusuna cevap vermek gerekirse, romantizmi doruklarında yaşadıkları ilkbahar aylarında Nisan, Mayıs gibi ebeveyn olabileceğini söyleyebiliriz. 

10- Yay Burcu Hangi Ay Nasıl Giyinmeli?

Yaylar, farklı tarz ve işlerden kendi tarzını yaratmış ve bu işlerde çok başarılı olmuştur. Yaylar genellikle dikkat çekmek için aksesuar kullanır ve kombinlerinde genellikle kolye ve küpe gibi öğeler kullanılır. Bu renkler Yaylar için vazgeçilmezdir ve Yaylar’ın dolapları bej, krem ​​ve pastel tonlarda kıyafetlerle doludur.

Yay burcu kıyafet seçimlerini yaparken güzel bir izlenim bırakmak isterler. Sonbahar ve İlkbahar aylarında kendini en iyi şekilde yansıtabileceğini düşünen Yay burcu Nisan, Mayıs, Eylül aylarında oldukça dikkat çekici giyinmeyi bilir.

11- Yay Burcu Hangi Ay Alıngan Olur?

Yay burcunun yönetici gezegeni, güneş sistemimizdeki en büyük gezegen olan Jüpiter’dir. Bu nedenle, bu kişiler tezcanlı ve fevri olabilirler. Jüpiter gezegenin devlerinden biri olduğu için kendine güvenen Yay burcu enerjisi de bazen dikkatleri üzerine çeker. Düşünmeden konuşmak Yay burcunun geleneklerinden biridir.

Neyse ki, Jüpiter istikrar getirir ve ayaklarını yere sağlam bir şekilde sabitlemeyi sağlar. Yay burcu insanları her şeyin en büyüğünü ve en iyisini ister. Kış aylarında daha fazla içe kapanık olan Yay burçları, Kasım ve Aralık aylarında en alıngan zamanlarını geçirirler.

12- Yay Burcu Hangi Ay Diyete Başlamalı?

Yay burcu diyeti  bu kişiler için olmazsa olmazdır! Yay burcu için diyet eğlenmenin yollarından biridir. Bu durumda yemeyi daha ilginç hale getirmek yaylar için çok önemlidir. Sıkıcı ve sabırsız doğaları nedeniyle diyetlerini kolaylıkla kesebilirler. Yay burcu özellikleri içinde standart bir diyet listesi işe yaramaz ve daha fazla kilo almaya ve kriz zamanlarında yemek yeme isteğine yol açabilir. Bir İlkbahar insanı olan Yay burcu, Nisan ve Mayıs aylarında diyet için en uygun zamanda hissederler.

13- Bonus! Yay Burcunun Kötü Özelliklerini Biliyor musunuz?

YouTube video

Yay burcu hangi ay insanı yeteri kadar öğrendiğinizi düşünüyor musunuz? Yay burcu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, sizler için faydalı bir içerik getirdik. İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!