featured

Yengeç Burcu Hangi Ayda Doğmuştur ? Yengeç Burcu Hangi Ay Ne Giymeli ? Yengeç Burcu Hangi Ay Diyete Başlamalı ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yengeç burcu hangi ay doğmuştur nasıl özellikler taşır biliyor musunuz? Zodyak ailesinin en tripkolik ama bir o kadar zeki ve çalışkan burcu yengeçler hakkında neler biliyorsunuz? Yengeç burcu hangi ay doğmuştur ? Yengeç burcu hangi ay yatırım yapar ? Yengeç burcu hangi ay hangi burçla evlenmeli ? tüm merak edilen yönleri ile işte yengeç burcu özellikleri !

Yengeç Burcu Hangi Ay Doğmuştur ? Yengeç Burcu Hangi Ay 2021

Yengeç burcu hangi ay oluyor ? Yengeç burcu hangi aya aittir ? Yengeç burcu hangi ayda doğmuştur ? Çevrenizde yengeç olduğunu iddia eden birileri varsa ama uymuyorsa, bazıları ise yengeç olduğunu bilmiyorsa bunu tespit etmek oldukça kolay. Tek yapmanız gereken “ yengeç burcu hangi ayda doğmuştur ” sorusuna cevap vermektir.

YouTube video

Yengeç burcu doğum tarihleri 23 Haziran 22 Temmuz arasındadır. Bir kişi eğer bu iki tarih arasında doğmuş ise karakteristik özelliklerini yengeç burcundan alıyor demektir. Peki yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği dediğimizde karşımıza nasıl birisi çıkıyor? Yengeç burcu özellikleri nelerdir?

1- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Mevsimi Sever ?

Yengeç burcu kadını da erkeği de içinde kelebekler uçuşturacak ilkbahar mevsimini sever. Çünkü sevgiye müptela yengeçler için bahar sevgiye açılan kapı gibidir. Güzellikler gelir, kış ile beraber tüm negatif enerji gider.

2- Yengeç Burcu Hangi Ayda Doğmuştur ? Yengeç Burcu Hangi Ayda Mutlu Olur?

Yengeç burcu için en büyük mutluluk ayı yaz aylarıdır. Temmuzda aşk başkadır misali mutluluktan havalara uçan yengeçler güneş ile buluşmanın tüm pozitifliğini benliklerine hapsederler.

3- Yengeç Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ?

Yatırım konusunda en başarılı burç olan yengeçler için yatırım zamanı önemli değildir. O karşısına çıkan her fırsatı bir yatırım kaynağı olarak görebilir. Öngörülü tutumları nedeni ile hiç ummadık bir anda sağlam yatırımlar ile karşınıza çıkabilir.

4- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Burçla Evlenmeli ?

Yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği için evlilik söz konusu ise gerisi teferruattır. Evleneceği insanın kesinlikle evine bağlı, aileye ve duygulara en az kendisi kadar değer veren bir burç olması şarttır. Bu nedenle; yengeç boğa uyumu, yengeç aslan uyumu, yengeç balık uyumu evlilikler için en isabetli seçimlerde boy gösterir.

5- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Şehirde Yaşamalı ?

Yengeç burcu doğa ile iç içe yaşayacağı doğal bir mekanda yaşamayı tercih eder. Genellikle aza kanaat eden yapısı sebebi ile kırsal kasabalar da yaşamak tam ona göredir. Ege kıyıları ve Karadeniz kıyıları tam yengeçlere göre olabilir.

6- Yengeç Burcu Hangi Ay Taşınmalı ?

Yengeç burcu kadını ve yengeç burcu erkeği planlı programlı olsalar da ağır kanlı hareket ederler. Ruhlarını daraltmayacak en mantıklı ay onlar için ne soğuk ne sıcak bir ay olmalıdır. Bu durumda mayıs ya da eylül- ekim ayında taşınmak tam da yengeçlere göredir.

7- Yengeç Burcu Hangi Ay Tatile Gitmeyi Sever ?

Yengeç burcu kadını ve erkeği için tatilin mevsimi yazdır. Temmuz ve ağustos aylarında her yengeç güneşe doymak ister, yeşiller içinde yuvarlanmak ister.

8- Yengeç Burcu Hangi Ay Uyumludur?

Yengeç burcu sakin ve vakar duruşunun arkasında bir o kadar ani çıkış yapabilecek bir fıtrata sakindir. İnadı inattır. Bu yüzden ondan bir şey isteyecekseniz huyuna gidin ve en sakin olduğu mevsimi kovalayın. Bir yengeç burcunun en uyumlu olduğu aylar mayıs, haziran, temmuz ve ağustos aylarıdır.

9- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Burçlarla Anlaşabilir ?

Yengeç burçları için yaz aylarında mutluluk başkadır. Bu mutluluğu da kendisi gibi yazı seven kadim dostları ve ailesi ile geçirmek ister. Yengeç burcu özellikleri ile en uyumlu burçlar arasında elbette boğalar, aslanlar, balıklar gelir. Ama bir yengeç her ne kadar sakin de dursa gizli bir çılgınlığa sahip olduğu için sürpriz şekilde yaylar ve terazilerle de uyumlu olabilmektedir.

10- Yengeç Burcu Hangi Ay Mutlu Eder ? Ne Zaman Aşık Olur?

Yengeç burcu için aşk baharda başkadır. Hangi dönem mutluysa ancak o dönemde gerçekten mutlu eder. Çünkü yengeç fıtratı gereği kendisi mutsuzken asla başkasına yalandan mutluluk saçamaz. Bu nedenle onun aşk mevsimi bahar aylarıdır.

11- Yengeç Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur? Yengeç Burcu Hangi Ay Meslekte Başarılı Olur?

Yengeç burcu her zaman çalışan, planlı ve tutarlıdır. Bu yüzden başarılı olması için aylar ile sınırlama yapmaya gerek yoktur. İsterse her şeyi yapar !

12- Yengeç Burcu Hangi Ay Diyete Başlamalı ?

Yengeç burcu takıntıları ile meşhurdur. Kendisinde sevmediği yönü kilosu ise en sevdiği aya zayıf girmesi şarttır. Ama yemek yapmayı da yemeyi de seven bir burç olması sebebi ile süreç uzundur. Bu nedenle yengeç burcu ocak ayından itibaren diyet yapmaya başlamalıdır.

13- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Çiçeği Sever ?

Yengeç burcu hangi ayda doğmuştur ? Yaz çocuğu olan yengeçler çok hassas yapıya sahiptirler. Bu nedenle onların çiçekleri hassas ve narin zambak ve akdeniz lalesidir.

14- Yengeç Burcu Hangi Ay Ne Giymeli ?

Yengeç burcu her zaman sakin ve ılımlı duruşunu ağır tarzı ile destekler. O modayı takip etse de uzun vadede işini görecek kıyafet seçimi yapar. 2021 yaz aylarında klasik havasından bir tık uzaklaşıp güzel ve rahat bir spor ayakkabı ile dolaşsa yakınlarının da dikkatini çekecektir !

15- Yengeç Burcu Hangi Ay Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?

Yengeç burcu erkeği kendisi her ne kadar sessiz ve ciddi bir duruşa da sahip olsa yanında hayat dolu, neşeli bir kadın ister. Gezmeyi ve eğlenmeyi seven, tutumlu, kurallı ve zeki kadınlar ilgisini çeker.

16- Yengeç Burcu Hangi Aylar Arasında Sağlık Problemleri Yaşayabilir?

Yengeç burcu hangi ayda doğmuştur ?  Yaz ayında doğan yengeçler kış aylarında özellikle içe kapanırlar. Şiddetli baş ağrıları ve mide spazmları yaşayabilirler. Devamlı düşünceli ve alıngan halleri olayları içlerinde sinirsel boyutta büyütmelerine sebep olabilir. Kış aylarında onları mutlu edecek bir güneş ışığı ya da sıcak bir doğa görüntüsü yoksa daha da mutsuz olabilirler.

17- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Rengi Sever ?

Yengeç burcu için yeşil candır, doğallıktır. O, kendisine hayat veren sevgiyi hatırlatan her şeyi sever. Sevgi dolu yapısını, anaç ruhunu ifade eden saflığın temsilcisi krem ve beyaz da yengeçleri temsil eder.

18- Yengeç Burcu Hangi Ay Hangi Taşları Kullanmalı?

Yengeç burcu taşları yeşim taşı, aventurin ve yeşil kuvarstır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!