featured

Yeni Testere Filmi Fragmanı Yayınlandı! Spiral: From The Book of Saw Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saw serisi dehşet verici bir bölüm ile yakında gösterime girecek. Saw sinema filminin bir serisi olan yeni sinema filminden haberler gelmeye başladı. Testere Jigsaw efsanesi geri dönüyor. Birkaç gün önce Testere ( Saw ) serisinin yeni Testere filmi fragmanı yayınlandı. Spiral: From The Book of Saw vizyon tarihi belli oldu!  Bu yeni sinema filminin senaristi Josh Stolberg ve Pete Goldfinger. Spiral: From The Book of Saw filminin yönetmeni ise Darren Lynn Bousmann.

Testere Filmi Serisi “Spiral: From The Book of Saw” 

Testere filmleri serisinin arasına girecek olan Spiral: From The Book of Saw başrol oyuncuları arasında Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Zoie Palmer ve Marisol Nichols yer alıyor.

Spiral: From The Book of Saw filminin konusu, eski serinin devamı şeklinde fakat film yeni bir hikâye ile karşımıza çıkacak. Serinin yeni filminde bu defa polis teşkilatı hedef olarak alınıyor. Polis teşkilatından Zeke bir anda kendisini katilin oyununun içerisinde buluyor. Spiral: From The Book of Saw filminin vizyon tarihi 15 Mayıs 2020 olarak açıklandı. Film hakkında daha fazla bilgi alabilmek için YouTube’de yayınlanan video fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Film yayınlandıktan sonra Spiral: From The Book of Saw filminin IMDB puanı ile ilgili bilgiyi de vereceğiniz. Filmin ilk serisi olan Saw sinema fimi 29 Ekim 2004 yılında vizyona girmişti ve türü gelirim korku ve suç’tu. Serinin ilk filminde Jigsaw / John Kramer isimli seri bir katilin işlediği suçlar konu edilmişti. Filmin ilk senaristleri Leigh Whannell ve James Wan iken bu serisinde senaristlerinin değiştiğini görüyoruz. ABD yapımlı olan Testere korku filminin eski bölümlerini internette bulabilir ve filmi tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Korku filmi sevmeyenler için uzun zamandır merakla beklenen ve bu yıl gösterime giren Gupse Özay tutkunları ve fanatik film izleyicileri için, Türk komedi filmi arasında bulunan Eltilerin Savaşı sinema filminin de hala gösterimde olduğunu hatırlatmak isteriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!